.... Mal som vyhliadnute Instinct 3, no vcera som bol v alze a maju ich tam vystavene. Vyzeraju strasne plastovo, ako nejake stare Swatch G-shock, ak si pamatate :/ ...
Lol, ze Swatch G-shock. G-shock su predsa Casio.
Vyvysene hrube okraje a zapusteny displej, to je cisto funkcny dizajn pre nas, tych, co nam ruky sem-tam o nieco zavadia. Mur, tyc v MHD pri vystupovani, na skalach pri lezeni, pri padoch na bicykli, a pod.. a vdaka tomu hrubemu okraju viem, ze hodinky vzdy ten naraz ustali a idem s pokojom na dusi dalej.
Ale ked ti ten dizajn vadi, a chces viac civilnejsi vzhlad hodiniek, radsej hladaj inde.
Niekto tu pisal, ako “nejaky” dobry zdroj z garminu mu odpovedal, ked sa pytal na uvedenie 850 na trh, ze by to mohlo byt niekedy pocas tour. Samozrejme parafrazujem. Este to skusim pohladat.
Niekto tu pisal, ako “nejaky” dobry zdroj z garminu mu odpovedal, ked sa pytal na uvedenie 850 na trh, ze by to mohlo byt niekedy pocas tour. Samozrejme parafrazujem. Este to skusim pohladat.
ako vtip dobre..... garmin si strazi vsetky leaks.....to nevedia mozno ani niektori pracovnici v garmine
nie je to úplne pravda, napr. Instinct 2 a niekoľko iných, v tej dobe vydávaných hodiniek, boli fotky aj špecifikácie vonku dni, ak nie týždne pred uvedením na trh, Instinct 3 fotky, aj keď len dve a až tak veľa nenaznačovali, boli uniknuté niekoľko mesiacov pred predstavením hodiniek. to stráženie im občas nefunguje na 100%
Moj novy edge840 ukazuje nejake bludy co sa tyka sklonu v %
Neviem ci je to od nova alebo az po update ale je to tak o 2-3% do minusu.
Na rovine -1 az -3
Do mierneho kopca 0 a v stojkach kludne 3-7
Skusal som kalibraciu ale nic to nezmenilo.
Ma to niekto rovnako? Reklamovat?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lol, ze Swatch G-shock. G-shock su predsa Casio.
Vyvysene hrube okraje a zapusteny displej, to je cisto funkcny dizajn pre nas, tych, co nam ruky sem-tam o nieco zavadia. Mur, tyc v MHD pri vystupovani, na skalach pri lezeni, pri padoch na bicykli, a pod.. a vdaka tomu hrubemu okraju viem, ze hodinky vzdy ten naraz ustali a idem s pokojom na dusi dalej.
Ale ked ti ten dizajn vadi, a chces viac civilnejsi vzhlad hodiniek, radsej hladaj inde.
predstavili Edge MTB model
https://edge.garmin.sk/edgemtb.html
Edge MTB sa uz v niektorom vlakne spominal, ale s radami 5x0/8x0 maximalne porovnaval ...
budúcoročný?
Neviem ci je to od nova alebo az po update ale je to tak o 2-3% do minusu.
Na rovine -1 az -3
Do mierneho kopca 0 a v stojkach kludne 3-7
Skusal som kalibraciu ale nic to nezmenilo.
Ma to niekto rovnako? Reklamovat?
Ak to robi novy, resetol by som ho, ak nepomoze, tak RMA.