- LED Remote je na facku, po ceste fajn, ale v teréne sa málokedy podarí prepnúť podporu len o jeden stupeň, skoci to o dva poväčšine. Rovnako ovládanie displeja Kiox 300 detto. Tlačidla sú proste veľmi jemne, bolo by super, keby kládli väčší odpor. Celkovo ten ovládač je v teréne nepraktický.
- Kiox 300: zatiaľ nemožnosť navigácie ako v starom Kioxe (ma doriešiť update). Aktuálne žiadne možnosti pripojenia ďalšieho príslušenstva, napríklad hrudného pasu (neviem či stary Kiox toto vedel). Další problém celého systému je, že ukazuje viac najazdených km ako iné trackovacie nástroje. Pri cca 50km tripe ukazuje o 2km prejdené viac (obvod kolesa mám správny - riešia to aj další chalani v UK napr.)
- motor: tam som ok, zoznamujeme sa ešte.
- batéria 750Wh: pre mna tiež v pohode, Dnes trasa 50km, prevýšenie 950m, zostatok 43%. Casto využívané eMTB vzhľadom nato, že sme šli so Saganom sorcererom, ktorý je proste dabel ?
- aplikácia Flow: v podstate nemám nejaké negatíva. Na iOS musí byt povolená poloha na “Vždy” inak neukáže nastupane metre. Export gpx z nej ale neobsahuje údaje o čase, takze je nepoužiteľný. Možnosť úpravy nastavenia režimu Eco a Turbo.
Ak ma niekto otázky rad zodpoviem.
posledný komentár: 31. 8. 2025 o 22:17
Yamaha PW-X3 to osetrene namala. nijako, ani na diagnostike...A ci to ma na diagnostike Bosch osetrene > zistime
Niekde som tu zachytil otazku , ci ma zmysel v zime neoprenovat baterie . Chalani, co na to hovorite? Pripadne mate realne skusenosti ak ano?
Cisto teoreticky, bez zaznamov z gps cez Flow ako zistia, ze tam bol chip? Kedze chip klame rychlost a tym padom aj vzdialenost. V mojom pripade by bola max. 32km/h, cize rozdiel 7km/h je nic.
Pokial motor neulozi nejaku chybu, nic tam nie je. Dokonca aj ked mi na displeji a vo Flow vyskocila chyba motora, na diagnostike casto nic nebolo.
Pochybujem, že to má merateľný efekt, ak teda vôbec nejaký.
Ano, mas pravdu, ake vselijake informacie motor urcite uklada a z ktorych vedia pokrocilou technikou pani asi priamo v BOSCHi zistit, ci bol motor chipom "uvolnovany" alebo tam chip teda nebol instalovany. Kazdopadne, ja do toho pojdem, ci mi padne garancia, alebo nepadne, ja to naozaj potrebujem...
Spoločnosť Bosch potvrdzuje problémy s toleranciami motorov SX a CX v dôsledku vôle v uložení motora, ktorá môže viesť k opotrebovaným plastovým puzdrám. Táto vôľa je konštrukčne navrhnutá tak, aby umožňovala motoru plávať v ráme, ale môže viesť k zvýšenému opotrebovaniu v závislosti od rámu a výrobných tolerancií. Spoločnosť Bosch ponúka bezplatnú výmenu puzdier pre dotknutých zákazníkov a už má vo výrobe nový, rozširujúci sa variant puzdra.
V čom je problém?
Vôľa v uložení: Motory sú navrhnuté tak, aby sa „plávali“ v ráme, čo má za následok určitú vôľu.
Opotrebovanie: Tento pohyb môže spôsobiť opotrebovanie plastových puzdier, ktoré držia motor na strane bez pohonu.
Príčina: Rozsah vôle závisí od výrobných tolerancií rámu a puzdra a neovplyvňuje funkciu ani bezpečnosť motora.
Tak zatial nemam odpoved na prvu otazku a uz mam na stole aj druhu....
ako aj by som si precital, ale neviem sa k nej dostat a otazka zostava, ci to v nej bude uvedene... TO moze byt informacia dostupna pre servisne centra... ci?
Hoorhay napr ja,pouzivam chip vyhradne na skoky. 25 km pri mojej vahe je proste malo a to vypnutie motora je ako stupit na brdzu
https://help.bosch-ebike.com/cz/help-center/ebw-flowapp-softwareupdate/asset-asf-00648
Tak prisla odpoved z Boshu na moju otazku : aky je torzny moment utiahnutia skrutiek motora v rame mojho Stereo Hybris ONE44 HPC AT800 actionteam ?
Odpoved > bla bla .... 30 Nm.
Aj som teraz na vzkach > 30 je predsa vela. A hned aj uvazujem > Je to sice karbon, ale ten ma predsa intehrovane kovove diely pre samotne uchytenie.
Tak teraz neviem...