nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
aj si uvedomujete,ze kolko mas Jonas skaredych padov za posledne 2 roky oproti konkurencii? Zjavne nie
zlomene rebra,zlomena klucka,tazky otras mozgu,pluca v prdeli,pneumotorax, prst zlomeny. Na mne by taketo tazke stavy posobili teda nie moc pekne,a asi by som sa na to vysral
aj si uvedomujete,ze kolko mas Jonas skaredych padov za posledne 2 roky oproti konkurencii? Zjavne nie
zlomene rebra,zlomena klucka,tazky otras mozgu,pluca v prdeli,pneumotorax, prst zlomeny. Na mne by taketo tazke stavy posobili teda nie moc pekne,a asi by som sa na to vysral
lebo nikto iny nepada, len on.
cisla-body nepustia, na konci dna zalezi iba na nich.
pog je tercom nenavisti, ale ten velky ciselny naskok by mal neprajnikom zavriet usta.
Cieľ bol vyštvať izraelský tím ale nepodarilo sa . . .
Keby boli aj ostatné tímy čo k čomu tak spoločne ukončia už po prvom "nájazde". Toto je veľká hanba.
cisla-body nepustia, na konci dna zalezi iba na nich.
pog je tercom nenavisti, ale ten velky ciselny naskok by mal neprajnikom zavriet usta.
Prosím ťa, kde je Pogi terčom nenávisti? Lebo ja som také nikde nevidel...
Proste čitateľný priebeh u Tadeja.😁
Neskôr som zapol TV a začal som mať tušáka, prečo ES dáva v čase Vuelty skoro celé GPM.
Mať hlavne slovo za UCi, tak anulujem výsledky Vuelty a za tento ročník bez víťazov dresov a celkového. Ako výstrahu pre Španielov a odkaz aj pre iné krajiny, ktoré tú propalestinsku čvargu nebudú rázne riešiť.
Vacsina civilizovaneho sveta odsudzuje zverstva pachane izraelom a pravdepodobne sa jedna o genocidu. Ale tito kreteni na Vuelte urobili medvediu sluzbu a beznych ludi z mlciacej/nezainteresovanej vacsiny pochopitelne odpudzuju. Ja sa pripajam k civilizovanemu svetu a myslim si, ze izrael naozaj pacha genocidu, ale aj kvoli tymto vytrznikom ma na ziadnom z tychto akoze propalestinskych protestoch nikto neuvidi.
Vo svete sa koná mnoho zla, ale že by sa napr. takto protestovali som nevidel...
Mať hlavne slovo za UCi, tak anulujem výsledky Vuelty a za tento ročník bez víťazov dresov a celkového. Ako výstrahu pre Španielov a odkaz aj pre iné krajiny, ktoré tú propalestinsku čvargu nebudú rázne riešiť.
A ešte nejaké momentky z poslednej etapy.