s prednostou chodcom nie je problem. mesta su hlavne pre ludi takze auta maju davat prednost (moj nazor). problem je v debilite ludi. ak im das absolutnu prednost, niektore jedince prestanu kontrolovat ci mozu vstupit na prechod lebo maju prednost.
priklad - junak so sluchadlami pozerajuc do mobilu 5 metrov od prechodu. kamion 25 metrov od prechodu.. junak bez pohladu vlavo pravo vstupi na chodnik - lebo moze. ak ma stastie bude mat kamionista kratku reakcnu dobu. ak nema.. tak darwinov vyber. jasne bol v prave.. ale to mu uz nepomoze.
za mna je nadviazanie aspon nejakeho ovneho kontaktu zaklad ked som chodec. nebudem di vynucovat prednost a v lepsom pripade riskovat pohmliadzene rebra..
Tam je práve pointa v tom, aby si si tú prednosť vôbec vynucovať nemusel. V susednom Rakúsku sa mi pravidelne stáva, že ešte ani nie som rozhodnutý, či chcem cez priechod prejsť a autá už spomaľujú a púšťaju ma. Nuž a kamionista (resp. aj akýkoľvek iný vodič) keď vidí (nielen) v blízkosti priechodu junáka so slúchadlami pozerajúceho do mobilu, mal by imho maximálne zbystriť pozornosť a počítať s prakticky čímkoľvek, aj keď tá "absolútna prednosť" ešte neplatí.
Za mňa mám z toho zmiešané pocity. Na Západe to síce majú, ale Slovensko má slabú dopravnú infraštruktúru. Kým na západe vodiči majú k dispozícii diaľnice a obchvaty, či okruhy miest, na Slovensku nielen miestna, ale aj tranzitná doprava prechádza po hlavnom ťahu stredom miest a obcí, cesty sú preťažené na hranici kapacity, tvoria sa kolóny a je ťažké odbočiť z vedľajších ciest na hlavnú cestu. Ak v hustej premávke budú vodiči brzdiť, aby dali prednosť chodcovi, ktorý sa blíži k priechodu, a ten chodec nakoniec na priechod nezabočí, tak to dopravu v mestách ešte zhorší. Nehovoriac o znečistení ovzdušia z brzdenia a rozbiehania, pričom snaha je emisie znižovať. Vodiči budú musieť venovať pozornosť aj tomu, čo sa deje na chodníkoch pri priechodoch, čo zníži ich pozornosť venovaniu sa tomu, čo sa deje na ceste alebo na dopravné značky. Na Západe majú zrejme aj lepšiu hromadnú dopravu (rýchle vlaky, autobusová doprava a MHD), v mestách cyklistickú infraštruktúru, čo znižuje množstvo áut v mestách, aj na dlhé vzdialenosti (rýchlovlaky alebo sieť diaľníc), zatiaľ čo na Slovensku je všeobecne najrýchlejšie auto a tam, kde nie sú diaľnice, hlavný ťah vedie stredom miest a obcí.
Priznám sa, že niektoré reakcie ma tu zabávajú. Niektorí z vás skrátka majú názor, že slovenskí šoféri a slovenskí chodci (teda my všetci) sú blbší ako šoféri a chodci (teda oni všetci) v iných krajinách. Všade to funguje, ale slovenská populácia je špecifická a tu to fungovať nebude, lebo .... nemáme obchvaty? Či ako to je?
V Košiciach mám práveže problém ako vodič s tým, že chodci sú až veľmi defenzívni. Stoja ďaleko od hranice prechodu a sú pasívni. Potrebujú aby auto úplne zastalo a až potom sa rozbehnú na druhú stranu.
Ja jazdím pomaly a sledujem ich reakcie. Najviac plynulé sa mi javí keď chodec vstúpi za neustálej kontroly rýchlosti prichádzajúcich áut a stačí mi len ubrať plyn aby sa nikomu nič nestalo.
Možno po tejto novele sa ich aktívne zapojenie zvýši.
Ja ako chodec si prednosť vynucujem. Vodičovi dám šancu spomaliť a reagovať. Ale očný kontakt je dôležitý.
V Australii je uplne bezne, ze auta zastavia ked si pri prechode, aj ked sa cez prechod ani ist nechystas. Na tejto krizovatke sa mi to stavalo takmer vzdy. Ked som bol pri tych velkych dverach, auta uz stali. Pricom ja som chcel ist ako ten pan. Niekedy mi to uz bolo tak trapne, ze som cez ten prechod nakoniec presiel
V Nemecku to bolo pdobne, ale nie az taky extrem ako v Australii, kde fakt auta stali a este som bol relativne daleko od prechodu. Ale ani v Nemecku nebolo potrebne pozerat, ci ide auto. Len som to tak periferne skontroloval a prechadzal som z chodnika cez prechod bez zastavenia.
V Australii je uplne bezne, ze auta zastavia ked si pri prechode, aj ked sa cez prechod ani ist nechystas.
To isté zažívam napríklad v Rakúsku, ale zatiaľ najváác sa ako tá posvätná krava v Indii cítim vo Švédsku a veľmi často v Nemecku, či pešo alebo na bicykli.
Slovenská spoločnosť je špecifická (ako každá spoločnosť), ale vždy je jednoduchšie si svoju "svojstojnosť, hlúposť a obmedzenosť" zakonzervovať, ako sa snažiť byť viac tolerantnejší, ohľaduplnejší a tak. Aj v tom Nizozemsku mali "diaľnice" cez centrum a ako to majú teraz. Všetko je to o mentálnom nastavení, ktoré u väčšiny nie je kompatibilné so západom a ani nikdy nebude. Čo je kompatibilné, je už zväčša za hranicami alebo na odchode.
Strenki: ako súhlas, ale viac by som mal obavu z takých ako Ševčík. Keď ma učil na výške, tak bol síce k....t, dnes je to ale "obrk.....t". Ak chceme porovnávať, tak poďme postupne, porovnajme si ekonomiku, zdravotníctvo, školstvo, infraštruktúru, mieru korupcie, inštitúcie atd. Ak to budú deštruovať a občania sa neozvú, môžeme sa o tom baviť, zatiaľ je to predčasné.
- po novom bude mať chodec prednosť už v momente, keď sa zjavne chystá vstúpiť na priechod, nie až keď naň vkročí. - normalne mam dejavu toto sa tu pred par rokmi riesilo lebo to bola blbost a oni to vratia naspat kkti
a to sedadlo na kolobezkach je akoze aky problem? bezne sa to predava - cize majitelia ho maju odpilit alebo rovno koolobezku zahodit? - idealne pred (do) urad(u) vlady
dpči toto su zakony. jedna sracka za druhou
k tym prechodom....
v Morges - Swiss: vysiel som z hotela von na slniecko vypit kavu. Blbo som sa postavil k ceste, samozrejme, ze auto hned zastavilo a cakalo kym prejdem. Ukazal som, ze nech ide, pani cakala. Tak som musel prejst cez cestu.
v Trondheime - Norway: cestou spat zpoza polarneho kruhu v januari, sme sa susili vo vlakovej stanici. Vonku riadne smezilo, ale brutal. za 30min, 20cm snenu. Vysiel som von z vlakovej stanice iba v slapkach pozriet ako je vonku. Opat som nejak blbo stal pri ceste s prechodom, ktory moc nebolo vidiet. Auto zastalo, ukazal som, aby siel, nesiel. Tak som opat musel prejst cez cestu v sandaloch v peknom snehu.
u nas je mentalita, ze JA idem 80 po meste a nezavadzajte.
Vcera mala svagrina nehodu. NEVERIM. odbacala so smerovkou do odbocovacieho pruhu a zozadu ju selmula pani, ktora sa rutila .... cez plnu ciaru a po zebre len aby stihla zelenu.
Pani tvrdila, ze ona nespravila chybu. Druhe auto pred svagrinou v kolone boli policajti, ktori to zacali hned riadit a zavolali dopravakov. Ti pani vysvetlili, ze sla cez plnu a zebru. Nakoniec priznala chybu. Dostala pokutu 20€. Ak by som to nakreslil, tak je to identicka situacia ako s tym zltym autom, akurat vyriesena za 30 min. Len sa pozastavujem nad tymi 20€ za skodovu udalost...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ty máš pocit, že si neohroziteľný?
priklad - junak so sluchadlami pozerajuc do mobilu 5 metrov od prechodu. kamion 25 metrov od prechodu.. junak bez pohladu vlavo pravo vstupi na chodnik - lebo moze. ak ma stastie bude mat kamionista kratku reakcnu dobu. ak nema.. tak darwinov vyber. jasne bol v prave.. ale to mu uz nepomoze.
za mna je nadviazanie aspon nejakeho ovneho kontaktu zaklad ked som chodec. nebudem di vynucovat prednost a v lepsom pripade riskovat pohmliadzene rebra..
Navrhovaná úprava nie je absolútnou prednosťou.
Ja jazdím pomaly a sledujem ich reakcie. Najviac plynulé sa mi javí keď chodec vstúpi za neustálej kontroly rýchlosti prichádzajúcich áut a stačí mi len ubrať plyn aby sa nikomu nič nestalo.
Možno po tejto novele sa ich aktívne zapojenie zvýši.
Ja ako chodec si prednosť vynucujem. Vodičovi dám šancu spomaliť a reagovať. Ale očný kontakt je dôležitý.
V Nemecku to bolo pdobne, ale nie az taky extrem ako v Australii, kde fakt auta stali a este som bol relativne daleko od prechodu. Ale ani v Nemecku nebolo potrebne pozerat, ci ide auto. Len som to tak periferne skontroloval a prechadzal som z chodnika cez prechod bez zastavenia.
To isté zažívam napríklad v Rakúsku, ale zatiaľ najváác sa ako tá posvätná krava v Indii cítim vo Švédsku a veľmi často v Nemecku, či pešo alebo na bicykli.
* - Pitomio bol zvolený sa predsedu Poslaneckej snemovne.
Komerční populisti a zbabelci. Zase netreba to dramatizovať, hoci je dobré byť v strehu.
Aj vizuálne
Teraz si predstavte všetkých Slovákov v Česku, čo ušli od tejto tragédie za fica a zlo došlo aj tam
zdá sa, že Pitomio je čierna ovca rodiny,
v parlamente je aj jeho brat Hayato KDU-ČSL
https://www.instagram.com/reel/DQr18CRDUG0/?utm_source=ig_web_copy_link
a to sedadlo na kolobezkach je akoze aky problem? bezne sa to predava - cize majitelia ho maju odpilit alebo rovno koolobezku zahodit? - idealne pred (do) urad(u) vlady
dpči toto su zakony. jedna sracka za druhou
v Morges - Swiss: vysiel som z hotela von na slniecko vypit kavu. Blbo som sa postavil k ceste, samozrejme, ze auto hned zastavilo a cakalo kym prejdem. Ukazal som, ze nech ide, pani cakala. Tak som musel prejst cez cestu.
v Trondheime - Norway: cestou spat zpoza polarneho kruhu v januari, sme sa susili vo vlakovej stanici. Vonku riadne smezilo, ale brutal. za 30min, 20cm snenu. Vysiel som von z vlakovej stanice iba v slapkach pozriet ako je vonku. Opat som nejak blbo stal pri ceste s prechodom, ktory moc nebolo vidiet. Auto zastalo, ukazal som, aby siel, nesiel. Tak som opat musel prejst cez cestu v sandaloch v peknom snehu.
u nas je mentalita, ze JA idem 80 po meste a nezavadzajte.
Vcera mala svagrina nehodu. NEVERIM. odbacala so smerovkou do odbocovacieho pruhu a zozadu ju selmula pani, ktora sa rutila .... cez plnu ciaru a po zebre len aby stihla zelenu.
Pani tvrdila, ze ona nespravila chybu. Druhe auto pred svagrinou v kolone boli policajti, ktori to zacali hned riadit a zavolali dopravakov. Ti pani vysvetlili, ze sla cez plnu a zebru. Nakoniec priznala chybu. Dostala pokutu 20€. Ak by som to nakreslil, tak je to identicka situacia ako s tym zltym autom, akurat vyriesena za 30 min. Len sa pozastavujem nad tymi 20€ za skodovu udalost...
https://www.instagram.com/reel/DQrtLPEDTuq/?utm_source=ig_web_copy_link