www.specialized.cz
Chcem sa spytat ci budem musiet kupit aj naslapne pedale, alebo ci mi stacia klasicke pedale. Jazdim rekreacne XC. Teraz pouzivam obycajne tenisky, ktore sa mi na pedaloch smykaju.
Este uvazujem aj o tychto: http://www.specialized.cz/new/doplnek.p ... doplnek=94
www.specialized.cz
ak chces nechat klasicke pedale tak to radsej tie druhe, na tych to pojde v pohode, a ked budes chciet prejst na naslapne vyrezes podrazku a tam je skovany otvor na kufre..
inak naslapne sa oplatia, a uz za 1300 mas shimano M520 su uplne perfektne za tu cenu.. a tych 1300 neni tak vela..
takze suma sumarum moja rada daj tam tie M520 pedale a kup tie prve tretry specialized sport..
Inac ja tiez jazdim kombinaciu tretier Specialized Sport MTB a pedalov Shimano M520 a som absolutne spokojny.
maro2: tymi klipsnami mas na mysli kosiky, co sa davali pred 89tym na favority?
inak najlepsie bude keby si si to vyskusal u niekoho kto to ma a az potom usudil ze co a ako..
inak najlepsie bude keby si si to vyskusal u niekoho kto to ma a az potom usudil ze co a ako..
Uplny suhlas CraObs, ale z mojich skusenosti viem, ze prve dojmy z SPD neboli najlepsie. Ja som sa s nimi spadol este v obchode, ked som ich prvykrat zacvakol. Z prveho vyjazdu s nimi som sa vratil s modrinou ako dlan, ked som nestihol vypnut nohu a padol na bok ako kabela rovno na hranu sutra. Asi po 2 tyzdnoch jazdenia som skusil hodit naspat klasiky a hned od zaciatku mi bolo jasne, ze SPD pojdu spat na bike a uz tam ostanu.
Zdar!
Pedale Shimano 520 je jasna volba.
Ak chces nieco usetrit na tretrach tak v Adidas Outlet (BA- Nove Mesto) maju Adidas Gradient za cca. 1600.- Maju tusim cisla okolo 8-11. Maju ich hned pri pokladni nahadzane v tokom kosi
Ak by mali aj moje cislo, hned by som si ich kupil.
Vyzerali velmi dobre, podrazku maju tiez dost tuhu.
Buď si nechaj staré tenistky a staré pedále alebo kúp SPD pedále a aj tretry.
SPD pedále majú 2 nevýhody:
- Ak bike používaš aj ako dopravný prostriedok niekam kde chceš robiť niečo iné tak si musíš do batohu pribaliť civilné tenisky. Napr. ak sa chcieš odviesť na biku do vedľajšej dediny zahrať si s partiou futbal, tak v tretrách to nepôjde. Alebo môj prípad: keď idem na záhradu tak si tiež musím pribaliť civilné tenisky, pretože oberať čerešne v tretrách nejde
- Blbo sa v tom chodí.
Napriek týmto 2 nevýhodám by som sa nikdy nevrátil naspäť k platformám.
vyzeraju takto:
vyzeraju takto:
a ma to este jedno vyhodu. a tych nike turfoch mozes hrat aj futbal aj bikovat
to jazdanie je neporovnatelne lepsie s naslapmi..ako pisal Craobs tie Shimano 520 su fakt OK.
Ja som cely zivot jazdil normalne pedale ,ale odkedy som okusil naslapne,uz nikdy by som spat nemenil.
Tolko moj nazor.