Kúpil som si nové kľuky. Dnes že ich vymením. Odskrutkoval som obidve matky na bicykli. Ľavá kľuky šla vonku hneď no pravá na ktorej sú aj prehadzovače nechce isť von ani za boha. Dal som na ňu aj sprej čo uvoľňuje staré spoje a pod.. Skúšal som ju aj vybiť kladivom. No ani sa nepohla
Môžte mi pomôcť ? Ďakujem
Kluky su tam od nova, jedna šla dole dobre no druha ani za boha .. neviem čo ju tam môže držať. Matku som už odtial vyšróboval a malo by to isť pekne von, no nejde .To neviem ale naboj je asi shimano , Nemam ..
Spoj kluka-os byva minimalne dobre nalisovany, v horsom pripade aj zrasteny. Na stiahnutie kluky musis pouzit bud stahovak alebo velke kladivo. Niekto to uz zvladol aj tym, ze povolil sroby a potom sa siel bikovat, kym kluky neodpadli.
tak mna tie kluky nezaujmaju .. kludne nech su aj dosrane ale hlavne preč z mojho bike . a mimochodom keby ste videli ako už vyzerajú tie prehadzovače na klukach tak na tom sa už nepobiciklujem
Ked som pred pol rokom tunil mame bike, tiez som zahadzoval stare kluky a tiez sa mi nechcelo kupovat stahovak. Po tri-stvrte hodiny mlatenia do kluky bez vysledku kladivom som sa na to vyprdol a kupil stahovak...
Osobne si myslím, že kľuky sú od Shimana jediná vec, čo sa oplatí kúpiť - "staré", dobré, overené. Nakoľko je ich výroba masovejšia, sú pochopiteľne aj za lepšiu cenu, čo viac si priať.
úplne idiotský systém tam majú.. oska má v lavej myske vôlu, namontovené kluky normálne hrkali.. je to zaslané na rekmalačku či je to normálne.. ale aj tak filozofia toho systému slušne zaostáva za shimanom..
Nedavno som cital clanok v casop. Cykloservis 20/2010, kde servismani na zaklade niekolkorocnych skusenosti z etapovych zavodov (Beskydy MTB Trophy a ine) hodnotia jednotlive komponenty. O klukach tam pisu toto: „Najmenej voci blatu su odolne stredove misky SH Hollowtech II, ktore sa pridierali uz po dvoch blatitych etapach. Kluky je potrebne demontovat a vycistit, inak je nevyhnutne ich po 5 etapach vymenit. Stredove osy Truvativ tymto neduhom zase tolko netrpeli. Jasne najslabsim prevodnikom bol maly prevodnik kluk SH Deore XT. Asi to bolo profilom zubov, alebo ich vyskou, ale az abnormalne rychlo zacali nalepovat retaz. Po vymene za lacnejsie prevedenie bolo po probleme“.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Spoj kluka-os byva minimalne dobre nalisovany, v horsom pripade aj zrasteny. Na stiahnutie kluky musis pouzit bud stahovak alebo velke kladivo. Niekto to uz zvladol aj tym, ze povolil sroby a potom sa siel bikovat, kym kluky neodpadli.
Ty mas na klukach prehadzovace? A este aj biciklujes?
rozdiel medzi klukami FSA SL-K a SH XTR:
je metóda vazenia pri tychto klukach rovnaka?
pri XTR je uvedena vaha 770g a stoja 270€
pri SL-K je vaha 869g a cena 365€
tj. o 100g tazsie kluky su skoro o 100€ drahsie. "kde udelali soudruzi z ndr chybu?"
ale po včerajšej skúsenosti so SRAM klukami to vidím na shimano už navždy
ak by boli SL-K o 100g lahsie a o 100€ drahsie tak to chapem ale takto len
ale po včerajšej skúsenosti so SRAM klukami to vidím na shimano už navždy
nuže prezraď, čo sa ti prihodilo!