len prednedavnom som stretol jedneho dost smutneho bikera, s defektom na prednom kolese, ktory sa bohuzial nedal opravit. Ten defekt mal totiz pri ventile a tak som mu ponukol, ze mu darujem novu dusu, bohuzial zistili sme ze on ma galuskovy ventil a ja autoventil, dokonce ten autoventil nepresiel ani cez dierku na rafe...
tak sme si obaja ponadavali, ja som siel dalej a on tiez...aj s defektom.
tak som nad tym potom vlastne rozmyslal v com spociva vyhoda galuskoveho ventilu a na nic som neprisiel...alebo mate iny nazor ???
Ale pozor
Klik na podrobnosti
teraz mam vsak dusu rubena, kedze pri poslednom nakupe nemali oblubene continentalky, no a na tych rubenach je taka zaludnost, ze nemaju narezany zavit po celej dlzke, ale len na ciapocku, takze sa neda maticou dotiahnut, aby sa nevtlacal pri fukani - na com som minule doplatil, ked som chcel dohustit privelmi podhustene koleso na benzinke... nakoniec som musel rucne
viem, malichernost, ale svet sa sklada z detailov : ))
Asi som dosť nešikovný, ale máte nejaké typy ako neohnuť galuskový ventil? Jeden som už urval, tak som sa poučil a teraz som si sakra dával pozor. Aj mi to šlo, ale pred koncom fúkania som zase niečo spravil zle a ohol som ho. Je vôbec ten galuskový ventil lepší (fúka sa o niečo lepšie), lebo s autoventilom mám dlhoročnú skúsenosť rýchleho poklesu tlaku.
To je tak, všetky komponenty na biku vidím prvý krát (a to už jazdám 10 rokov) tak všetko musím testovať systémom pokus-omyl (mám šťastie, že som ešte neurval brzdy, vidlicu alebo riadenie
chlapci, troška slušného správania a pohybovej kultúry by vám neuškodila
autoventil som uz davno zavrhol..frajerka ich ma na trekingaci a stale jej to musim dofukovat, otacat nadstavec na pumpe kua
jazdil som klasiky aj lajtky s GV a to sa mi veru este nestalo....ci od rubeny aleb o continentalu...aj tak je to setko cina
nie kazdy .. (continental nema .. )
inak celá táto diskusia je zas o tom kto ďalej doští a ako sú všetci kkti len niekto lietadlo
chýba mi tu už len téma, že kto má žlté čiapočky na ventiloch, je homosexuál...
inak celá táto diskusia je zas o tom kto ďalej doští a ako sú všetci kkti len niekto lietadlo
chýba mi tu už len téma, že kto má žlté čiapočky na ventiloch, je homosexuál...
Ja mam jednu zltu a druhu ciernu ciapocku, takze som asi BI!
Ako som to tu čítal, tak nie som jediný nešika