Pre motor bol pridany novy mod Tour+. V Kioxe boli urobene niektore upravy >
1. na kazdej stranke je informacia, ci je alebo nie je pripojeny smartfon,
2. Boli pridane nastupane vyskove metre aj v aplikacii Bosch ebike connect, cize uz po jazde je k dispozicii informacia v ciselnej forme nie iba v grafe ako doteraz.
3. Bola pridana funkcia pre "optimalnu" kadenciu, kde na jednej stranke ukazuje ci tlacite do pedalov viac, alebo menej.
4. Pridana funkcia porovnavania tras z hladiska vykonu.
5. Dalsie drobnosti.
V nyone pribudlo pocasie a dalsie zmeny.
Piste sem do vlakna postrehy. Zatial to vypada, ze je tam bug pri prepocitavani vysky. Po dnesnej jazde som vraj nastupal 4650 m.
Charakteristika pre motor >
www.pedelecforum.de
www.pedelecforum.de
Info bosch pedelec forum.
posledný komentár: 31. 8. 2025 o 22:17
posledný komentár: 1. 11. 2022 o 20:39
Pre motor bol pridany novy mod Tour+. V Kioxe boli urobene niektore upravy >
1. na kazdej stranke je informacia, ci je alebo nie je pripojeny smartfon,
2. Boli pridane nastupane vyskove metre aj v aplikacii Bosch ebike connect, cize uz po jazde je k dispozicii informacia v ciselnej forme nie iba v grafe ako doteraz.
3. Bola pridana funkcia pre "optimalnu" kadenciu, kde na jednej stranke ukazuje ci tlacite do pedalov viac, alebo menej.
4. Pridana funkcia porovnavania tras z hladiska vykonu.
5. Dalsie drobnosti.
V nyone pribudlo pocasie a dalsie zmeny.
Piste sem do vlakna postrehy. Zatial to vypada, ze je tam bug pri prepocitavani vysky. Po dnesnej jazde som vraj nastupal 4650 m.
Charakteristika pre motor >
Info bosch pedelec forum.
Pribudol ako pribudol... Všetky mať nemôžeš... Vždy budú zobrazené len 4 režimy:
1) Eco, Tour, Sport, Turbo
2) Eco, Tour (klasický), e-MTB, Turbo
3) Eco, Tour (Tour +, alias aj MagicTour), e-MTB, Turbo
2) Eco, Tour (klasický), e-MTB, Turbo
3) Eco, Tour (Tour +, alias aj MagicTour), e-MTB, Turbo
Vsak ano, rozumieme si.
Ked uz tak dodrzme Bosch oznacovanie. Ti, ktori nechcu update, zostavaju im mody
alebo
2) Eco, Tour, e-MTB, Turbo
Ti, ktori sa rozhodnu pre update (BDU450) budu mat implementovane mody
Eco, Tour +, e-MTB, Turbo
Urcite by som nedoporucoval pouzivat aliasy, lebo o kratky cas budu mat ludia v tom chaos, ako u oznacovani verzii motorov Bosch.
Na zaciatku temy som pisal o dvoch updatoch, jeden pre motor a druhy pre ovladanie Kiox a Nyon, ktory si moze uzivatel urobit sam. Tu by som zdoraznil, ze je potrebne nahrat znovu aj mapove podklady.
Zubesuch skus vyhladat rucne, najnovsi software je 4.0.2.0
Hondak pokial ti vyhovuje sucasne nastavenie, naco by si ho menil. Vyberat si co budes mat zobrazene nemozes, to je dane prislusnym sw pre motor.
Skuste niekto otestovat po aktualizacii Kioxu, ake data dostanete. Hlavne vyskove metre a kalorie. Tam sa teraz riesi do akej miery su relevantne.