nedobre? daco v normalnych trvacnych komponentoch len tak okolo domu?dajaka akce neni?
dakujem
svagor ma GT disc cca 3 rocne adajako sa mi zacina pacit a je spokojny dost toho nabehal
chlapi>>>> nasel som este ten demon D za 415 EURO
na rozdiel od elite nema karbon vidlu a nema avid vecka ale ma AVIDmech. kotuce
svagor mablbne ze tie mechanicke kotuce su blud a tie avid Vcka su lepsie
co ja vim jazdit s kotucami po asfaltkach..hmm
a ma aj lepsieresp vacsie kluky pre mna 48 na rozdiel od 44 u lite
ale ten pomer cena/vykon je velmi dobra za tych 415 eur nie?
dakujem za odozvu
hej berem pells demod D ..je tam pevna vidla..sice len hliniková ale oproti pells demon lite co ma karbonvidlu je to lacnejsie o 200eur...to sa mi zdá dosť
uz je doma poskladany komplet s dopravou za 480 eciek
myslim si ze za tie prachy dobre..akurat tie pily truativ su nic moc lacny dojem ale inac ako hovorim ..da sa ...okolo domu super povozenie
akurt ma prekvapili dost siroke rajdy..aspon bolo miesto pre amoeby
Ešte mi nedalo - neblbni s polohovateľným predstavcom, neviem, prečo od neho očakávaš nejaké "pohodlie"? Čo moja pamäť siaha, tak niečo také tu vozí (ja teda dúfam, že už len voziLA) nejaká dívenka zo Spiša, ktorá si notoricky nenechá (nenechaLA?) vyhovoriť zlý posed... proste posed sa nastaví raz navždy a tým to hasne, chystáš sa vari podrásť?
Mas pravdu, s tym jej posedom laborovala cela SNV a nepomohol ani nanuteny polohovatelny predstavec z NZ zasob Dnes sa "dívenka" zo Spiša už prehana po terene na novuckom GT Zaskar ale aj ten je svojou XC chrt geometriou mimo rozsahu pohodlnych bikov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bicykel sa mi páči (vzhľad aj výbava). Dobrý výber.
na rozdiel od elite nema karbon vidlu a nema avid vecka ale ma AVIDmech. kotuce
svagor mablbne ze tie mechanicke kotuce su blud a tie avid Vcka su lepsie
co ja vim jazdit s kotucami po asfaltkach..hmm
a ma aj lepsieresp vacsie kluky pre mna 48 na rozdiel od 44 u lite
ale ten pomer cena/vykon je velmi dobra za tych 415 eur nie?
dakujem za odozvu
Rám: Demon P6 Ultralite Racing Tubeset, Tripple Butted, Rhombus Bi-Axial, VFHS Techn.
Vidlice: Pells CFA
Řazení: Shimano SLX
Přesmykač: Shimano Deore LX
Měnič: Shimano Deore XT
Kazeta: SRAM PG-950
Řetěz: Shimano HG-53
Kliky: Truvativ 5D 3.0
Představec: PELL'S RX67 OV
Řídítka: PELL'S XR6 OV
Brzdy: Avid BB-5
Brzdové páky: Avid FR-5
Náboje: Shimano Deore
Ráfky: Mavic A 119
Pláště: Tioga Gritty Gripper
Sedlo: PELL'S Speedy
Sedlovka: PELL'S XR1
Pedály: VP 519-A
Hmotnost: 10.9 kg
pomoze ku komfortu karbonova sedlovka?
jaku to ma vidlu? hlinu ci CrMo?
myslim si ze za tie prachy dobre..akurat tie pily truativ su nic moc lacny dojem ale inac ako hovorim ..da sa ...okolo domu super povozenie
akurt ma prekvapili dost siroke rajdy..aspon bolo miesto pre amoeby
To sú ale kecy...