a nemá vymenitelnú koncovku? odšróbuješ, otočíš, zašróbuješ a hneď je na svete galuskáč
...presne tak, mala... aj som sa pokúšala prísť na princíp, len som nevedela, ČO mám otočiť...ešteže má človek šikovného chlapa v dome - prišiel, odšróboval, otočil, zašróboval... vďakabohu za naše šikovné a úžasné polovičky...
No, bol som plny ocakavania z chatu na FB, ale teda .. horsi chat som este nevidel . Takze smola .. zatial nic lepsie na komunikaciu ako Skype (hlavne chat) som nevidel. Ale tazko s ludmi, ked to nechcu ... ale Zapadnuty Kut mam a to je hlavne .. toz asi back to forest. Ovsem FB ma este nieco, kvoli comu som ho chcel, uvidime casom, ako to pojde.
ako študent budem nadmieru spokojný aj s tým XTC...
BTW: zabookoval som si ho 1. marca (len zabookoval, predobjednávku robili už niekedy v januári) a rám v nedohľadne. Chcel som sa presvedčiť, či je fakt taký problém to zohnať, tak som obvolal cca 5 predajcov Giant od Košíc po Bratislavu a všetci mi povedali, že tieto rámy sa dovážajú len na predobjednávku, a že akurát jeden ide do Prešova a aj ten je už (mnou) zarezervovaný. To fakt sa samostatné rámy tak zle predávajú? Dúfam, že to stihne dôjsť do 17.4. (Svätý Jur)
ták a dnes sme úspešne zložili skúšku na základný výcvik pre operátora copyrightsphotos.ak.fbcdn.net sphotos.ak.fbcdn.net
takže od teraz len slepo chodím do práce bez záväzkov, takže začína obdobie bikovania
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...presne tak, mala... aj som sa pokúšala prísť na princíp, len som nevedela, ČO mám otočiť...ešteže má človek šikovného chlapa v dome - prišiel, odšróboval, otočil, zašróboval...
"Len jeden ***** krok a môžeš začať ***** na FB"
Kašli na mäso a kúp si karbón .
Link kam ?
jj tak isto
ako študent budem nadmieru spokojný aj s tým XTC...
BTW: zabookoval som si ho 1. marca (len zabookoval, predobjednávku robili už niekedy v januári) a
rám v nedohľadne. Chcel som sa presvedčiť, či je fakt taký problém to zohnať, tak som obvolal cca 5 predajcov Giant od Košíc po Bratislavu a všetci mi povedali, že tieto rámy sa dovážajú len na predobjednávku, a že akurát jeden ide do Prešova a aj ten je už (mnou) zarezervovaný. To fakt sa samostatné rámy tak zle predávajú? Dúfam, že to stihne dôjsť do 17.4. (Svätý Jur)
takže od teraz len slepo chodím do práce bez záväzkov, takže začína obdobie bikovania