Zakladám novú tému - mohli by ste sem napísať vaše cyklotrasy na Liptove? Jazdím po ceste alebo pohodové XC. Na začiatok pridám pár mojích trás
1. trasa na žiarsku chatu
2. dolina v liptovskom jáne - dá sa prejsť cez svidovské sedlo a prídete na hlavnú cestu za kráľovou lehotou
3. Liptovský Hrádok - Hybe - Východná - Važec - Štrba - Štrbské pleso - Podbanské - Pribylina - Vavrišovo - Lipt. Peter - L. Hrádok
4. Štrbské pleso => Popradské pleso
5. Okolo Liptovskej Mary
6. Jasná => Vrbické pleso
7. Vrch neznáma - horná nádrž priehrady Čierny Váh
8. Spodná nádrž Čierneho Váhu - ďalej vedie dolina až neviem kam
9. Tichá dolina
10. Kôprová dolina
11. Račková dolina
12. Čertovica
Viac ma už nenapadá. Pridajte dačo
Mne to aj tak nedá.
Hmm ty si potom dáky borec
Ešte mi prezraď z ktorej strany si sa akože s tým bikom dostal na Baníkov
palo32: nic nemozne, onekdy sa chodilo takto s bikom, ja som bol len na baranci a myslim ze na banikov sa s bikom ide lahsie. Samozrejme ze clovek celu cestu nahor tlaci, velakrat i nadol ale da sa. Som chcel prilozit foto biku opreteho o betonovy stlp na baranci no nejako sa mi to nedari najst na nete (nie moje foto).
Iba jedno vlakno je tu o pesej turistike. Nic sa nesnazim prekrucat a nikoho ***** Asi citam menej pozorne.
zase sa ho nesnazte za kazdu cenu prekrucat a doj....t
edit: vidim ze ma uz predbehol a vysvetlil
a.ndrejko ďakujem Ti samo úprimne , pretože vačšina mu to neprávom zhoväďuje , no ako myslia , čo píšem , to je holá pravda.
Hmm ty si potom dáky borec
Ešte mi prezraď z ktorej strany si sa akože s tým bikom dostal na Baníkov
Nazdárek pali no išli sme tam od Žiarskej chaty cez myslím Jalovecké sedlo / už toho mám dosť veľa a pletie sa mi to občas , ale myslím , že to bolo Jaloveclé sedlo 1830m.n.m. / no a potom na Príslop cca 2141-2 neviem a ďalej na Baníka 2178, B.sedlo a Roháčske plesá cez myslím Huty a do LM na žel .stanciju/he/ k tej stanciji .
Ale to už bolo v roku 1996 a mal som vtedy CrMo GT Bravado pekne lenivé oproti súšastným bikom v ponuke , no a už dávno som nič podobné nerobil , ale mám na pláne PP - Malá Studená dolina - Javorová dolina - PP samo čo sa nebude dať , budem niesť tlačiť znášať.
Pridá sa niekto ???
Neviem síce kedy , ale rád by som tu našiel parťáka na túto akciu.
Samo dodržujem zákazy , keď sa nedá , tak nesiem , prípadne bike zavesím na ruksak.
Samo že sa v prípade viem tempom prispôsobiť slabšiemu , alebo dohnať silnejšieho , resp. viem tolerovať tempo ostatných.
TÁKŽE KTO SA PRIDÁ
Tak poďme na ne.
Silvester 07/08 som mal medveďka na Klačianskej Magure na vínku , no celkom fajn.
basu piva
(inak cielom nebolo branit ta, len poznamenat ze doslo k omylu)
ale uz dumam nad tym , kadial by sa dala ist cca 50-70km trasa, mimo asfaltu a najlepsie s kvantom technickych usekov a castou zmenou klesania a stupania
pocuvajte, a nikto z lm a okolia neplanujete ist na horala ?
Inak svetlá mám, trasu ale tiež fakt netuším... minule sme išli cez Lipt. Ján na kopec Hrádok a tam sme stretli medveďa
s tym banikovom hovori pravdu
Neviem kolko nas bude, preto taka kratucka trasa, ale vsak sa mozme dohodnut.
takze predbezne by kolki prisli ?
sobota 27.6.2009 o cca 13:00 cyklo-stretavka
Liptovsky Mikulas pri fontane metamorfozy
zatial neodsuhlasena trasa : na chatu pod naruzim (bobrovec, jalovec, vapenica, chata)
tempo : podla chuti a nalady
kontaktna osoba: mladik na bielom lapierikovi, treba nan vrabco zruknut