Po včerajších provokáciách s chrtením som to dnes skúsil po tej istej trase len som vynechal to včerajšie blato (les) + som dal ešte jeden 8km špurt rodinke pre kečup Prejdené 57,64km , AVS-29,22 , MXS-66,49 , Time-1:58:20sec.
Attachment:
1.jpg
Attachment:
2.jpg
Attachment:
3.jpg
Sorry za kvalitu fotiek ale je to fotené za jazdy a
Bolo to skoro moje maximum tepovku nemám a ani nechcem riešiť, lebo "NÁŠ DĚDA POKAVAĎ NEVĚDEL JAKÝ MÁ TLAK, TAK MU NIC NEBYLO" Volakedy keď som ešta jazdil žiletku, tak som bol na tom dosť podobne a to som mal o 10 rokov menej PS: Som na seba pyšný
Lubik: vykon super, len sa tak nenic kazdy vyjazd
tepak nie je na to, aby ti zistil chorobu, ale na to, aby ta od chorob uchranil (napriklad od tych, ktore su sposobene pretrenovanim:) )
btw: preco este nie si na TRM?
V pohode hoši - niesom sebevrah - jazdím pre radosť len sem-tam mi takto hrabne Keď jazdím s mladým, tak máme priemerky od 16-20km/h podľa toho či sa mu chce do hôr alebo sa moceme po cestách
Lubík,že sme sa na tom Skýcove ešte nestretli.Tiež ho občas robím. Je to príma zaberačka, môj rekord je 19min po tú tabulu čo je na foto. Max stupanie je tam v jednej zákrute 13% aspoň podla môjho PC.No neviem do akej miery sa tomu dá veriť. Ale od V. Uheriec je to ešte väčšia zaberačka s tej strany som ešte nešiel hore.Z tej topolčianskej strany je dosť rozbitá cesta tak sa ide velmi zle dolu.
Lubík,že sme sa na tom Skýcove ešte nestretli.Tiež ho občas robím. Je to príma zaberačka, môj rekord je 19min po tú tabulu čo je na foto. Max stupanie je tam v jednej zákrute 13% aspoň podla môjho PC.No neviem do akej miery sa tomu dá veriť. Ale od V. Uheriec je to ešte väčšia zaberačka s tej strany som ešte nešiel hore.Z tej topolčianskej strany je dosť rozbitá cesta tak sa ide velmi zle dolu.
Od Uheriec je tam 17% stúpanie ale ja to väčšinou jazdím od Ješkovej Vsi. Môžeme sa niekedy dohodnúť a prejdeme to spolu aspon sa môžem porovnať zo žiletkou Ak by si niekedy šiel tak pošli SS A po tú tabulu som to včera robil od Krásna za 46 minút
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nastupane metre asi nevies, ci?
bud si isiel na doraz s tepmi, alebo si talent
tepak nie je na to, aby ti zistil chorobu, ale na to, aby ta od chorob uchranil (napriklad od tych, ktore su sposobene pretrenovanim:) )
btw: preco este nie si na TRM?
TN- opatovka dolina -petrovanske luky -klepac -teplice-opatovska -tn
cca 32/850m
par foto