tak potom uz len take, co si predtym celkom iste videla, ale bohuzial nemaju milion dielov...
...prinajmensom si sem napisem zoznam co by som si este raz pozrel
Most/Bron
Fargo
The Following
Hannibal
True Detective
Le Bureau des Légendes
The Killing/Forbrydelsen
24 Hours
Narcos/Narcos: Mexico
Dexter
Už dlhšie mi chýba taký nejaký seriál na pozeranie po večeroch, čo má "milión" dielov, niečo ako Shameles, Breaking bad, Homeland, Suits,... náhodou nemáte tip? Nie fantasy Asi som už všetky videla ale možno motyka vystrelí. Aj Shameless som objavila náhodou len nedávno. Dik.
Hlásim sa do klubu. Pozerala som niekoľkokrát niekoľko častí, ale vôbec ma to nechytilo. Prišlo mi to skôr ako Kosti, alebo Mentalista, teda taká klasická procedurálna kriminálka, len ako mínus to bolo nechutné, a teda nudné. Každý diel podobný vzorec, ani dejovo ma to nechytilo. Radšej si pozriem opakovane nejaké klasiky alebo teda "krátke" seriály. Teraz je druhá séria Oktopusa, Krobota mám rada, Black Rabbit bol super, toho z Ozarku mám tiež rada, kulkla som Wayward, House od Guiness, Task, The heritage, The residence, Lockerbie - to bolo fajn, Pitt, Huňady, The better sister, Sirens, The four seasons,... už to berie zaradom 😃
Tak tak,.nechutne, nudne..kosti su celkom fajn. Ja som asi stary paprda ale moje oblubene serialy vacsina mojich rovestnikov neberie. Aktualne fici E.R., inak stare dobre klasiky ako MASH, Dempsey&Makepeace,MacGyver,Maly Pitaval, Pripady 1.oddelenia ..
Ale pozeral som aj nejake novsie. Napr Penguin bol pecka, Mandalorian, Lokii. Nedavno som pozeral Daredevila. Len ma stve ze tie novodobe serialy maju par casti a koniec. Ziadne 22 epizodove serie. Mne sa pacil napr seriál Mrtvi jako ja. Len skoda ze ma len 2 serie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.csfd.cz/film/366575-volejte-saulovi/prehled/
https://www.csfd.sk/film/1513493-pluribus/prehlad/
Dokonca dvakrát 🤷
...prinajmensom si sem napisem zoznam co by som si este raz pozrel
Most/Bron
Fargo
The Following
Hannibal
True Detective
Le Bureau des Légendes
The Killing/Forbrydelsen
24 Hours
Narcos/Narcos: Mexico
Dexter
Z novších minisérií odporúčam toto, celkom pekný zvrat
https://www.csfd.sk/film/1562748-happy-face/prehlad/
Z tohoto serialu som videl iba tu Fra verziu, takze porovnat neviem. Ta Fra ale bola super.
dobry odj3b dekel
Teraz bude kazdy tyzden vychadzat jedna cast... az do 26.12, kedy pride posledna z prvej serie.
Dexter... nepoznám nikoho komu sa to nepáči 👍
Ale pozeral som aj nejake novsie. Napr Penguin bol pecka, Mandalorian, Lokii. Nedavno som pozeral Daredevila. Len ma stve ze tie novodobe serialy maju par casti a koniec. Ziadne 22 epizodove serie. Mne sa pacil napr seriál Mrtvi jako ja. Len skoda ze ma len 2 serie.