Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Jak ked mi, defakto ekonomickemu a myslienkovemu emigrantovi, v dome ekonomickeho emigranta brata v zahranici, nadaval brat na ekonomickych emigrantov.... Cca rok po tom co mu ten prvy bracho dohodil letnu pracu v zahranici :D
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 10:48:02
17
scontent.fbts6-1.fna.fbcdn.net
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 10:48:04
010
Každý jeden deň nejaké svinstvo,chce sa mi grcať :puke:
Príznačné,že Žilinka sa ide pomstiť Lipšicovi práve dnes,keď je výročie 17.Novembra

Najvyšší správny súd začal rozhodovať o disciplinárnom návrhu Maroša Žilinku na Daniela Lipšica. Toho zastupuje ďalší prokurátor z generálnej prokuratúry Ladislav Masár. Žilinku zastupuje prvý námestník Jozef Kandera, ktorý navrhuje ako trest preloženie na prokuratúru nižšieho stupňa.

https://dennikn.sk/minuta/4973536/?ref=mpm
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 11:03:08
01
Zuzaná Mesterová je TOP-v tomto video zostrihu krááásne vycvičila Kinedrkaliho-povolaním strýkov synovec :D

Pán Kaliňák by sa mal ospravedlniť mladým ľuďom na Slovensku. Mladých ľudí nemá nikto na obojku - vedia myslieť a konať sami za seba. A vždy to tak bolo. V roku 1989 boli práve študenti hybnou silou zmien a ukázali, že keď sa postavia za slobodu a dôstojnosť, dokážu pohnúť celou krajinou. Pripomeňme si spoločne tento sviatok demokracie už zajtra na námestiach ✌️

https://www.facebook.com/groups/200418140661660/posts/1780082206028571/
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 11:11:03
14
pbs.twimg.com
co by stary pan povedal, keby trump vysexoval jeho vnucku ?

pekny koment ze ich volicom je jedno koho trump zasiahne, kym to nie su oni sami :
nie su to uz volici ale sekta, otazka do akej miery "ti nasi" zmyslaju podobne?
no a blbec sa zdul tak, ze nabuduce nepojde vobec volit... nieco mi to pripomina
i.ibb.co
uz sa im to ruca, tak hasia situaciu "lacnymi potravinami"
pbs.twimg.com
jeden domaci-
pbs.twimg.com
Zvonár Fico zo Santa Fé
Premiér žiada, aby spravodajsko-silové krídlo Smeru dostalo kľúče od polície.
https://www.sme.sk/komentare/c/zvonar-fico-zo-santa-fe
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 11:27:23
02
arrow_leftlukjur napísal:
Vyzerá to na ďalšiu cestu do Moskvy. Možno preto Fico dostal virózu.

Na virozu vie svako #putler pripravit skvely ruZky caj. bude mat filcko odvahu liecit sa tam?
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 11:37:00
00
Toto je tak krásny človek!
Kiež by bola väčšina seniorov takto inteligentná a rozhľadená.
"Nikdy som nemal väčšie obavy o demokraciu, vraví 91-ročný právnik Ivan Trimaj a pozýva ľudí, nech prídu 17. novembra protestovať na námestia.⁠"
Pustite si video so zvukom, balzam na dušu ho počúvať.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 12:27:57
39
Je tu niekto z Nitry?

Príspevok používateľa Martina Holečková

https://www.facebook.com/MartinaHoleckovaNR/posts/pfbid0fYynSgEeVYzAzzXwdxyRBgMbWeBeAotnBM43p7FJnmM1AQQnMcCX84udn7QqYojul

Ficov Smer sa rozhodol zorganizovať akciu v Nitre. Vraj ide o oslavy 17. novembra a dali tomu názov “Deň rešpektu k inému názoru”. Ide však o klasickú smerácku akciu, kde bude vstup len na pozvánky a zvážajú na ňu dôchodcov z celého Slovenska. (dôkaz v komentároch)
Lebo presne takto Smer rešpektuje iný názor. Do Popradu si dovezú vlastných “študentov” a v Nitre im zabezpečí verné publikum pán Kotian z Jednoty dôchodcov a razom z toho bude krásna akcia, kde všetci budú Ficovi tlieskať a smiať sa na jeho nemiestnych vtipoch. A ľudia s iným názorom? Tých tam pravdepodobne ani nepustia.
Ak chcete zistiť či Ficov Smer skutočne rešpektuje iný názor, tak akcia sa koná o 18:00 v Agrokomplexe v Nitre. Skúste tam prísť, možno vás pustia.
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 12:31:11
012
Fico nemohol pre propagaciu 17.novembra urobit nic lepsie, ako tento sviatok zrusit. Velmi dobre zareagovali niektore firmy, samospravy a podobne.

Viem, ze niektore skoly maju volno, skola mojej dcery (je druhacka) im volno nedala. Namiesto toho mali tematicke vyucovanie 4 hodiny, potom isli spolu na obed a domov. Rozpravali sa o revolucii, rozpravali sa o byvalom rezime, rozpravali sa o tom, co znamena sloboda, co by znamenalo stratit ju. Rozpravali sa o tom, co oni povazuju za absolutnu samozrejmost, ale ich stari rodicia to v mladosti nezazili (cestovanie, studium, tovar v obchodoch...). Ucitel z vedlajsej triedy priniesol gitaru a spolu si zaspievali Slubili sme si lasku.

Takze dakujem Robo.
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 12:41:33
324
Ja som ich nechal doma,ideme robiť transparenty,nachystáme gumáky a pršiplášťe a o 17:11 sme u nás na námestí.Dost bolo Fica 🖕.
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 12:47:19
521
arrow_leftDano5 napísal:
Zuzaná Mesterová je TOP-v tomto video zostrihu krááásne vycvičila Kinedrkaliho-povolaním strýkov synovec :D

Jj toto som vcera kukal popri obede a dobre vyrazy tam hadzala pani Mesterova smerom ku kinderkalimu. Ako keby sa divala na retardovane decko a trpela pri tom ze ho musi pocuvat :lol:
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 13:07:59
02
veru, tiež sme to pozerali ... ona pripravená zorientovaná v témach a on len propaganda a úškrny
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 13:08:58
17
Ináč, tá hranolova akcia s komparzom, ktorý sa vydával za študentov - nie je to už za čiarou ? teda myslím porušenie zákona.
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 14:39:41
00
Hlavne to je totalne nemoralne. 🤮
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 14:41:05
01
Hlavne je protizákonne aby mali kampane politické strany v škole, nie?
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 14:44:44
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up