raz sa budu tlacit upozornenia ze biker moze spadnut, ze moze byt koren alebo strom cez cestu, ze v cyklo rukaviciach sa ti potia dlane, a ze bicykel nie je vhodne davat susit do mikrovlnky ...
kkciny tieto safety notification
Hmmm, ani by mi to nevadilo, veď vieš že ludia sú rôzny a niektorým treba všetko vysvetliť aj po lopate a aj tak to nebude stačiť. Mňa skôr hnevá že musím riešiť takéto veci za mojich dodávatelov pre ktorých by to mala byť povinnosť.
plukovník, pokiaľ sa pýtali treba dať lepší typ. Napr karbónová sedlovka, rajdy... mňa sa nepýtali a kúpili flašku, tak som ju vypil no čo.
v rámci úzkeho rodinného kruhu, som to tak riešil...napr. moja super svokra ( myslím to vážne ), ako vždy obálka, že kúp si niečo do domacnosti čo potrebuješ.......jasne, že som to hned zrealizoval - prilba, brzdové špalíky BBB, reťaz , šalter ....ale čo sa týka sviatkov tak na 90% to používam na kúpu komponentov........hlavný present je už na ceste z čiech vidlica suntour E*****N model 2009 od milana slanca ...tuning-test.
Qua, z dôvodu neustáleho padania toho svinstva som bol dnes ráno donútený kúpiť väčšiu a pevnejšiu lopatu na snah. Vyhlasujem boj proti bielemu svinstvu a vyzývam jar aby konala! hehe
Qua, z dôvodu neustáleho padania toho svinstva som bol dnes ráno donútený kúpiť väčšiu a pevnejšiu lopatu na snah. Vyhlasujem boj proti bielemu svinstvu a vyzývam jar aby konala! hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kkciny tieto safety notification
1.) za 10 mesiacov su Vianoce
2.) ked spocitas vsetky cislice v dnesnom datume a pripocitas 82, tak ti vyjde 100
.
.
.
atd.
Kde je vola, tam je cesta.
...tiež som si to všimol......ale
počkaj jfabko do piatku
oslavujem tridsiatku
......a kolegovia v robote sa pýtali že aký prezent si predstavujem, tak som im dal jasnú odpoveď, ......že kvetiny a bonboniéry nepijem.
v rámci úzkeho rodinného kruhu, som to tak riešil...napr. moja super svokra ( myslím to vážne
Ale karbonova sedlovka abo rajdy idu do krku tazsie ako obsah flase.
radsej si mal zadelit frezu,ta sa nezlomi
Bodaj by sa ale hned piatok začal roztápať