Ako pozeram na ten zuzeny koniec s*****, hned ma napada, ze uz museli byt kapku pretiahnute za medzu klzu. Po tvojich skusenostiach so Sunom, by som tie rafky uz len ako tycky do fazule pouzival. Zacinam uvazovat kolko tak este tie moje DS-1 vydrzia.
S vypletaním to nemá nič spoločné. Žigo má pravdu, kedže sa tie kolesá stále rozcentrovávali, tak sa museli stále docentrovávať a toto bol výsledok Takže testovanie kolies je dokončené
Zlomené rebro, zašívené ucho (od prilby, zarezal sa mi tam ten "nastavovací" pásik obvodu hlavy), zodraté rameno a asi 10 cm modrina na lýtku s opuchom. A ešte prasknutá prilba samozrejme (a troška zakrvavená). Také veci ako bezvedomie, odvoz záchrankou atď. ani nebudem spomínať
minuly rok som ich mal objednane, ale neprisli, tak ich nahradili mach1. rafik mam tiez equalizer, ale 23ku.
zatial pohoda, cca 5000km.
dufam, ze neskoncim podobne.
prajem skore uzdravenie.
Tak sľúbená demolácia Ešte dodám, že samovoľná demolácia počas jazdy asi v 40 km/h.
Drzim palce v uzdravovani. Ale nerozumiem tomu pojmu "samovolna". To akoze si siel po hladkom rovnom povrchu a zrazu si koleso povedalo ze sa len tak skrivi a letel si hlavou napred? Ziadny konar do vypletu, ziadny naraz na prekazku? Ak to bolo fakt samovolne, tak to muselo byt riadne rozbite koleso docentrovane na extrem, teda niektore spice uplne volne, niektore napnute na prasknutie, inak by sa takto asi neskrutilo. Alebo to bolo uplne inak?
Dík, už som celkom v pohode, stalo sa to 9.6. Bolo to úplne tak ako si napísal, rovná lúka bez jedinej terénnej nerovnosti (paradox, že do kopca ale po dlhšom zjazde), koleso bolo docentrované, žiadne špice neboli voľné ani nič podobné. Ja v podstate neviem čo sa stalo, ale vzhľadom na okolnosti je to jediné možné vysvetlenie, že tie špice samovoľne z ničoho nič praskli.
Cize pri najazde zo zjazdu do protisvahu? V takych situaciach moze byt na prednom kolese fakt slusne pretazenie (vyrazne väcsie ako pri naraze na prekazku) ak je to spravny polomer zakrivenia, ale aj tak by sa toto samozrejme nemalo stat. Asi to uz zostane zahadou...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zlomené rebro, zašívené ucho (od prilby, zarezal sa mi tam ten "nastavovací" pásik obvodu hlavy), zodraté rameno a asi 10 cm modrina na lýtku s opuchom. A ešte prasknutá prilba samozrejme (a troška zakrvavená). Také veci ako bezvedomie, odvoz záchrankou atď. ani nebudem spomínať
To sa mi na mojich 540g DT swiss stat nemoze
ak to nie je tajne.
vdaka
zatial pohoda, cca 5000km.
dufam, ze neskoncim podobne.
prajem skore uzdravenie.
Inak špice za to nemôžu ako som už napísal vyššie.
To sa mi na mojich 540g DT swiss stat nemoze
A ani mne na mojich 530g DT swiss
Drzim palce v uzdravovani. Ale nerozumiem tomu pojmu "samovolna". To akoze si siel po hladkom rovnom povrchu a zrazu si koleso povedalo ze sa len tak skrivi a letel si hlavou napred? Ziadny konar do vypletu, ziadny naraz na prekazku? Ak to bolo fakt samovolne, tak to muselo byt riadne rozbite koleso docentrovane na extrem, teda niektore spice uplne volne, niektore napnute na prasknutie, inak by sa takto asi neskrutilo. Alebo to bolo uplne inak?