Lokalizácia
Formulár sa odosiela
tak potom nohy do betonu :D este aj rychlejsie pojdes :)
Zobraziť komentár 26.04.2010 - 15:33:55
00
Predvčerom na metrovom drope kde som nestihol dobre vytiahnuť bunnyhop a dopadol som na predné koleso a ja následne držka.
Včera z kopca na križovatke v rýchlosti nose manual (jazda na prednom) ale nevybalansoval som tak som hodil držku. A dnes som roloval metrovú priekopu za ktorou nasledoval neviditeľný obrubník. Ja som to síce prežil, lebo som šiel na zadnom, ale mám dvojitý defekt od rafíka. Možno aj osmička, neviem
Zobraziť komentár 28.05.2010 - 21:31:39
00
stava sa ;) moj posledny pad bol taky, ze som si nestihol vypnut nohu z praveho pedala a, samozrejme, prevazil som sa na zlu stranu a robil som kotrmelec dole svahom :D obisiel som len so skrabancami, ale zatial to bol moj najkomplikovanejsi pad, kedze kotrmelce som este nerobil pri pade :D
Zobraziť komentár 28.05.2010 - 21:35:29
00
lobster111 same vesele pady :lol:, ja som napr na opening amen slanske ´10 letel cez rajdy pri rychlosti asi 0,5 km/h ked som siel cez taku malicku jamku, a taka tlamaaaa :rofl:
Zobraziť komentár 28.05.2010 - 21:48:23
00
Včera večer sme prišli o kamaráta a dobrého človeka, ktorý tragicky zahynul na bicykli vo veku 29 rokov ;( Stalo sa to na sídlisku, keď chcel zísť či skočiť dole schodmi, udrel hlavou o zem a už ho nedokázali zachrániť..prilba by mu možno zachránila život, ale nebicykloval veľa, bike využíval skôr ako dopravný prostriedok a neviem či vôbec nejakú prilbu vlastnil.. píšem to na výstrahu, aby ste si dávali pozor !!!
Zobraziť komentár 14.06.2010 - 21:14:38
00
tak napíšem tu aj ja sem prvý tohto sezonny pád, ešte z fatranského maratonu, išli sme taká skupinka 4-roch a ten prvý to troška rozbehol, a v zákrute plnej blata, ktorá bola ešte aj blbo klopená (rovno do lesíka) sme "položili" všetci naraz... :lol:
Zobraziť komentár 14.06.2010 - 21:22:12
00
:tmi: 29 rokov a nemal rozum.. duplom keď ho velmi "nevyužíval" načo blbne skákaním.. tento rok je nejaký kritický :worried:
Zobraziť komentár 14.06.2010 - 21:26:59
00
tak ja na bajku bez prilby nejazdím ani smeti vysypať... ach jaj...
Zobraziť komentár 14.06.2010 - 21:35:07
00
Včera večer sme prišli o kamaráta a dobrého človeka, ktorý tragicky zahynul na bicykli vo veku 29 rokov ;( Stalo sa to na sídlisku, keď chcel zísť či skočiť dole schodmi, udrel hlavou o zem a už ho nedokázali zachrániť..prilba by mu možno zachránila život, ale nebicykloval veľa, bike využíval skôr ako dopravný prostriedok a neviem či vôbec nejakú prilbu vlastnil.. píšem to na výstrahu, aby ste si dávali pozor !!!

ludia davjte si pozor, zle sa stane rychlo a najhorsie tym duplom, prilby nepodcenujte :!: :worried: :doh:
Zobraziť komentár 14.06.2010 - 21:37:02
00
fuha.. je mi to luto.. :( a inak ten fatransky maraton.. no tam som aj ja po rokoch riadne zahucal.. som si povedal, ze co nevladzem horekopcom tak dobehnem smerom dole.. aj sa mi to celkom darilo kopec ludi predbehnut.. teda azpokial som nedosiel na to preco aztak rychlo nesli.. nastastie ako tak pozeram na ruku a chrbat tak onedlho to bude aj zahojene.. od vaznejsich zraneni ma zachranila predovsetkym prave prilba.. :y:
Zobraziť komentár 14.06.2010 - 21:40:13
00
Mne výborne rozbehnutý maratón v ČR (Galaxy Petyša Tozr, Rožnov pod Radhoštem) spestrila chyba organizácie, keď pustili auto tam, kde nemalo čo robiť a schytal som to zrovna ja. Stihol som v tej sekunde čo to zabrzdiť, ale stretu som už nezabránil. Auto som trafil spodnou rámovou trubkou asi v 25 km/h do oblasti predného svetla. A že karbón nič nevydrží :rock: Bike má slušnú osmičku, ohnuté vodítko šaltra a pätka je tiež naodpis. Ja som dopadol síce na trávu, ale pravé zápästie to ešte stále predýchava. Nakoniec ale pretek hodnotím veľmi kladne, išlo sa mi super a bolo z toho celkové 36 miesto, aj napriek strate ktorú som incidentom nabral. Moju partiu som stiahol a posledných 5 km som im nastúpil, takže aj napriek preskočeniu reťaze pri každom zábere a necitlivej ruke som spokojný. Pretek odporučujem, trať typu hore/dole, mne sadla. Organizácia sa ale popredným slovenským maratónom nemôže rovnať, pretože okrem mňa zrazilo auto aj ďalšieho slováka. Takže sa rodina zrazených fóristov vcelku ozrastá :tmi:
Zobraziť komentár 14.06.2010 - 21:55:04
00
Tá Petyša bola maximálne organizačne odfláknutá, mňa skoro úvítal náklaďák v Bečve na hlavnej ceste a to mi kývali že môžem ísť. Posunutá občerstvovačka v tom teple tiež nepotešila, to že regulovčíci ani nevedeli kde stoja ani neriešim, čakať na jedlo tiež nič moc, nezosnímanie čipov v cieli niekoľkým účastníkom /nie vinou umiestnenia čipu/, prvé dni bez možnosti zistiť vysledky no a trať...asi ti sadla, ale pod MTB XC maratónom si predstavujem niečo iné ako 70% povrchu asfalt.
Zobraziť komentár 15.06.2010 - 13:09:26
00
No moj tohtorocny pad bol total traposina. Siniem si to po chodniku u nas v KE, pri Krajskom sude, stretol som kamosa, tak reku zastavim a pokecame, no zastavit som aj zastavil, ale smykom na zemi :D
Nastastie sa nic vaznejsie nestalo, okrem lisaja na kolene, clenku a narazenom predlakti, kedze hore som mal este dres s dlhym rukavom. Ale hanba total neskutocna, jak ma zradila predna vidla pri brzdeni :lol:

Minuly rok to ale bolo horsie. Tam si to odniesla krcna chrbtica.
Tak si idem pomalicky, stylom ciky caki ciky cak, po chodnicku pre cyklistov, ked mi stara stekla, presla do mojho pruhu na chodniku a akurat som bol v ciky caki, tak som zabrzdil, aby som ju nesundal, jasne ze prudko, vidlica hned zareagovala, zasunula sa az po maximum a bicykel sa pekne zdvihol od zeme s zadnym kolesom a ja som smeroval hlavou dopredu cez riaditka, ale nastastie som to v poslednej chvilke stocil na bok, ani neviem ako, tak som dopadol na kriky, a skoncilo sa to, akurat poskrabanym celym telom, skoro napichnutim na konar a mesacnou rehabilitaciou krcnej chrbtice |( a odvtedy si uz davam pozor :tmi:

Co tak nakrutit par videi, ako je ohladne motoristov, v style nemyslis, zaplatis? :-)
Zobraziť komentár 19.06.2010 - 21:46:07
00
ja padam len na trapnych miestach... ale aspon vylepsujem naladu kamaratom a potom sa na tom smejem aj sam :lol:
Zobraziť komentár 23.06.2010 - 21:44:17
00
mne sa minule -nevycvakli- nphy z PLATFORIEM /authoracke milion pinov/ a padol na bok a ete som vyskocil aby som nepadol na paletu
Zobraziť komentár 23.06.2010 - 22:18:08
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie / Chrániče)
keyboard_arrow_up