No moj tohtorocny pad bol total traposina. Siniem si to po chodniku u nas v KE, pri Krajskom sude, stretol som kamosa, tak reku zastavim a pokecame, no zastavit som aj zastavil, ale smykom na zemi
Nastastie sa nic vaznejsie nestalo, okrem lisaja na kolene, clenku a narazenom predlakti, kedze hore som mal este
dres s dlhym rukavom. Ale hanba total neskutocna, jak ma zradila predna vidla pri brzdeni
Minuly rok to ale bolo horsie. Tam si to odniesla krcna chrbtica.
Tak si idem pomalicky, stylom ciky caki ciky cak, po chodnicku pre cyklistov, ked mi stara stekla, presla do mojho pruhu na chodniku a akurat som bol v ciky caki, tak som zabrzdil, aby som ju nesundal, jasne ze prudko,
vidlica hned zareagovala, zasunula sa az po maximum a
bicykel sa pekne zdvihol od zeme s zadnym kolesom a ja som smeroval hlavou dopredu cez riaditka, ale nastastie som to v poslednej chvilke stocil na bok, ani neviem ako, tak som dopadol na kriky, a skoncilo sa to, akurat poskrabanym celym telom, skoro napichnutim na konar a mesacnou rehabilitaciou krcnej chrbtice

a odvtedy si uz davam pozor
Co tak nakrutit par videi, ako je ohladne motoristov, v style nemyslis, zaplatis?