Ak mám už iný bicykel a v a Garmine si viem profil - názov bicykla zmeniť z pôvodného, viem si znulovať aj počet km pre tento nový bike? (napr. na starom biku som mal najazdené 2000 km, teraz mám iný bicykel, iný názov profilu a chcem začať od nula km)?
Jaroh Ak máš Android, posledná položka v nastaveniach Garmin Connect-u je "Kontrola synchron. zariadenia". V iOS-e to bývalo tiež, ale nejako sa (aspoň u mňa) stratilo. Či tam nájdeš niečo užitočné neviem, ale za pokus to stojí...
Nemáte niekto radu?
Garmin Edge Explorer 2, po dojazde uložím jazdu (= aktivitu), ale sa nesynchronizuje automaticky do Garmin Connect v telefóne. Ešte pred tromi dňami to fungovalo OK, medzitým žiadny update ani v telefóne, ani na garmine, ani na apke v telefóne... Garmin hlási telefón ako pripojený, Coonect v telefóne hlási garmina ako pripojeného, na oboch sú zapnuté bluetoothy ... Myslím, že to zosynchronizuje aktivitu do telefónu až keď odpárujem zariadenia a potom ich znova spárujem, ale to samozrejme nie je to, čo chcem robiť každé popoludnie ...
????
Skus sa odhlasit a prihlasit v appke, pripadne ci nemas problem s datami v telefone, alebo ci sa nezmenili povolenia pre appku - povol vsetko.
Ok, díky obom. Napokon som včera nebol na bajku, tak až dnes uvidím, či pomohla prostá reinštalácia alebo sa bude možno hrabať v tých nastaveniach atď.
Mne pred cca 2 tyzdnami E820 nechcela zosynchronizovat jazdu, (podla logov sa to asi seklo pocas, no tvarilo, ze je uploadovane, v GConnecte nebolo. Nepomahalo nic (sekalo sa na rovnakom mieste, v cca tretine velkosti súboru, dalsi jazdu nahralo OK), nakoniec som vyriešil az pripojením k PC a stiahnutim don+uploadom na Stravu manualne.
Ahojte,
potrebujem poradiť ako si v Garmin Connect pozriem aktivitu v kalendárnom roku, mám tam iba možnosti 7 dní, 4 týždne, alebo 1 rok čo samozrejme zobrazuje posledných 365 dní. STRAVU nemám.
Garmin releases stable update 28.20 for Edge 1050, 1040, 840, and 540: New features & Bug fixes
The update introduces several core improvements that apply to all supported devices. The ClimbPro feature, which helps cyclists manage their effort on climbs, now has improved detection and resume functionality. This means the device is more reliable in recognizing ascents and resuming the climb profile if you pause your ride.
zacalo to v lete, tusim aj tu som videl fotky ako sa niekomu zacalo kazit to podlepenie, tak aj u mna, potom som parkrat zmokol, parkrat mi padol a plus tepla, a dnes sa rozpadol za jazdy, ked som nabehol na jamu ... doma uz aj zhasol displej, takze RIP garmin po 4,5 roku, mozem hladat novy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Garmin Edge Explorer 2, po dojazde uložím jazdu (= aktivitu), ale sa nesynchronizuje automaticky do Garmin Connect v telefóne. Ešte pred tromi dňami to fungovalo OK, medzitým žiadny update ani v telefóne, ani na garmine, ani na apke v telefóne... Garmin hlási telefón ako pripojený, Coonect v telefóne hlási garmina ako pripojeného, na oboch sú zapnuté bluetoothy ... Myslím, že to zosynchronizuje aktivitu do telefónu až keď odpárujem zariadenia a potom ich znova spárujem, ale to samozrejme nie je to, čo chcem robiť každé popoludnie ...
????
Skus sa odhlasit a prihlasit v appke, pripadne ci nemas problem s datami v telefone, alebo ci sa nezmenili povolenia pre appku - povol vsetko.
s bežnou by ma to nehnevalo, no bolo Gran Fondo
Zdá sa, že reinštalácia pomohla, dnes po dojazde sa jazda (aktivita) zosynchronizovala do telefónu ako zamlada
potrebujem poradiť ako si v Garmin Connect pozriem aktivitu v kalendárnom roku, mám tam iba možnosti 7 dní, 4 týždne, alebo 1 rok čo samozrejme zobrazuje posledných 365 dní. STRAVU nemám.
Reports - Progress summary - Filter by a tam použi pop-up pre casove údaje a vyber si This year.
https://connect.garmin.com/modern/progress-summary
The update introduces several core improvements that apply to all supported devices. The ClimbPro feature, which helps cyclists manage their effort on climbs, now has improved detection and resume functionality. This means the device is more reliable in recognizing ascents and resuming the climb profile if you pause your ride.