Cyklo Camp Poráčska dolina 2010
sa uskutoční v dňoch 4 - 8.8.2010
Na základe Vašich pripomienok budú tohto roku v rámci organizácie nejaké zmeny samozrejme k lepšiemu. Prvá zmena je, že celá akcia bude o jeden deň dlhšie
posledný komentár: 26. 9. 2007 o 22:13
si to posexoval
Tak, že sa nejde Spišsky hrad je ohromna škoda pre tych, ktori tu trasu ešte nešli.
Ozaj, takto nesmelo: Náhodou súbory trás pre GPS navigáciu by neboli... ?
Keď už som pri tom. Určite viacero účastníkov vlastní GPS navigáciu pre bike Garmin Edge. Ja ju mám od tejto sezóny a som s ňou mierne povedané rozčarovaný.
Tak to dopadne, ked to skusa nesika ako Ty.
Ozaj, takto nesmelo: Náhodou súbory trás pre GPS navigáciu by neboli... ?
tento rok budu aj trasy pre mudre skrinky
2 iceman A z dlhej bude Sp. hrad aspoň vidieť ( ďalekohľadom- požičiam za pivo
Lubobubo: čo tam po grilovačke, obedy budeš variť
To je možné, lebo toho roku som biku veľmi z rôznych dôvodov neublížil a možno po dvoch dňoch odpadnem
2 iceman A z dlhej bude Sp. hrad aspoň vidieť ( ďalekohľadom- požičiam za pivo
asi takto sa to dalo priblizit aj minuly rok.
Prečo to muselo visť na tento a nie budúci týžden....by som vás došiel kuknút.
Takto si kuknem len Spišskú a idem dalej
No a nezabudni si prikúpiť aj nejaké to balenie indulóny, až máš na censorede čím mazať
raz prsi a raz neprsi
pocet ucastnikov sa nam prehupol cez 50 je to viac ako minuli rok
ten kto nezaplatil nech si svihne lebo po 30 to uz bude viac
pocet volnych posteli v budove 6
predpoved pocasia na camp nechajte sa prekvapit ale zatial to vyzera na premenlive pocasie cize ak bude prsat budete mokri a ak nebude aj tak budete mokri z potu
A asi takto je to viditeľné z oblasti Plejsov, kadiaľ by mala viesť dlhá ak sa nemýlim, ale to už leziem do kapusty organizátorom
P. S. Kedze sa mi nechce robit servis bajku, a vlastne by som ani nestihal, a vlastne aj tak nemam ani vsetky nahradne komponenty, a vlastne srat na to...