luckatomova Objednávku som preverila, nakoľko v nej boli robené zmeny (posledná 14.7.), systém nie úplne adekvátne posunul avizovaný dátum doručenia na 23.7. . Nakoľko v "rade" pred vašou objednávkou bolo do dnešného dňa veľké množstvo objednávok so skorším avizovaným dátumom doručenia, objednávka nebola odoslaná skôr. Objednávka je aktuálne na expedícii pripravená na zabalenie a bude dnes odoslaná.
17.07.2025 - 11:02:42
00
prosím vás, mám objednávku s prevzatím v pradiarni v stave Objednávka sa prepravuje na výdajné miesto ... som zvyknutý, že a kto urobím takto tak buď je doručená ráno do 10:00 alebo nie je ... potrebujem si naplánovať čas dnes po 15tej a teda viete mi prezistiť či to tam bude alebo nebude? ak nie budem plakať ale čo už, to tej stredy budúceho týždňa ma to tam počká

Objednávka č. 1349495
17.07.2025 - 12:46:10
00
lapaloma Objednávka je na ceste na odberné miesto a bude na predajni dnes okolo 15:00. Počkajte prosím na SMS. Ak by ste sa pre ňu nestihli zastaviť, štandardne vás počká na predajni 7 dní alebo cez detail objednávky si viete predĺžiť dobu na vyzdvihnutie o ďaľších 7 dní akonáhle bude pripravená na prevzatie.
17.07.2025 - 13:21:17
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up