Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Lubik: nic v zlom, ved vies ze som len tak podpichol.
Ja mam z vyjazdov minimum fotiek a pritom niektore by boli fakt super. Malokedy, prakticky nikdy si neberiem fotak. Aspon mas nejaku pamiatku.
Ja som si ráno tiež skoro oči vyočila, jednoducho nesprávne pochopené zadanie - žiadosť znela sne-žienky, nie sne-h... Asi len potrebovala vyhádzať staré zásoby - a biele ako biele, možno si myslela, že nik na to nepríde...
asi nam neostava nic ine, len naozaj spisat tu peticiu za urychleny navrat jari.
Ja uz som bol nastaveny na teplejsie pocasicko, tak ako obvykle necham auto v robote, ved chodim na biku, neee... Kua a dnes rano som musel do roboty MHD.
Ešte nás čakajú dva vpády arktického vzduchu a to 14. a 21. marca. Potom by sa už malo začať postupne otepľovať na teploty odpovedajúce dlhodobému normálu.
Vo štvrtok už príde prvá vlna sneženia na okraji teplého frontu, ktorý k nám bude zasahovať z juhu. Ďalšie vlny sneženia nás budú postupne zasahovať v sobotu, nedeľu a pondelok, bude to však už od severu a prinesú k nám aj arktický vzduch. Čo sa týka prognózy, tá nám začína od 20.3. pomaly stúpať, ale priemer variantov ostáva ešte stále pod nulou.
Kde mame tie tanky a stihacky .. sak arkticky vzduch to ochladi na -10 urcite .. zas to bude ako minuly marec, na konci marca nasnezi v MK 2 metre snehu a mame utrum do konca aprila.
Ja chcem referendum za ukončenie zimy.
Alebo nech NRSR schváli v skrátenom legislatívnom konaní ukončenie zimy hneď a odteraz.
To je snáď už aj na návštevu Pinela v Pezinku.
Niekto tam hore asi nesleduje kalendár.
Zima ako rocne obdobie (podla klimatologov) trva do 1. decembra do 28. februara, takze by uz vlastne malo byt po nej. To ze v pomaly polovici marca snezi nie je nic divne, akurat sme si za posledne roky odvykli. Nizke teploty su na rozdiel od snehu este v pohode. Z tych bielych sraciek bude v lese blato este hodne dlho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mam z vyjazdov minimum fotiek a pritom niektore by boli fakt super. Malokedy, prakticky nikdy si neberiem fotak. Aspon mas nejaku pamiatku.
Ja som si ráno tiež skoro oči vyočila, jednoducho nesprávne pochopené zadanie - žiadosť znela sne-žienky, nie sne-h...
Ja uz som bol nastaveny na teplejsie pocasicko, tak ako obvykle necham auto v robote, ved chodim na biku, neee... Kua a dnes rano som musel do roboty MHD.
Vo štvrtok už príde prvá vlna sneženia na okraji teplého frontu, ktorý k nám bude zasahovať z juhu. Ďalšie vlny sneženia nás budú postupne zasahovať v sobotu, nedeľu a pondelok, bude to však už od severu a prinesú k nám aj arktický vzduch. Čo sa týka prognózy, tá nám začína od 20.3. pomaly stúpať, ale priemer variantov ostáva ešte stále pod nulou.
*Copyright: Ján Petrek
Jasne formulované zadanie je:
Alebo nech NRSR schváli v skrátenom legislatívnom konaní ukončenie zimy hneď a odteraz.
To je snáď už aj na návštevu Pinela v Pezinku.
Niekto tam hore asi nesleduje kalendár.