ja tiez prezuvam podla toho kde jazdim
na maratony Continental Explorer 2,1
setredny teren - WTB nanoraptor 1,85
XC - Schwable Fast Fred 2,0
okrem tho mam take dratove smejdy - slicky+tazky teren kendy 2,2
no ja som pred tym vozil irc cka 1.95 a tie zom doslova zodral(po bokoch sa potrhali)a zatial si nestazujem na ten continental len by mohol menej frkat a su dost tvrde tak sa z rukou trosku ťažšie zhadzuju..ale som vcelku spokojny
Chcel by som trochu obohatiť túto diskusiu otázkou, aké plášte by ste v ideálnom prípade volili na snehové podmienky (samozrejme nevynímajúc tie, ktoré vozíte momentálne), šírka, vzorka, tlak.....
p.s. plášte s hrotmi by som z tejto diskusie rád vynechal
Ja som svojho casu jazdil Hutchinson Jumbo 2.25" natlacene na 2,5-3bar. Dalej som este skusal Michelin Wildgripper 1.95" (tie zelene) asi na 3bar a Continental Explorer Pro 2.1" tiez asi na 3bar. Vsetky drzali priblizne rovnako. Podla mna je uplne jedno na com v zime jazdim, lebo dolezity je podla mna aktualny stav podkladu. Na lade pomozu jedine hroty a hlbokom snehu akurat tlacit... Na "jazditelne" zimne podmienky by som volil skor redsie a ostrejsie dezeny (napr. spominany Michelin).
Na zamrznutom udupanom snehu sa mi minuly rok osvedcili Schwalbe Little Albert 2,1. Ine som neskusal, porovnat nemozem. Ale skusat budem, len zima nie a nie prist.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na maratony Continental Explorer 2,1
setredny teren - WTB nanoraptor 1,85
XC - Schwable Fast Fred 2,0
okrem tho mam take dratove smejdy - slicky+tazky teren kendy 2,2
Nuž, nepochopil, sorry.
Pripadlo mi to skôr ako podpichnutie.
nemyslel, smejem sa že to bolo vtipne
teraz mam maxxis ignitor/dynomite 2.3 a spokojnost tiez, hlavne co sa komfortu tyka.
muhehe ale ja to budem mat na novom biku od nova original chapando ?
A tym sa jazdne vlastnosti tychto plastov neskutocne zlepsia
p.s. plášte s hrotmi by som z tejto diskusie rád vynechal
Zdar!
NA MARATONOCH...MICHELIN WILD COMP
NA CESTU.......KENDA (VZADU) A V PREDU NNEVIEM...
NA ZIMU... KENDA
"cesta" - maxxis detonator 23C