Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Si mi pripomenul, ten dezolátsky svet je proste iný
takisto ako kočner nedokázal uveriť , že Kuciak koná samostatne čisto zo svojej vôle a nie je nikým poverený / platený / huckaný na kočnera.
V tom rozhovore je Kuciak fantastický, drží sa faktov, nebojí sa ho
až keď nakoniec kočner uveril, že je to naozaj tak, že za Kuciakom nestojí žiadny platca,
tak Kuciaka to stálo život, lebo kočner veril, že mu to prejde a čo je najhoršie, v podstate zatiaľ mu to aj prešlo ....
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 00:20:09
54
Turbi ale úprimne, koľkí aj tu z fóra úplne chápu pohnútky ktoré viedli corsaira na ten trip? Na jednej strane mi príde ako introvert, ale prechádza cez celkom ľudnaté krajiny. Mne by to nesedelo. Postupuje celkom rýchlo, nikde sa moc nezdrží. Čí sú v tom len tie kilometre...ja fakt netuším. Obdivujem ho ako to zvláda, ale to obdivujem aj špičkových horolezcov a aj tak úplne nechápem prečo riskujú život kôli nejakej hore :)
Možno čas ukáže, prečo sa vybral na tú cestu, ale dávať ho niekomu ako príklad a miešať do toho politiku? Ja poznám príbeh o týpkovi z ameriky ktorý 27 rokov žil sám v lese. Aj jeho obdivujem, ale keby boli všetci ako on, tak svet prestane existovať :)
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 07:55:30
03
Nuž a to je jedno prečo tam je. A o to ide, turbiho kamoši nechápu, že niekto robí len tak niečo náročné čo mu neprinesie očividný zisk.
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 08:02:30
014
3jalo3, ty pises o vysvetlovani pohnutok na cestu a dávaní ho za priklad, no predpokladam, ze nic take sa zo strany Turbiho nestalo.
Akurat ne(u)verili, nedokazu prijat, ze niekto taky nezávislý moze existovat.
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 09:14:11
06
vcera som zo zaujmu a masochizmu stihol prvych cca 40% (nealko;)), zrychlene

mozno dam aj zvyšok a potom info sem

záznam z onej 'diskusie' v Poprade, z kamery S(Z)meru, 1:20 h
https://youtu.be/JkytPfgaxfY

nesuhlasny komentar som videl iba 1, asi unikol cenzorom mazačom, bol velmi kratky
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 09:25:07
00
To sa dalo čakať-Smeráci si už pestujú nových riťolezov (kopírujem z FB)

https://www.facebook.com/puchovsky/posts/pfbid02jL45SmhHXcCHV19kvUeuZgJLfkm6LABkWyUDV3YVykSo4vVDuWKw8q5uosSJ8fzQl

AKTUÁLNE: LÉGIA ŠTEFÁNIK ODHALILA IDENTITU ŠTUDENTA, KTORÝ ĎAKOVAL FICOVI
Jakub Goda práve informoval o zistení Légie Štefánik. Dnes sa totiž celý deň šíri na dezinfoscéne a proxy kanáloch Smeru virálne video o študentovi, ktorý v Poprade poďakoval Ficovi a že o tom médiá zámerne mlčia.
Je úplne v poriadku mať iný názor, avšak tváriť sa pritom ako nezávislý, bežný študent reprezentujúci štandardné prednáškové publikum nie.
Erik Kriváň pochádza z prostredia vĺčat, z Mladých sociálnych demokratov. Fotí sa so smerákmi, lajkuje im posty. Od nezávislého poslucháča má ďaleko.
V priebehu dnešného dňa zistil identity ďalších poslucháčov skvelý Ján Benčík. Zo všetkých týchto zistení vychádza jednoznačný záver - Fico je ako Putin. Ruský vojnový zločinec si na verejné akcie pozýva tú istú skupinu blízkych ľudí, ktorí menia oblečenie i svoje role a blahosklonne so svojím vodcom pózujú.
Zosnulý Bödör starší básnil na chate v Čifároch o zvážaní dôchodcov na smerácke akcie i na súd so zločincom Kováčikom. Fico a mladí vlci robia dnes to isté s mládežou. Po vzore ruského vraha.
Som hrdý na Légiu Štefánik, ktorá už chytá svoju formu a pohýňa sa vpred.
Vidíme sa 17.11. v uliciach!
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 09:33:14
412
isty nemenovaný okiadzač novembra, toho času priemer sr, kovany bolsevik, bude mat dnes cca 18:40 ci 45 prejav, to zas bude - v alejich nablito

nahodou som zapocul uputavku
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 09:38:11
01
arrow_leftflegko napísal:
Hlavny problem ich vztahu bol, ze ho nechali vytiahnut nejakym dementom Danom a ze vznikli (opravnene) podozrenia, ze Todova aj Zaleska mali zo vztahu nejake vyhody.
To, ci ano alebo nie uz nikto nikdy nedokaze.
Ako som pisal cela politika napriec celym politickym spekrom je zalozena na blbej teorii spin doktorov, ze vsetko maju popierat a nic dopredu neprezradzat.
Fakt, ze mam s niekym vztah a mysliet si, ze sa to zaprdenom Slovnesku skor, ci neskor neprevali je viac ako naivne. Aj nas debilny prezident si to napriklad este stale mysli, ze mu staci, ked sa k svojmu partnerovi prizna az po skonceni mandatu...lebo mu to tak niekto poradil a tak zapiera, zapiera, zapiera.
Z mojho pohladu by skody boli urcite mensie keby sa takymto situaciam predchadzalo.

A nie, nejde o to presvedcit ficovolica, ide o to nedavat pocit neistoty nerozhodnutej vacsine...pretoze vela rozhodnuti v zivote robime cez pocity je dolezite mysliet aj na toto.

Tak za prve, pleties dokopy politikov a novinarku so sudkynou. To je rozdiel, lebo ony nie su vo volenych funkciach a nemusia sa zaliecat volicom.
Za druhe, povinnost ci zvyk informovat verejnost o tom, kto s kym zije ci spava nema nikto. Ani politici a uz vobec nie sukromne osoby. Prave naopak, vsade plati ze sukromny zivot je sukromny a nikoho do toho nic nie je.

V mnohych profesiach ale tiez plati, ze je potrebne informovat ZAMESTNAVATELA/NADRIADENEHO o vztahu na pracovisku respektive o moznom konflikte zaujmov. To Todova urobila a vies si to aj preverit, pretoze vtedy prestala robit investigativu. Cize si ked zacal vztah, prestala pisat. Bodka. To je eticke, profesionalne a plne transparente. Takto sa to riesi vsade vo svete a nie tak, ze o svojom vztahu budu informovat verejnost...
Tu to mas vysvetlene https://dennikn.sk/3514800/ako-som-sa-rozhodoval-v-pripadoch-konfliktu-zaujmov/

A nemas pravdu ani s tym, ze koalicni politici by nemali zatlkat. V nasej spolocnosti sa nezatlkanie nevyplaca. Vid kajucnici vs ich partaci z organizovanych politickych zlocineckych skupin. Kajucnici su odsudeni a potrestani, ich zatlkajuci patraci su "cisti" ludia co cakaju na premlcanie.
Danko zatlkal a aj z dopravnej nehody pod vplyvom, z ktorej usiel bol razom len priestupok.
Pelle snad v zivote nepovedal pravdu a tento agresivne homofobny natod si ho vedome zvolil do najvyssej funkcie. Prave preto, ze nikdy nepriznal a prave preto, ze tak lubezne klame a hovori hovna co chceme pocut.
Tito ludia maju tolko za usami, ze neexistuje aby niekedy povedali pravdu. Dostali by 20rokov kazdy... pre nich je klamanie denny chlieb a hlavny pracovny nastroj. Staci mat tupych/rovnako moralne skazenych volicov a prepecie sa ti vsetko. Polovica slovenska chce byt klamana a nikdy nedaju hlas tym, ktori im hovoria neprijemnu pravdu.

PS: to ze niekto z PS bol na mieste, kam mal prist premier by som fakt nehrotil do konspiracii, do ktorych vsetko hroti on. Toto cele vygradovalo najma z dovodu konania riaditelky, ktora volala policiu a nasledne samotneho fica, ktory ukazal slabost a zrusil diskusiu. Mimochodom, ked kedysi iny student nepodal pellerine ruku, ten to vyriesil s graciou a profesionalne a nie s hysteriou a slabostou ako fico...
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 09:42:12
23
arrow_leftflegko napísal:

A nie, nejde o to presvedcit ficovolica, ide o to nedavat pocit neistoty nerozhodnutej vacsine...

suhlasim ze tato skupina moze prelomit volby na hocktoru stranu.
ale radikalov nepresvedcis, radsej to na truc hodia nackom. co sa v prieskumoch deje.

dano5- smerackych komparzistov je viacero...
https://x.com/luciahudackova/status/1989785812066762836?s=20
i.ibb.co
pbs.twimg.com

koalicne placovky v skratke- Môžme piť! https://x.com/liptak/status/1989679511718461464?s=20

i.ibb.co
i.ibb.co pbs.twimg.com
pbs.twimg.com
pbs.twimg.com
pbs.twimg.com
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 09:48:10
02
arrow_leftMarli napísal:
isty nemenovaný okiadzač novembra, toho času priemer sr, kovany bolsevik, bude mat dnes cca 18:40 ci 45 prejav, to zas bude - v alejich nablito

nahodou som zapocul uputavku

Nebesá vypočuli tvoje obavy:
„Slovenská televízia a rozhlas informuje o zmene programu na nedeľu 16. novembra 2025. Na základe informácie z Úradu vlády SR sa avizovaný mimoriadny príhovor predsedu vlády SR Roberta Fica v predvečer 17. novembra, ktorý mal byť odvysielaný o 18.45 h na Jednotke, spravodajskom okruhu :24 a v Rádiu Slovensko, neuskutoční,“ uviedol Púchovský.

Bližšie dôvody nie sú známe.
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 10:59:17
14
Rozhodol sa upne ignorovat tento "komunisticky puc" * , komunista jeden prechlastany po....mateny.
*pre mna sviatok slobody a nadeje ze raz vsetci komanci pojdu do p...rec
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 11:47:40
211
By som sa ho opytal, ci aj ten rozpad ZSSR bol riadeny komunistami :facepalm:
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 12:04:23
03
Jasné, Míša bol agent imperialistov ...
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 12:06:36
00
TN brezina

Prílohy:

IMG_20251116_130626.jpg
IMG_20251116_130626.jpg 302.51 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 16.11.2025 - 13:04:50
04
rozpravky deda vseveda nebudu, lebo vraj viroza.
zaujimave ze viroza je vzdy, ked treba vycestovat do eu parlamentu, alebo riesit neprijemne veci.
ale ked sa cestuje na vychod, vtedy nikdy viroza nie je.

pbs.twimg.com
co to bude dnes, soros, ufoni, eu, simeckovci, ...? aha, emigranti davno neboli :lol:
desiatky mešít - skôr desiatky mešuge v parlamente
pbs.twimg.com

prihovor hercov ohladom 17.nov
https://x.com/lukasrucka/status/1990005052409528524?s=20
https://x.com/lukasrucka/status/1989733631913603084?s=20

zostrih ľudí, ktorí ľutujú svoj hlas pre trumpa. snad sa tak stane aj v sr
https://x.com/TimHannan/status/1989813257302151262
pbs.twimg.com
pbs.twimg.com
v malebnej pedoskupinke bolo aj fajcenie klobasok. vtipy rychlo pribudaju.
https://x.com/drdave1999/status/1989851221612499307?s=20 :o:

Naposledy upravil peter120 dňa 16.11.2025 - 18:16:12, celkovo upravené 6 krát.

Zobraziť komentár 16.11.2025 - 16:28:01
05

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up