no musis to dobre z vnutornej strany oblepit paskou alebo cim uz, aby ked to nafukas vypukle hroty neprederavili dusu, ale myslim ze riziko je minimalne...
Najlepsie je to podlepit dusou. Paska ma mensiu zivotnost ako by sa zdalo, a okrem toho nieje ani tak pruzna. Najlepsie je podlepenie dusou, ta ma najvyssiu zivotnost, a budes mat najmensie riziko predretia. Ja som dostaval iba snakebity, lebo som vozil kolesa dost na meko. A ak mozem poradit, tak nedavaj tych hrotov tolko, staci ich aj menej. A trcat by mali ne viac ako milimeter, inak to nestoji za nic. ak by som ich robil teraz, tak dam klince iba na kraje, tak aby trcali tak 1mm, a ked bude zvysena sanca ladovych plastni, tak znizim tlak aby boli v zabere, a v poho si zajazdim. Toho ladu nakoniec az tak vela v lese nieje.
keby som nemal co s penizmi tak si te plaste urcite nebudem vyrabat ale si ich kupim
Moja reč. Práve preto som sem napísal. Kúpiť to vie každý.
Ešte som rozmýšľal nad tým, že zoženiem nejaké staré kolesá aj s plášťami, podávam hroty dovnútra a plášť vyplním europenou. Tak že tam duša nebude, len ráfik a plášť a vnútri europena (to je tá čo sa dáva okolo okien a zárubní taká žĺta, vraj trikarát zväčší svoj objem). Potom už defekt nehrozí a môžem jazdiť jak chcem.
Ešte som rozmýšľal nad tým, že zoženiem nejaké staré kolesá aj s plášťami, podávam hroty dovnútra a plášť vyplním europenou. Tak že tam duša nebude, len ráfik a plášť a vnútri europena (to je tá čo sa dáva okolo okien a zárubní taká žĺta, vraj trikarát zväčší svoj objem). Potom už defekt nehrozí a môžem jazdiť jak chcem.
To nemyslis vazne s tou europenou, dusa a pneu sluzi na to aby si mal dobry grip ci je to letny alebo zimny vzor, a nie na to aby si dusu nahradil europenou. Pochopim ze sa plna guma dava na stavebne alebo vojenske stroje ale to je kvoli prierazom a priestrelom.
To nemyslis vazne s tou europenou, dusa a pneu sluzi na to aby si mal dobry grip ci je to letny alebo zimny vzor, a nie na to aby si dusu nahradil europenou. Pochopim ze sa plna guma dava na stavebne alebo vojenske stroje ale to je kvoli prierazom a priestrelom.
Ale potom by som mohol jazdiť aj po betóne a nehrozil by mi defekt. Na zimu by som len vymenil komplet kolesá aj s plášťami. Ale asi to realizovať nebudem, ale nápad to môže byť dobrý.
napad mozno dobry ale nerealizoval by som ho skuda plastov ta pena sice nadobuden 3 nasobny objem ale 1.ako vies kolko jej tam mas dat
2.tazka pneumatika 3.vytvoria sa ti tam bubliny 4.ta pena podla man nevydrzi ten tlak ket na tom budes jazdit 5.chcem vidiet ako to das an rafik, tod vsio
napad mozno dobry ale nerealizoval by som ho skuda plastov ta pena sice nadobuden 3 nasobny objem ale 1.ako vies kolko jej tam mas dat
2.tazka pneumatika 3.vytvoria sa ti tam bubliny 4.ta pena podla man nevydrzi ten tlak ket na tom budes jazdit 5.chcem vidiet ako to das an rafik, tod vsio
Plášťov škoda nebude, lebo mám jedny 1.95 staré polozošúchané nounejmy.
1. odhadom, rovnomerne vyvŕtam diery do ráfiku a všade rovnaké množstvo
2. ani nie, lebo peny bude málo a nasaje sa vzduchom (bubliny)
3. to nevadi, aspon to bude pruzit
4. tak mala by byť dosť pevná a nemal by so vyzuť pneu, bude tam určitý tlak
5. ráfik nebudem dávať dole, raz dám penu a hotovo a zalepené
Achjo, ked tu clovek cita niektore posty tak musi zasnut a hlavne ked autor doplni: "napad je to dobry"
Ked uz nic viac, nez napises take kraviny ako si napisal, skus si precitat vlastnosti tej polyuretanovej peny a popripade nejake pokusy a nie tu drizdat taketo absurdnosti
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=c ... 1137675490
Ak sa ti nechce s tym zabavat tak ti predam svoje urobene, oskusane za 600 obe, ja som si na tuto zimu zohnal bezky, takze bike pojde bokom.
Skúsim si to aj spraviť. Inač akú dušu si použil? Nehrozí defekt?
http://www.schwalbe.com/gbl/en/bicycle/mtb/produktgruppe/produkt/?ID_Produktgruppe=15&ID_Produkt=39&ID_Land=38&ID_Sprache=2&ID_Einsatzbereich=5&tn_mainPoint=Fahrrad&tn_subPoint=MTB
Podobnych "navodov" by sa naslo viac.
Tym len chcem vyjadrit svoj nazor vyrabat nieco, co je dnes dostupne v spickovej kvalite a bez rizika pri pouzivani (pri prerazeni prednej duse). Tiez nepoznam nikoho, kto by si vyrabal doma karbonove riadidla, a pritom to je take "jednoduche".
Kazdy nie, len ten, kto si na to vie zarobit. Napriklad namiesto vyrabania plastov doma
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=12936&postdays=0&postorder=asc&start=0.
Plášťov škoda nebude, lebo mám jedny 1.95 staré polozošúchané nounejmy.
Achjo, ked tu clovek cita niektore posty tak musi zasnut a hlavne ked autor doplni: "napad je to dobry"
Ked uz nic viac, nez napises take kraviny ako si napisal, skus si precitat vlastnosti tej polyuretanovej peny a popripade nejake pokusy a nie tu drizdat taketo absurdnosti