Poraďte. Do sezóny by som rád vozil nové kolieska.
Parametre: MTB XC disc, 6 dier, nie bezdušové, setové alebo vyskladané, spoľahlivé, dostupnosť náhradných dielov, váha okolo 1500g.
King ječí ale hlasitost není extremě vysoká, podobně hlasitý je Tune jen tam je to kladické cvakani rohatek, Hope je výrazně hlasitější
když jedu s Rastikem a ten ma Spešla s Hope tak na svem kole neslyšim ani DT240 ani Tune, ani Chris Kinga -asi tak.
Malá infoška. Moje terajšie DT kolesá náboje 240s, ráfiky XR4.1d, mosadzné DT niple, špice DT 2.0 = 1755g. Z toho mi vychádza, že ak by som spravil nové výplety Revolution + dural niple ušetrím ešte cca 190g. Oj jéé, hehe. Okrem nových kolies sa tuším budú prepletať aj DT kolieska. hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
když jedu s Rastikem a ten ma Spešla s Hope tak na svem kole neslyšim ani DT240 ani Tune, ani Chris Kinga -asi tak.
Keby si chcel, môžem ťa aj zraziť autom. Oranžový bike a vidla, modré tretry, čierna prilba?
Alebo pôjdem s prúdom a z kelímku od jogurtu si zbastlím nejaké rapkátko. Jak chalani sme to tak robili a výhoda je že to rapká aj keď šliapeš...
jo rapkatko z fragola linone alebo Z copa cafe
Jj, Coppa Cafe, Pedro, BTčky, oceľový singlespeed... chtěl bych to ještě jednou zažít