Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Prosím Jaroh, kľudne aj Marli ak si z toho robíte srandu. Vidím že sa Jaroh vyhýbaš odpovediam, keďže si ani raz neodpovedal. Iba sa vyhováraš alebo meníš tému. Ale prosím, úplne jednoduché otázky, isto zvládneš odpovedať, stačí jednoduché "áno" alebo "nie"
1/ platia pravidlá cestnej premávky pre všetkých účastníkov? áno/nie
2/ majú účastníci cestnej premávky byť trestaný za porušenie pravidiel? áno/nie
3/ je v poriadku, ak vodič vozidla ohrozuje zaráža chodcov? áno/nie
4/ je jazda pod vplyvom problém? áno/nie.
Zobraziť komentár 11.11.2025 - 01:24:00
00
No hurá, návrat k normálnej diskusii.

Nevyhýbam sa odpovediam, len s tebou sa skrátka nedá na takomto fóre diskutovať, pretože nevieš viesť konštruktívnu diskusiu. Deň má iba 24 hodín a nedá sa reagovať na tvoje grafomanské výlevy, plné klasických argumentačných chýb ako z učebnice.

K veci:
1. áno
2. neexistuje jednoznačná odpoveď áno/nie - záleží to od závažnosti porušenia zákona
3. nie
4. neexistuje jednoznačná odpoveď áno/nie - záleží od promile a od typu vozidla.

Pekný deň.
Zobraziť komentár 11.11.2025 - 05:42:22
00
srandu si nerobim, len si si nas omylom spojil, po tom, co som poziadal o zdroj(e) jedneho konkrétneho tvrdenia

Moje odpovede by boli:
1A (i ked niektorí o nich nevedia/nemusia vediet, no aspon tie pre 'svoju' kategoriu by 'mali'
2A (trestaní)
3N
4A
Tak trochu tusim, kam tie otazky (a odpovede) smeruju a co bude nasledovať - no bodaj by som sa mylil.
Zobraziť komentár 11.11.2025 - 07:19:25
00
arrow_leftskynet napísal:
radšej bude stáť na semaforoch v meste? keď len prechádza tým mestom?

jop :D sám mám niekoľko kolegýň ktoré chodia z D1 do centra ba (k národnej banke) pričom väčšinou je najpohodlnejšia a zároveň aj najrýchlejšia trasa po obchvate, okolo auparku, cez most SNP, podjazdom na zochovej a šup si pri národnej banke... ale oni sa aj tak trepú do a z roboty cez mesto :D

snaha vysvetliť im že to nieje najlepšie riešenie bola viac krát..... neúspešne :D
Zobraziť komentár 11.11.2025 - 13:09:36
00
nuž, chodím do práce do mesta autom málokedy ... ale zhruba 1/3 krát potom domov nejdem obchvatom ale cez uličky okolo polikliniky mýtna sa premocem na jaskáč ... takže by si som sa na obchvat v tomto prípade nespoliehal ... veľmi ale záleží od času kedy chodíte
Zobraziť komentár 11.11.2025 - 14:00:10
00
keďže chodím v rovnakom čase ako aj kolegyne tak viem čo píšem :D obchvat je najrýchlejšia varianta...

PS: pár krát som sa hádal s WAZE... už to nerobím :D
Zobraziť komentár 11.11.2025 - 17:45:59
00
arrow_leftskynet napísal:
radšej bude stáť na semaforoch v meste? keď len prechádza tým mestom?

no ale vlastne, tak to som rad, ze ludia suhlasia s tym, ze aj tie semafory by mali byt nastavene tak, aby "penalizovali" tranzitnu dopravu, "v prospech" tej lokalnej :)

vid napr nabrezie v bratislave a cyklochodnik?

len potom mi moc hlava neberie, ze preco vam vadia tie ine kusky do skladacky ked toto je zjavne ok
Zobraziť komentár 11.11.2025 - 22:27:27
00
aky typ vozidla je ok jazdit pod vplyvom? konsky zaprah?
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 00:45:31
00
eletricku
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 07:19:37
00
(asi myslel bicykel a do určitého malého promile - iba tipujem, ja nie som za - a to je kratka rychla zápalná šnúra k ďalšiemu pokračovaniu)
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 07:32:25
00
nerozumiem kontextu, reagoval som iba na otázku aký typ vozidla je ok jazdiť pod vplyvom, ja v takom prípade chodím električkou, tož všetko ...
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 07:47:11
00
Aj autobus je OK.
Mám na vás otázku. Týka sa to alkoholu za volantom. Včera sme mali večierok a ku večeri som vypil 3 piva a k dezertu som si dal ešte asi 5 vodiek. Preto som sa rozhodol nechať auto pri reštaurácii a odišiel som domov autobusom. Po ceste som si všimol policajné hliadky ako zastavujú a pokutujú ostatné autá, ale autobus nechali prejsť. Takže som sa domov dostal bezpečne a bez stresu. To ma skutočne prekvapilo. A teraz moja otázka: Autobus mi stojí za panelákom. Neviete ako by som ho mohol nenápadne vrátiť?
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 08:50:52
03
aj auto je ok pokial si mimo slovenska :) napríklad rakúsko, taliansko, španielsko majú povolené 0,3-0,5 promile :) záleží od krajiny :)
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 11:36:41
00
hej, po 3 pivách a 5 vodkách :D
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 11:57:53
01
arrow_leftivast napísal:
nerozumiem kontextu, reagoval som iba na otázku aký typ vozidla je ok jazdiť pod vplyvom, ja v takom prípade chodím električkou, tož všetko ...

kontext mojej odpovede bol k príspevku yogisz a odpoved Jaroha na Jana1987 na otazku c.4 vyssie
(a cyklistu ako moznu ocakavanu odpoved som iba tipol. Kedysi bol isty limit pre cyklistu, priznam,ze neviem, ci stale je, kolko, alebo 0 promile, pre mna plati ta nula a neriesim...)
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 20:19:53
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up