rozhovor s clovekom, ktory ako student zarezal Minaca v priamom prenose. odporucam pustit si to video, deje sa to od cca 19:35 a je to celkom silne. klobuk dole pred nimi
Akurát som dnes pozeral tú karikatúru a veľmi nerád musím uznať, že voči tomuto exempláru bol vážne ešte aj ten Kolesík síce pomerne svojský, ale stále relatívne príčetný politik
Neviem ako to bolo v dalsich vyzvach, ale kedysi davno som sa zaujimal o dotaciu na fotovoltaiku a zistil som, ze s dotaciou zaplatim rovnako ako bez nej.
Finta vtedy spocivala v tom, ze ja som si nemohol vybrat akukolvek znacku od akekohokolvek dodavatela, ze boli na to urcene len iste firmy, ktore vo finale navysili cenu vybraneho modelu tak, ze keby idem bez dotacie a nakupujem to od inej firmy tak ma to stoji vo finale tie iste peniaze.
Takze som to vtedy vzdal s tym, ze stat zase raz vy...babral pri dotacii s obcanmi.
Ano takto to bolo a aj stale je pri vela firmach
Cena po odratani dotacie bola 5000€ za 10,35kWp system co je za mna prijatelna suma
Na Kolesíkovi krásne vidieť, ako doba postúpila. Kedysi bol bizár, teraz už sa zdá takmer normálnym. Ale stále je to rovnaká skupina ľudí. Takže určite ich nerelatizovať. Oni otvorili dvere dnešným Bartekom.
Bartek je jeden zakomplexovany chudak. Stavim sa, ze na skole bol ten, ktoremu sa posmievali, ktory bol odstrceny a teraz ked ho prekruzkovali do parlamentu, tak si to kompenzuje. Niekto v diskusii na FB napisal, ze je takym hlasackym Blahom. To na neho sedi. Este trosku tikov do tvare pri gestikulacii ako Dlaha a dosiahne svoj vzor.
A neznesie ani len naznak kritiky a oponentury. Mazanie prispevkov mu ide. Ja som od neho konecne dostal ban a tak mi uz nebude pit krv tymi infantilnymi a demagogickymi statusmi.
Aby si nemyslel, ze vsetci co mu to citaju su len jeho pritakavaci a ma vo vsetkom absolutnu pravdu. Trosku dat objektivity do jeho bubliny. Tak ako to robim Colstokovi, Blanarovi , Smeru....prosto ze existuje aj iny nazor, slusny, vecny.
A tak je to správne! Tak ako to robí v diskusii s nimi aj Zuzana Mesterová a ďalší. Dať im pekne najavo, ako sa veci majú a nebyť ticho. Ale pampúšik, to je teda zjavenie, aké tu už dávno nebolo. V sebavedomí sa na neho nechytá ani tá smerácka omladina. Také nevychované teliatko.
Oni nie su zvedavi na iny nazor, oni velmi dobre vedia ze su obycajni oiebavaci a ich komentare nie su urcene nam. Preto kazdu kritiku hned zmazu brigadnici zo Sumracnej.
A jedine co tieto komentare dosiahli je, ze algoritmus na Facebooku vyhodnoti ze aha, toto vyvolalo vela reakcii, vela klikov, tak takyto dezolatsky kontent budeme zvyraznovat a podsuvat co najvacsiemu obecenstvu.
Keď tak, tak video u týchto ľudí otvoriť a hneď aj zavrieť. Aby to algoritmus vyhodnotil ako take, že oň nie je záujem. Nijako nereagovať. Ani emotikonmi, ani komentármi. U normálnych videách ich zasa treba pustiť čo najdlhšie, aj keď len iba na pozadí, keď ich nepotrebuješ počúvať. Nech ich algoritmus posúva aj druhej strane ako trendové.
Dnes ráno som bol u lekára, lebo ma už dlhšie trápi suchý kašeľ. Automaticky mi brali krv, lebo sa znova rozširuje čierny kašeľ. S takýmto niečím som sa za cely život nestretol. Takže môžeme poďakovať všetkým absolventom VŠ života za návrat chorôb, ktoré tu už takmer nemali čo hľadať. Kamarát žijúci v Rakúsku mi potvrdil, že tam je podobný stav. To len, že tupota nepozná hraníc.
Oni nie su zvedavi na iny nazor, oni velmi dobre vedia ze su obycajni oiebavaci a ich komentare nie su urcene nam. Preto kazdu kritiku hned zmazu brigadnici zo Sumracnej.
A jedine co tieto komentare dosiahli je, ze algoritmus na Facebooku vyhodnoti ze aha, toto vyvolalo vela reakcii, vela klikov, tak takyto dezolatsky kontent budeme zvyraznovat a podsuvat co najvacsiemu obecenstvu.
Vies, ja kaslem na nejake algoritmy, tak ako aj dalsie stovky ludi, ktorym nie je zatazko vyjadrit svoj nazor a dat veci na spravnu mieru. Citaju to aj ludia nie na 100% presvedceni o tom, co tam pisu a taketo nazory im mozno otvoria oci.
romanx, máš môj obdiv ... ja sa vždy teším, že jestvujú aj takýto ľudia .. ja mám všetko a všetkých v píp, tak to nerobím ... ale napr. naša pančelka môjho tretiaka ich vedie k tomu aby neboli ticho ... aby upozornili aj spolužiaka ak robí niečo čo sa nesmie aby neodvracali zrak a neignorovali čo as okolo nich deje. A to prosím pekne neni nejaká mladá slniečkárka ale tetuška pred dôchodkom .. akurát so zdravým rozumom
Nie, tvoj komentar naozaj neotvori nikomu oci. Profily dezolatov sleduju len dezolati a ruski boti.
Nikto, koho by tvoj komentar mohol nejakym sposobom ovplyvnit, si ho neprecita. Najskor bude strateny v zaplave smerackych botov, a potom bude zmazany.
Facebook je stoka ktora sa zivi sirenim sraciek. Fakt to netreba podporovat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.postoj.sk/185267/aj-po-mojom-studentskom-proteste-proti-vladimirovi-minacovi-som-musel-pocuvat-konspiracie-ze-nas-niekto-zneuzil-a-manipuloval
Finta vtedy spocivala v tom, ze ja som si nemohol vybrat akukolvek znacku od akekohokolvek dodavatela, ze boli na to urcene len iste firmy, ktore vo finale navysili cenu vybraneho modelu tak, ze keby idem bez dotacie a nakupujem to od inej firmy tak ma to stoji vo finale tie iste peniaze.
Takze som to vtedy vzdal s tym, ze stat zase raz vy...babral pri dotacii s obcanmi.
Ano takto to bolo a aj stale je pri vela firmach
Cena po odratani dotacie bola 5000€ za 10,35kWp system
A neznesie ani len naznak kritiky a oponentury. Mazanie prispevkov mu ide. Ja som od neho konecne dostal ban a tak mi uz nebude pit krv tymi infantilnymi a demagogickymi statusmi.
Ďurka: Boja sa, že sa čurillovci vrátia do práce, preto rušia Úrad na ochranu oznamovateľov
https://www.youtube.com/watch?v=rHiUc0Mm2Ag
Treba so zvukom, nie sú titulky
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
.
Dovolím si pripojiť jeden komentár, z tých niekoľko desiatok, ktorý ma najviac zaujal a hovorí asi za všetko:
"To je vizitka tejto doby, v rámci slobody prejavu zločinci nám kážu o morálke a blázni prednášajú "vedu". Bludy, prekrúcanie histórie a popieranie pravdy sú dnes len "alternatívny názor", ktorý si vraj zaslúži priestor a všetok zdravý ľudský rozum v tom marazme postupne zaniká."
Vies, ja kaslem na nejake algoritmy, tak ako aj dalsie stovky ludi, ktorym nie je zatazko vyjadrit svoj nazor a dat veci na spravnu mieru. Citaju to aj ludia nie na 100% presvedceni o tom, co tam pisu a taketo nazory im mozno otvoria oci.
Nikto, koho by tvoj komentar mohol nejakym sposobom ovplyvnit, si ho neprecita. Najskor bude strateny v zaplave smerackych botov, a potom bude zmazany.
Facebook je stoka ktora sa zivi sirenim sraciek. Fakt to netreba podporovat.