FB stránka > http://www.facebook.com/pages/MTBiker-Expedicia/187219204633660?ref=ts
Zoznam účastníkov je tu nižšie. Všetci máte už zaplatené. Rozdelení ste už aj na bungalovy/zruby. Tí, čo sú pri bungalovoch kurzívou, budú na prístelkách.
Bungalovy:
1
STN, kesalp, Mipo13 + Kackaj
2
Danka + JoJo, Marek, Zdeno
3
Drotar, Bejatka, Marek, Pavol + Patrik
4
Matthus, Mišo, Wilkinson, Vladika
5
zihadlo + Peťa, romanx, lapaloma
6
Kidak, Misuge, Andrejko, vladol + Flinker (+1)
7
Michal N., Polo, Chrinik, PatrikL
8
MIO, Chris Sharma, Vladimír M., Bulony, tigeragon
9
_andrej_, nalini, YoJo, CraObs
10
Jfab + Iva, Hajmi, Jakub
Zrub:
1
Riefkelle, Janette, zbartos, Hynek J.
47 osôb
Takže čo sa týka ubytovania, pozrite si ako vyzerajú zruby vs. chatky > http://autocampingvarin.com/ubytovanie.php
Zahájil by som teda začiatok platenia za ubytovanie. Po prepočte so všetkými nákladmi (miestna taxa 0,40 € deň) aj s nejakým organizačným poplatkom to vychádza aj so zľavou 18,50 € na dve noci. Nie je v tom zahrnutá strava. Podarilo sa mi vybaviť odchod z ATC v nedeľu o 15:00, teda predbežne mi to sľúbili.
Teraz by som rád k platbám: keďže bungalovov je len 10 a ľudí je nahlásených už takmer 60 bude poradie na možnosť rezervácie určované podľa príchodu platby. Takže tie požiadavky, čo ste mi posielali akceptujem, no zarezervované budete mať to miesto až po zaplatení za ubytovanie. Chápem, že nie všetci ma poznáte a radšej by ste poslali len zálohu, no z organizačných dôvodov Vás poprosím poslať plnú sumu naraz. Nemusíte sa o svoje peniaze báť, to Vám môžem zaručiť. Keď sa naplní kapacita bungalovov, ostanú voľné už len zrubové chatky, ktoré nemajú sociálne zariadenie vnútri (to je v areáli ATC). Cena je tam síce nižšia, no aj komfort. Takže neváhajte.
posledný komentár: 20. 7. 2010 o 23:14
No a čo nejaké návrhy na termíny? Mám už nejaké tipy, ešte ich prehodnotím a zavesím sem.
Ved to bolo na tom to najkrajsie
nic nieje zadarmo
btw z ATC sme za hodinu hore a co potom s ušetreným časom?
ATC Turiec uz nikdy v zivote
ICEMAN : pivecko + drzkova pod Martinkami
Kiri vyrehotaný a Foxík už nemal ďaleko ku klinickej smrti
no my sme vtedy este aj pobludili, kedze dijck je navigator od prirodzenia..., cize sme prisli na martinky o 4 poobede. Pamatam si, ze vtedy som jedol veceru na chate v prilbe a komplet chranicoch, lebo som setril energiu na pohyb ruky s vidlickou z taniera do ust.
Ked sme raz sli z Turia po asfaltke hore, tak to bolo celkom fajn
Generál je zaujímavý návrh, problém je však prístupnosť.
Zrejme to tiež vidím pre 4tvorku len na ATC. Uvidíme, ale bude sa treba záväzne prihlásiť potom čo najskôr, aby nám to nevyfúkli nejakí psíčkari.