Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftTommo19 napísal:
Ahojte, neviete prosim poradit. Isiel som dnes po 3 rokoch 1 segment, trasa pred a po segmente ta ista, ale nezachytilo mi cas. Myslel som, ze segment je uz zruseny, pretoze ho na mape nie je vidiet. Cez staru aktivitu som sa ale dostal k rebrickom a tento rok ho islo 5 ludi, posledny prejazd bol dokonca minuly tyzden v nedelu. V com moze byt problem?

na stranke vyjazdu, celkom dole vpravo pod zoznamom segmentov, klikni na "Don't see the segment you're looking for? "
tam si dany segment vyhladaj a hned uvidis preco ... zrejme chybne gps na trase segmentu
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 19:01:12
01
arrow_leftvlastoch napísal:
na stranke vyjazdu, celkom dole vpravo pod zoznamom segmentov, klikni na "Don't see the segment you're looking for? "
tam si dany segment vyhladaj a hned uvidis preco ... zrejme chybne gps na trase segmentu

Vdaka, pomohlo ?
Zobraziť komentár 05.10.2025 - 20:10:33
01
kludne si urob teraz svoj, pokial ten tvoj zaznam nelietal kade take...niekedy su stare segmenty spravene podla nepresnych zaznamov a potom ti ho s dobrym zariadenim nemusi chytit..alebo je to opacne :)
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 10:36:20
01
Nakoniec bol predsa problem v trase, na konci segmentu po vyjazde z lesa idu paralelne vedla seba 2 chodnicky. 3 roky dozadu som trafil ten "spravny", vcera ten o par metrov dalej. Na mape to vyzeralo identicky, rozdiel v trase som zbadak az ked som vyhladal segment podla navodu od vlastocha. Aspon mam teraz dovod sa tam vratit ?
Zobraziť komentár 06.10.2025 - 20:23:53
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up