dnes 19:50 na TA3 Banáš, sice som zvedavý, ale neviem, ci tento masochizmus znesiem
Asi 20-25 minut som si vypocul, okrem uplneho uvodu, najskor cca 10 minut o turistike/cestovani k pramenu Gangy(?), dalej vseobecne veci, ktore by mohol rozpravat (napriklad) Knazko, historky ako politici v minulosti boli ini, priatelskejsi,hrali spolu futbal atd.
Az do tohto okamihu, kym by ho pocuval neznaly posluchac, tak sa javil ako prijemny rozpravac.
Neskor zacal 'svoje', relativizovanie vyhod demokracie voci socializmu (ze vtedy sa nedalo, a ani teraz sa neda, lebo ludia nemaju peniaze...) atd
Jeho popis fungovania politických stran, lidrov a panacikov (a mecenášov v pozadi) bol uveriteľne zaujimavy, prilis zjednoduseny, ako kebyvedel, ako to naozaj funguje (sic)
Jednou vetou odbil všetky 'nepotvrdene nedokaza(tel)ne' reci o sebe ako agentovi ŠtB, antivaxerovi, rusofilovi a ešte 1 čosi - odtialto uz bol demaskovany. RF cestu do Ciny ocenoval (a celkovo Cinu, viackrát), do Mockby ani nie (ze to uz bolo privela, trucpodnik). Ďalej sa chvalil milionom citatelov na Slovensku (?) a viac som uz nedal.
Redaktorka mu (obcas) velmi nahravala.
Ak by som chcel zasievat a rozsirovat pochybnosti reci o zlej, neschopnej EU, strach z buducnosti,atd, nerobil by som to inac ...
Nabudúce už tohto nedám, ani zo zvedavosti.