Nazdar. Kupoval tu niekto z tohto obchodu nejaký cyklo-tímový set? Ak áno, tak napíšte nejaké postrehy, spracovanie materiálu, aká vložka je v gatiach atď...Lebo cena za taký set cca 64eur je viac než dobrá, teda aspoň oproti tomu čo som na nete našiel.
akurat to pozeram a na jednom mam Made in China a na druhom Made in Italy na stranke maju material 10% lycra a 90% polyester...mne sa to nosi super a spokojny som... china nechina hlavne,ze nejazdim holy a katko,na ich stranke si mozes vybrat s trakmi alebo bez,tak neviem teda..
Tie vložky v gacoch by ma zaujímali tak ako Katka. Je jedno či to je vyrobené v Ázii keďže sa tomu nebráni kopec highend výrobcov, ale podstatná je kvalita švov, materiál a značka vložky, zips, konkrétny materiál použitý na drese a stálosť potlače . Je veľké množstvo materiálov a je možné, že použité látky a vložky nemajú nič spoločné s originálom tímových dresov. Čiže to vlastne môže byť len fake vyrobený zo základných tkanín a obyčajnej antibakteriálnej vloźky.
Keď si otvoríte trebárs katalóg Northwave nájdete tam základné basic dresy až po profi. A samozrejme medzi nimi nie su rozdiely len v potlači a strihu. hehe
Samozrejme nezatracujem ľudí ktorí nosia basic dresy a gace len som chcel poukázať, že za lacný peniaz je tu táto možnosť ktorá je viac než pravdepodobná. hehe
nechcem sklamat zakaznikov, ale podla vsetkeho su tie dresy napodobeniny. ja som tak trochu blazon do Pro Tour dresov a mam doma sety FdJ, Astanu a najnovsie Liquigas od Nalini a Lampre od SMS Santini. dva sety uz periem pomaly dva roky a este tam stale viem jasne precitat zlozenie - 100% Polyester. takze ziadny 90% polyester a 10% lycra
ked si pozornejsie prezeram niektore fotky co su tam, tak mi pri niektorych setoch nesedia farby a aj tie strihy su nejake divoke.
no a ceny pri setoch Saxo Bank ( Sportful ) a Cervelo ( Castelli ) snad netreba ani komentovat
fanatici? ani nie, len sa mi nepaci ked sa predava nejaka tretia trieda a ponuka sa to ako TOP
btw, co myslis, preco tam maju tak nizku cenu? kazdy obchodnik by bol sprosty keby to predava za take peniaze. preco by to nepredaval za povedzme 84,90,- keby to uz je original a nezarobil na tom podstatne viac, ked jeho konkurencia, napr nemecky bobshop ma tie niektore sety za 90,- a napr slovensky kolokram za 100,- ?
ja nehovorim, ze su to originaly, ale ani nevyvraciam..mozu byt mam tam made in Italy no hlavne je, ze sa mi tie dresy od nich super nosia a dobre mi sedia a odporucam!!! super cena
Inak k tej číne: Ja mám dva dresy MADE IN SLOVAKIA a jeden MADE IN ROMANIA Všetky rukavice MADE IN TURKEY a obidvoje tretryMADE IN CHINA a to znamená a vyvracia to moje tvrdenia, že všetko čo nieje z číny je od iných šikmookých (sorry za rasové narážky - rasista niesom len ...)
Mne osobne je úplne jedno či je to originál alebo nie...materiál je tiež v pohode a tak ide len o to spracovanie...našiel som jedného chlapíka čo si od nich kúpil set a vravel že ho nosí vkuse a že je spokojný, žiadny problém...a tu mrknite aj nejaké foto nového setu som získal ...vložka je tam tá istá ako v gatiach LAMPRE ktoré si objednal kamoš priamo z Talianska...tak neviem
Tak len na potvrdenie predošlého príspevku, sú to "fejky" čiže napodobeniny origoš vyzerá úplne inak viď foto. môjho nového setu od Castelli. Taktiež materiálové zloženie na drese je trocha iné originál Cervelo dres je vyrobený z troch rôznych druhov látky a gate tiež. Keď sa dobre pozriete tak gate majú úplne iný strih a dovolím si to tvrdiť i o drese...ale keď vám vyhovuje "kofotina" tak kupujte
Bfriend, ked niekto chce chodit obleceny ako profi jazdec, resp. ako chodiaca reklama (co je zase na smiech mne), a nechce minat tazke prachy, tak toto nie je ziadna kofotina, ale dobra ponuka. Zakladne kvalitativne normy to splna.
EDIT: Inak ked sme pri tych cenach, tak Baky minule pri zabere na nejakeho nestastnika co spadol a roztrhal nohavice hovoril o cene za nohavice 2000 €. Je to vobec mozne? Akoze je mi jasne, ze profi verzie bez svov a z neviem akych materialov a s akymi vlozkami a strihmi a robene na mieru mozu byt drahsie, ale 2000 € za cyklogate sa mi zda fakt dost.
typujem ze chlapik nasiel na ebayi nejakeho predajcu z honkkongu a teraz to predava u nas. nemam proti tomu nic nemam ale rad ked sa to prezentuje ako original!!! podla mna je to aj trestne. velky problem s tym mali znacky ako mammut, garmont a ine na ebay...
EDIT: Inak ked sme pri tych cenach, tak Baky minule pri zabere na nejakeho nestastnika co spadol a roztrhal nohavice hovoril o cene za nohavice 2000 €. Je to vobec mozne? Akoze je mi jasne, ze profi verzie bez svov a z neviem akych materialov a s akymi vlozkami a strihmi a robene na mieru mozu byt drahsie, ale 2000 € za cyklogate sa mi zda fakt dost.
Myslim, ze to bol Wiggins alebo niekto zo SKY. A zda sa mi ze vravel asi 1000€, nie 2000, ale aj tak je to doooost vela.
Bfriend: "...ale keď vám vyhovuje "kofotina" tak kupujte..."
-a ty mi chceš povedať že všetky veci čo máš tak sú značkové..to pochybujem...keby to bolo vždy tak , že značková vec je kvalitnejšia ako nejaká "neznačková" tak nič nepoviem. Prečo by mali byť tie veci *****? (sa bojíš povedať *****?inteligent ) Tak nerob machra, že máš nový najznačkovejší dres na svete, lebo aj tak ti je na hovno
Jezus: a tebe je na smiech keď vidíš "chodiace reklamy"? Tak ty asi jazdíš v bavlnenom bielom tričku a vojenských spodkoch s odtrhnutými výsačkami...ak hej, beriem späť...
Firefifo brzdi sa. Bfriend nerobil machra že má originál len sme rozoberali čo na danej stránke Nay ponúkajú.
A že sa Jezusovi nepáčia ludia oblečený v tímových dresoch je tiež len jeho pohľad na vec ktorý nemá význam akokoľvek vyvracať.
suhlasim s firefifom a co sa tyka tej stranky, tak este som podobnu slovensku stranku nenasiel a som rad, ze ponukaju dobry tovar za dobre ceny... ja som s dresmi, ktore som si u nich kupil nadmieru spokojny a nakupim tam opat aj nabuduce..netreba mi handry za 2000€, ktore aj tak za rok vymenim za ine...
Sorry, ale tiež som povedal len svoj pohľad na vec. Tie ich odpovede sa mi zdali povrchné, tak prečo by som to mal nechať tak. A to že som sa vyjadril ako som sa vyjadril,...no iné slova som nenašiel...hanba mi
mne je jedno ci ma niekto original alebo nie , vtej rychlosti to ani nepostrehnes , iba keby si isiel 100km vhaku a cumel mu na svi na zadku . Len ci sa to oplati kupit teraz das zato 60 eur a o rok budes musiet kupovat zas tak sa ti to neoplati , ja mam uz 2 roky dres Discovery od Nike vyrobene v Itali aj z gatamy. Dal som zan 120€ ale ten set vyzera aj po tych 2 rokoch ako novy
Ja by som to zhrnul asi takto: Nech si každý kupuje čo chce, ako chce a za koľko chce. Má to však aj morálnu a právnu stránku:
1. Predajca naysport.sk zavádza a klame zákazníkov tým, že predáva to, čo sa tvári na niečo, čím to nie je. Sú to očividne fake výrobky.
2. Na výrobkoch je protiprávne použitá ochranná známka výrobcu. Napr. Sportful v prípade sady Saxobank 2010. O vymožiteľnosti práva na Slovensku pomlčím.
3. Kúpiť si taký dres (a vedieť, že je to fake) je tak morálne na výši asi ako si kúpiť ukradnutý bajk. Na tému poctivosti Slovákov pomlčím.
4. Za polovičnú cenu si kúpite štvrtinový výrobok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď si otvoríte trebárs katalóg Northwave nájdete tam základné basic dresy až po profi. A samozrejme medzi nimi nie su rozdiely len v potlači a strihu. hehe
Samozrejme nezatracujem ľudí ktorí nosia basic dresy a gace len som chcel poukázať, že za lacný peniaz je tu táto možnosť ktorá je viac než pravdepodobná. hehe
ked si pozornejsie prezeram niektore fotky co su tam, tak mi pri niektorych setoch nesedia farby a aj tie strihy su nejake divoke.
no a ceny pri setoch Saxo Bank ( Sportful ) a Cervelo ( Castelli ) snad netreba ani komentovat
btw, co myslis, preco tam maju tak nizku cenu? kazdy obchodnik by bol sprosty keby to predava za take peniaze. preco by to nepredaval za povedzme 84,90,- keby to uz je original a nezarobil na tom podstatne viac, ked jeho konkurencia, napr nemecky bobshop ma tie niektore sety za 90,- a napr slovensky kolokram za 100,- ?
ak je tá vložka na obrázku z toho Cervelo setu tak je to viac ako jasné...Castelli používa červené vložky Progetto...stačí kuknúť na ich stránku
Myslim, ze to bol Wiggins alebo niekto zo SKY. A zda sa mi ze vravel asi 1000€, nie 2000, ale aj tak je to doooost vela.
-a ty mi chceš povedať že všetky veci čo máš tak sú značkové..to pochybujem...keby to bolo vždy tak , že značková vec je kvalitnejšia ako nejaká "neznačková" tak nič nepoviem. Prečo by mali byť tie veci *****? (sa bojíš povedať *****?inteligent
Jezus: a tebe je na smiech keď vidíš "chodiace reklamy"? Tak ty asi jazdíš v bavlnenom bielom tričku a vojenských spodkoch s odtrhnutými výsačkami...ak hej, beriem späť...
A že sa Jezusovi nepáčia ludia oblečený v tímových dresoch je tiež len jeho pohľad na vec ktorý nemá význam akokoľvek vyvracať.
1. Predajca naysport.sk zavádza a klame zákazníkov tým, že predáva to, čo sa tvári na niečo, čím to nie je. Sú to očividne fake výrobky.
2. Na výrobkoch je protiprávne použitá ochranná známka výrobcu. Napr. Sportful v prípade sady Saxobank 2010. O vymožiteľnosti práva na Slovensku pomlčím.
3. Kúpiť si taký dres (a vedieť, že je to fake) je tak morálne na výši asi ako si kúpiť ukradnutý bajk. Na tému poctivosti Slovákov pomlčím.
4. Za polovičnú cenu si kúpite štvrtinový výrobok.