...malo by to vydrzat v bahne, mat dobru adheziu na korenoch ale nie az tak velky valivy odpor na ceste.....prosim o radu....
Skus Michelin XL-S 2.1", alebo po novom XCR Mud, resp. v drotovom prevedeni Country Mud (2.0", hmotnost asi 560g, ale osobne som nevazil) - dobra cena, odporucam Vsetky splnaju to, co pozadujes, kevlarove vsak maju slabsie boky - vid moja rezenzia. Dopredu potom Schwalbe Little Albert. Osvedcena 2-kombinacia.
2peterg.schvalujem dat do predu alberta,dobra volba.Ale myslim,ze nobby nic ho plne nahradi (skoda,ze ich nerobia so SnakeSkin).Donieslo sa mi,ze na buduci rok sa niektory z modelov alberta uz nebudu vyrabat,ostanu len vatsie rozmery.Asi maju nato dovod ked maju NN.Pri plastoch Schwalbe treba dat pozor na sirku.Katalogovych 54mm mozno dosiahne az po nafukani na 4,5.neskusal som.Tie ich 2.10-siny su tak pre chrtov.
tiez uz budem musiet vymenit plaste, obidva, a platnujem tiez nahodit swalbe plaste, ako to tak tu citam, tak mi vychadza, ze co sa tyka narocnejsieho terenu, mokrej travy a tak, tak to bude asi najlepsia volba...
tiez uz budem musiet vymenit plaste, obidva, a platnujem tiez nahodit swalbe plaste, ... tak to bude asi najlepsia volba...
Schwalbe Little Albert mi vzadu vydrzal len ca 1700 km , takze pozor, su dost makke! Vpredu v pohode. Michelin Wildgripper XL-S v pohode vzadu 3500 km a vyradil som ho, lebo sa prederavil na boku, dezen by este co-to zniesol.
tiez uz budem musiet vymenit plaste, obidva, a platnujem tiez nahodit swalbe plaste, ... tak to bude asi najlepsia volba...
Schwalbe Little Albert mi vzadu vydrzal len ca 1700 km , takze pozor, su dost makke! Vpredu v pohode. Michelin Wildgripper XL-S v pohode vzadu 3500 km a vyradil som ho, lebo sa prederavil na boku, dezen by este co-to zniesol.
peter...do urcitej miery s tym aj pocitam, som si zvykol, ze plaste ktore maju dobry grip menej vydrzia......sak uvidim, este nekupujem, aj tak to spravim tak, ze pojdem do kamenaku a tam to omrknem komplet....
presiel som od Michelinu k Schwalbe ( mam sady Nobby Nic na mokro, Racing Ralf na sucho a Fast Fred na teren ktory poznam ) a nemozem si vynachvalit...odvtedy ani jeden defekt a mozem sa na ne v kazdej situacii spolahnut...hlavne Nobby Nic je v blate fantasticky...takze vrelo odporucam...
ps : este by som rad vedel kde ste zohnali tie plaste za 900,-?
Kto si da plaste Schwalbe musi pocitat,ze mu vydrzia tak 1000-2000km.(Matt by vedel konkretizovat ak ich uz dlhsie jazdi)Zalezi od modelu a od povrchu.
Smart Sam Sport by mohol viac,ale uz su tazsie.Osobne by som nekupoval Schwalbe za slov.ceny,ved to ta km vyjde na 2sk-a to uz je spotreba auticka! 2Matt:napis ss po kolko ich kupujes a uvidime.Nic neslubujem!
ktory zo schwalbickow by ste odporucili na univerzalne jazdenie???....vacsina terenu hory ale aj bezny presun po ceste, meste, slusny vykon aj za vlhsieho pocasia, pohodlie atd......nobby nic, albert ci racing ralph???
ktory zo schwalbickow by ste odporucili na univerzalne jazdenie???....vacsina terenu hory ale aj bezny presun po ceste, meste, slusny vykon aj za vlhsieho pocasia, pohodlie atd......nobby nic, albert ci racing ralph???
Predok NN alebo Albert,vzadu SS koli zivotnosti.Do zadu si nedavaj RR (RR je vylozene pretekarsky,lahky,rychly,mala zivotnost),ked to chces aj po ceste-strati sa ti pred ocami-by si neurobil na nom ani 1000km..Na univerzalne jazdenie su dost rozsirene SS (nie u nas).
No, vpredu jasne Schwalbe (Little Albert alebo Nobby Nic, ako ho tu chvalia - dezenom su si dost podobne). Vzadu som uz jazdit IRC Mythos XC, Continental Explorer Pro, Schwalbe Little Albert a Michelin WG XL-S (tiez aj Country Mud) a najlepsie mi z toho vychadzaju Micheliny, ako jazdnymi vlastnostami tak aj opotrebovanim. Schwalbami (napr. LA, NN) vzadu vela nezkazis, len naklady sa zdvojnasobia. Zda sa mi este, ze Michelin lepsie odvaluje na asfalte a aj lepsie brzdi v terene (mam ho vzadu otoceny ako predny), v zabere je to asi nastejno. Country Mud s drotovou patkou sa da kupit do 700,- Sk (ja som ho zohnal za 500,-) a vazi okolo 560g. Smart Sam ma na moj vkus prilis husty vzorok, asi dobry na asfalte, ale v blate, sotoline a v brzdnych vlastnostiach ho odhadujem horsie, ako spominane Micheliny. Je to vsak len moj dohad bez praktickej skusenosti s nim. Ale ak chces len Schwalbe...
na take univerzalne jazdenie ( hlavne aby bolo suchsie ) odporucam Racing Ralfy...je pravda ze zivotnost dezenu u tychto najvyssich modelov je nizsia kedze maju maksiu zmes, ale ak sa s nimi budes vyhybat asfaltu tak ich zivotnost znaaacne stupne...neradim na univerzalne jazdenie Nobby Nicy...lebo tie sa o asfalt lepia ako zuvacky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale asi prejdem na nieco ine a vzadu snad aj na 2.5, ak sa zmesti
Skus Michelin XL-S 2.1", alebo po novom XCR Mud, resp. v drotovom prevedeni Country Mud (2.0", hmotnost asi 560g, ale osobne som nevazil) - dobra cena, odporucam
vravel nieco o cene do 1000,-
ja som teraz na bikemaratone v KE skusal spesl pro enduro 2.20 a drzal ako priklincovany... cena nejakych 850,- tusim
Maxxis Wormdrive na 700C kolesách
vravel nieco o cene do 1000,-
ja som teraz na bikemaratone v KE skusal spesl pro enduro 2.20 a drzal ako priklincovany... cena nejakych 850,- tusim
ano hcel som nieco do 1000 ale na www.cykloshop.sk sufakt dobre ceny na schwalbe....nobby nic nieco okolo 900 sk....v sr okolo 1500
Schwalbe Little Albert mi vzadu vydrzal len ca 1700 km
Schwalbe Little Albert mi vzadu vydrzal len ca 1700 km
peter...do urcitej miery s tym aj pocitam, som si zvykol, ze plaste ktore maju dobry grip menej vydrzia......sak uvidim, este nekupujem, aj tak to spravim tak, ze pojdem do kamenaku a tam to omrknem komplet....
to samozrejme platí o celej Albert rade, inak vynikajúce plášte - neostáva iné len doporučiť.
ps : este by som rad vedel kde ste zohnali tie plaste za 900,-?
to samozrejme platí o celej Albert rade, inak vynikajúce plášte - neostáva iné len doporučiť.
Kamarat ich ma a nadava na ne...
Smart Sam Sport by mohol viac,ale uz su tazsie.Osobne by som nekupoval Schwalbe za slov.ceny,ved to ta km vyjde na 2sk-a to uz je spotreba auticka!
2Matt:napis ss po kolko ich kupujes a uvidime.Nic neslubujem!
Predok NN alebo Albert,vzadu SS koli zivotnosti.Do zadu si nedavaj RR (RR je vylozene pretekarsky,lahky,rychly,mala zivotnost),ked to chces aj po ceste-strati sa ti pred ocami-by si neurobil na nom ani 1000km..Na univerzalne jazdenie su dost rozsirene SS (nie u nas).
No, vpredu jasne Schwalbe (Little Albert alebo Nobby Nic, ako ho tu chvalia - dezenom su si dost podobne). Vzadu som uz jazdit IRC Mythos XC, Continental Explorer Pro, Schwalbe Little Albert a Michelin WG XL-S (tiez aj Country Mud) a najlepsie mi z toho vychadzaju Micheliny, ako jazdnymi vlastnostami tak aj opotrebovanim. Schwalbami (napr. LA, NN) vzadu vela nezkazis, len naklady sa zdvojnasobia. Zda sa mi este, ze Michelin lepsie odvaluje na asfalte a aj lepsie brzdi v terene (mam ho vzadu otoceny ako predny), v zabere je to asi nastejno. Country Mud s drotovou patkou sa da kupit do 700,- Sk (ja som ho zohnal za 500,-) a vazi okolo 560g. Smart Sam ma na moj vkus prilis husty vzorok, asi dobry na asfalte, ale v blate, sotoline a v brzdnych vlastnostiach ho odhadujem horsie, ako spominane Micheliny. Je to vsak len moj dohad bez praktickej skusenosti s nim. Ale ak chces len Schwalbe...