Kategórie
Bike-techPanasonic GX Ultimate / 250W / 95Nm - CTM Zynk Xpert 2025 # e-bike # cyklopočítač # aplikácia # navigácia # poradenstvo # elektronika # kompatibilita # technické otázky
1. Funguje vám dobýjanie z bočného výstupu displeja - Micro USB - pri napojení na mobil, alebo blikačku?
2. Funguje vám prepojenie apky Komoot a displeja? Mne sa na displeji zobrazí symbol bluetoth, ale smerové šípky z navigácie sa mi na displeji zobraziť nechcú. Dočítal som sa, že nie s každým mobilom to funguje. Máte niekto osobnú skúsenosť?
posledný komentár: 14. 7. 2024 o 16:17
posledný komentár: 29. 11. 2023 o 22:30
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
2) Komoot navigácia mi funguje v pohode. Konto mám už rok a odomknuté 2 regióny, premium nemám. Čítal som ale že niektorí ľudia majú problém, že pre nové účty je to viazane na premium, ale toto neviem potvrdiť.
Ludia tiez tvrdia, ze rocne predplatne by mohol byt risk, kedze po tom ako Bending Spoons kupil Komoot a vyhodili vacsinu zamestnancov, je otazne, ako zvladnu zostavajuci zamestnanci dalej vyvijat Komoot a prinasat aktualizacie a opravy. Bending Spoons su znami tim, ze ked nieco kupia, zhorsi sa kvalita a zvysi sa cena (v minulosti napr. Evernote)
Ja som o Komoote tiez rozmyslal, ale nakoniec som premium nekupil, namiesto toho som kupil Magene C606, gpx si mozem vytvorit v roznych mapach, aj v Komoote a lahko si ho uploadnem do Magene. Prislo mi to ako univerzalnejsie riesenie, ked nie som s pripravou cesty pre navigaciu odkazany len na jednu sluzbu, ktora moze prestat fungovat.
A Premium verzia nie je potrebná - ako mi tvrdili v predajni kde zjavne o tom nič nevedia.