Nazdar. Kupoval tu niekto z tohto obchodu nejaký cyklo-tímový set? Ak áno, tak napíšte nejaké postrehy, spracovanie materiálu, aká vložka je v gatiach atď...Lebo cena za taký set cca 64eur je viac než dobrá, teda aspoň oproti tomu čo som na nete našiel.
ja som zo SL a ani som nevedel, ze tu mame takyto obchod, ale aspon viem odkial su tieto dresy http://www.kstsl.sk/novinky-detail-sk/s-bicyklom-na-levocsku-put-472010/ , ale zajtra tam pojdem pozriet co to je za obchod. A to co tu niekto riesil, ze niesu platcovia DPH neznamena, ze to predavaju o 19% lacnejsie, lebo oni uz nakupuju veci s DPH a nemaju narok si ho odpocitat, takze pre obycajneho cloveka to je jedno, skor ak je niekto platca DPH, tak sa mu u nich neoplati kupovat, aspon si myslim, ze je to tak.
ja som zo SL a ani som nevedel, ze tu mame takyto obchod, ...
ale zajtra tam pojdem pozriet co to je za obchod. .
nepredpokladám, že sa ti nejaký OBCHOD (teda "kamennú predajňu")
podari niekde v SL nájsť
inak v tom linku: text Peter M na stránke predajcu meno Slavomír M . to asi nebude náhoda - zhoda priezviska
dokonca na chrbte majú aj vlastnú dotlač: Stará Ľubovňa - Slovakia
slovenské cervelo
cykloturista, neboj nic, myslel som to s nadhladom ...podnikam uz zopar rokov a stale mam akosi daleko k tomu co si niektori ludia myslia o podnikateloch ... niekde robim chybu
Myslím, priateľu, že celé svoje hodnotenie podnikateľského prostredia na Slovensku a jeho objektivitu si potvrdil, podčiarkol a zaklincoval posledným príspevkom....
LL: mal si pravdu, nevidel som ziaden kamenny obchod. Vsimol som si, ze medzi kontaktmi http://www.kstsl.sk/kontakt/ je Pavel M. s presne tou istou adresou. A toho Pavla poznam tak z videnia.
....to neviem, ale vseobecne sa to hovori o slovenskych podnikateloch.
Ale presne si ukazal typicku slovensu vlastnost - vztahovacnost
Ja som abstinent a ked niekto hovori o Slovakoch ako o ozranoch, hned si uvedomim, ze som svetla vynimka
Tak ked budes nabuduce citat nejake "vseobecne" hodnotenia, uvedom si, ze si svetla vynimka a hned sa ti bude zdat svet krajsi
To už stihol zarobiť na éčko?
Dáme lekciu z ekonómie: Cena=ponuka/dopyt. Všetko okolo sú len zbytočné kecy, v horšom prípade štátne regulácie a bariéry trhu. Našťastie v segmente "cyklodresy" máme skoro úplne voľný trh, keby štát dostatočne chránil právo.
Ako som už spomínal, predajca zo SL predáva falošné výrobky s ukradnutými ochrannými známkami výrobcov, ktorí tie dresy reálne nevyrobili.
[quote=""] Vsimol som si, ze medzi kontaktmi je Pavel M. s presne tou istou adresou. /quote]
tak a tým bola nahlodaná a možno aj vyvrátená teoria cykloFUturistu o slovenských podnikateľoch,
mladý asi býva ešte u rodičov a nestihol zarobit ani na vlastný bejvák, nie to na meďáka
Mne je to jedno, kto na co ma, ale cez net si ja neviem kupit oblecenie a obuv takze ani tento obchod neriesim , zatial iba elektro kupujem cez net a doplnkovu vyzivu.
ja som si nedavno objednal komplet za 100 EUR, prislo to vtesnane do krabice od musli a vsetko je to take tenke, prefukuje v tom a ani neodvadza poriadne pot. Takych vyrobcov, ktori si nakupia tenky polyesterovy uplet (max 130g/m2), potlacia to a predavaju ako spickovy vyrobok je dnes spusta. Tento je konkretne v CZ.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.naysport.sk/naysport/eshop/1-1-Cyklistika/21-2-Cyklisticke-dresy/5/1844-Tour-de-France-Team-2009-white
http://cgi.ebay.com/B66-2010-Tour-France-LCL-cycling-Jersey-shorts-WHITE-/230483089703?cmd=ViewItem&pt=US_Men_s_Athletic_Apparel&hash=item35a9dcd927
ano, to je presny opis nas podnikatelov-predajcov
....to neviem, ale vseobecne sa to hovori o slovenskych podnikateloch.
Ja som abstinent a ked niekto hovori o Slovakoch ako o ozranoch, hned si uvedomim, ze som svetla vynimka
Tak ked budes nabuduce citat nejake "vseobecne" hodnotenia, uvedom si, ze si svetla vynimka a hned sa ti bude zdat svet krajsi
http://cgi.ebay.co.uk/CERVELO-09-black-CYCLING-JERSEY-SHORTS-BIKE-M-kit-/220643589147?cmd=ViewItem&pt=US_Men_s_Athletic_Apparel&hash=item335f61fc1b
ale zajtra tam pojdem pozriet co to je za obchod. .
nepredpokladám, že sa ti nejaký OBCHOD (teda "kamennú predajňu")
podari niekde v SL nájsť
inak v tom linku:
text Peter M na stránke predajcu meno Slavomír M .
dokonca na chrbte majú aj vlastnú dotlač: Stará Ľubovňa - Slovakia
slovenské cervelo
ojazdený MB sa da zohnať za "pár šupiek"
kolko mi das zlavu na novy bajk?
To už stihol zarobiť na éčko?
Dáme lekciu z ekonómie: Cena=ponuka/dopyt. Všetko okolo sú len zbytočné kecy, v horšom prípade štátne regulácie a bariéry trhu. Našťastie v segmente "cyklodresy" máme skoro úplne voľný trh, keby štát dostatočne chránil právo.
Ako som už spomínal, predajca zo SL predáva falošné výrobky s ukradnutými ochrannými známkami výrobcov, ktorí tie dresy reálne nevyrobili.
tak a tým bola nahlodaná a možno aj vyvrátená teoria
mladý asi býva ešte u rodičov a nestihol zarobit ani na vlastný bejvák, nie to na meďáka