Hlavny problem ich vztahu bol, ze ho nechali vytiahnut nejakym dementom Danom a ze vznikli (opravnene) podozrenia, ze Todova aj Zaleska mali zo vztahu nejake vyhody.
To, ci ano alebo nie uz nikto nikdy nedokaze.
Ako som pisal cela politika napriec celym politickym spekrom je zalozena na blbej teorii spin doktorov, ze vsetko maju popierat a nic dopredu neprezradzat.
Fakt, ze mam s niekym vztah a mysliet si, ze sa to zaprdenom Slovnesku skor, ci neskor neprevali je viac ako naivne. Aj nas debilny prezident si to napriklad este stale mysli, ze mu staci, ked sa k svojmu partnerovi prizna az po skonceni mandatu...lebo mu to tak niekto poradil a tak zapiera, zapiera, zapiera.
Z mojho pohladu by skody boli urcite mensie keby sa takymto situaciam predchadzalo.
A nie, nejde o to presvedcit ficovolica, ide o to nedavat pocit neistoty nerozhodnutej vacsine...pretoze vela rozhodnuti v zivote robime cez pocity je dolezite mysliet aj na toto.
Tak za prve, pleties dokopy politikov a novinarku so sudkynou. To je rozdiel, lebo ony nie su vo volenych funkciach a nemusia sa zaliecat volicom.
Za druhe, povinnost ci zvyk informovat verejnost o tom, kto s kym zije ci spava nema nikto. Ani politici a uz vobec nie sukromne osoby. Prave naopak, vsade plati ze sukromny zivot je sukromny a nikoho do toho nic nie je.
V mnohych profesiach ale tiez plati, ze je potrebne informovat ZAMESTNAVATELA/NADRIADENEHO o vztahu na pracovisku respektive o moznom konflikte zaujmov. To Todova urobila a vies si to aj preverit, pretoze vtedy prestala robit investigativu. Cize si ked zacal vztah, prestala pisat. Bodka. To je eticke, profesionalne a plne transparente. Takto sa to riesi vsade vo svete a nie tak, ze o svojom vztahu budu informovat verejnost...
Tu to mas vysvetlene
https://dennikn.sk/3514800/ako-som-sa-rozhodoval-v-pripadoch-konfliktu-zaujmov/A nemas pravdu ani s tym, ze koalicni politici by nemali zatlkat. V nasej spolocnosti sa nezatlkanie nevyplaca. Vid kajucnici vs ich partaci z organizovanych politickych zlocineckych skupin. Kajucnici su odsudeni a potrestani, ich zatlkajuci patraci su "cisti" ludia co cakaju na premlcanie.
Danko zatlkal a aj z dopravnej nehody pod vplyvom, z ktorej usiel bol razom len priestupok.
Pelle snad v zivote nepovedal pravdu a tento agresivne homofobny natod si ho vedome zvolil do najvyssej funkcie. Prave preto, ze nikdy nepriznal a prave preto, ze tak lubezne klame a hovori hovna co chceme pocut.
Tito ludia maju tolko za usami, ze neexistuje aby niekedy povedali pravdu. Dostali by 20rokov kazdy... pre nich je klamanie denny chlieb a hlavny pracovny nastroj. Staci mat tupych/rovnako moralne skazenych volicov a prepecie sa ti vsetko. Polovica slovenska chce byt klamana a nikdy nedaju hlas tym, ktori im hovoria neprijemnu pravdu.
PS: to ze niekto z PS bol na mieste, kam mal prist premier by som fakt nehrotil do konspiracii, do ktorych vsetko hroti on. Toto cele vygradovalo najma z dovodu konania riaditelky, ktora volala policiu a nasledne samotneho fica, ktory ukazal slabost a zrusil diskusiu. Mimochodom, ked kedysi iny student nepodal pellerine ruku, ten to vyriesil s graciou a profesionalne a nie s hysteriou a slabostou ako fico...