chcem prejst z HT na FS, a riesim "zadne pohupovanie"... Ako to funguje u X-controlu mi uz LAPIERRE vysvetlil,aj som si to mohol vyskusat, a cosi som nastudoval o MAESTRE u Giant Trance...Vyskusal niekto obe moznosti???Ktory system sa sprava viac ako HT pri slapani???
Vpodstate jazdim "pre radost" FATRY,SULOV,KYSUCE proste hore-dole.. Ziadne speci zjazdy, takze 120mm v predu mi urcite postaci, len nemam jasno s tym zadkom,aby to bolo co najviac podobne HT pri slapani a pri zjazde to bolo meksie ako na HT.
Okoukavam LAPIERRE X-control 310 a Giant Trance X2. Cena je pri oboch po"zlavach" rovnaka..
Nechcem tu riesit ci 310tku alebo X2 ale system zadnej stavby.. pozitiva -negativa..
Diki za kazdu OSOBNU skusenost..
yoyo
budúci rok by som chcel kupovať "hojdačku", tak nech viem, na ktoré značky a systémy sa zamerať
Napriklad,ked sa riesili SPECIKY, tak sa o nich vyjadrovali ze su "hupave", a tak to asi z tymi zadkami nebude take jednoznacne.... A preto ma zaujimaju aj nazory na MAESTRO...
všetky systémy sa tu jazdia, tak ak nie test biky z predajní, možno sa s nejakým užívatelom budeš vedieť dohodnúť..
Ako by som to... Bavime sa o modernych bicykloch a nie o Tesco produktoch, takze opakujem, ze ziadny moderny bajk nie je neefektivna hojdacka co pri slapani stoji na mieste. To je vsetko. Ja by som si na Tvojom mieste vyberal fulla podla toho, ci sa Ti paci, a podla vybavy/ceny a nie podla toho, aky system prepakovania na nom je. Ale ano, ak potrebujes setrit 5 sekund na 10 km stupania, tak potom treba tie systemy riesit...
P.S. Ked citam o tej Tvojej fobii z hupania, tak mam deja vu. Asi tak v rokoch 1994-5 som riesil, ze nebudem davat na hardfula dopredu odpruzenu vidlicu, lebo to do kopca hupe a zerie energiu...
P.S. O tom kto viac keca sa radsej nebavme...