z dnesneho vyjazdu na devin kobyle .... pohlad na vieden -alpy a schneeberg zial nebolo videt ten sneh ale je tam!!
Tie kozy sa tam často prechádzajú len tak po ceste, vodiči musia zastaviť alebo ísť pomalšie, pokiaľ nechcú čistiť predok auta
Viedeň bola včera večer tradične pekne osvetlená, ten sneh na Schneebergu sa dal vidieť, bol naozaj pekný deň.
Dnes aj napriek nekresťanskej kose som sa odhodlal na drobný "Silvestrovský" výjazd. Bilancia jeden bežec, jeden hustý jeleň, pooraná cesta domov a spadnutý posed je veľmi plodná na tých pár kilometrov. Keďže mi poorali zjazd, musel som si nájsť vlastnú cestu lesom, ktorá taktiež stála zato. Keď vám vybehne dvanástorák z húštia, nieje vám všetko jedno Nokia bola mierne primrznutá, takže fotky len núdzové
Nie, ale som rád že to niekto urobil za mňa. Nechcem zažiť to že pri zjazde na lúčke ma podgurážený impotent zastrelí puškou. Na mojej každodennej tréningovej trase (XC okruh) je posedov 8, takže ešte ujovia vandali majú čo robiť.
Tak sem hádžem aj ja z môjho psledného tohtorčného výjazdíku (mini výjazdík 14 km v totálne naho... podmienkach) a o tom svedčila aj priemerka 11,7km/h ale aspon niečo pri tomto vianočnom ničnerobení
Attachment:
01..jpg
Búdka zatiaľ nezvalená
Attachment:
02..jpg
Attachment:
03..jpg
Attachment:
04..jpg
Attachment:
05..jpg
a aj táto ešte stojí a s tým impotentným poľovníkom máš asi pravdu aj ja jedného poznám - stará sa o lesnú zver a zverina z okolitých dedín sa mu na oplátku stará o manželku
mam kokosku rad, je to komfortne + tomcat knee od 661 na nohy a akoby som jazdil naholo. Jazdim si len tak na pohodu takze mi to pride dostacujuce v plane je Giro Remedy ale som sa knemu este nedopracoval,...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Viedeň bola včera večer tradične pekne osvetlená, ten sneh na Schneebergu sa dal vidieť, bol naozaj pekný deň.
dnesna novorocna foto session, fotil ma moj skoro svagor na moj eos400d, nasavjte atmosku Irskeho lesika....
mam kokosku rad, je to komfortne + tomcat knee od 661 na nohy a akoby som jazdil naholo. Jazdim si len tak na pohodu takze mi to pride dostacujuce