uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
No eshop je v novom šate a vypadá perfektne len dúfam že aj funkčne bude ok ešte treba doladiť pár detailov. Matt u mna máš 10/10.Pre tých čo im nefunguje cez ff alebo ie použite operu. Mal som ten istý problém a teraz ide jedna radosť.
Naozaj netusim, ci neleziem do ineho obchodu, ako vy. Mozilla a Chrome zaklopu na dvere a dalej ani tuk. Vraj davaj bacha, *****e ti PC. Fakt by som rad vedel, kolko zakaznikov rezignovalo. Mat obchod par mesiacov mimo a zvlast pred Vianocami je pre mna nepochopitelne.
odporucam kazdemu kto mrkoce nech si vyskusa prevadzku eshopu, zhananie kravin po vsetkych certoch, minimalne marze, balienie desiatok balikov, nosenie na postu, maily, buzeracie vselijakych "odbornikov" radi sa vratite ku klasickej 8h sichte Ono to nefunguje cele same ako sa moze zdat doma z teplej stolicky
ten web sa uz dufam vyriesi natrvalo, ten isty eshop system pouziva napr. aj kupkolo a ine a nehackli im to tak matt mal asi len smolu..
novy system e-shopu by mal fungovat od 10.1. aj so skladovou dostupnostou a inymi vylepsenymi funkciami. momentalne sa este odstranuju chyby a robia upravy na novej stranke, nie su tam nahodene akciove ceny takze niektory tovar vyzera "predrazeny" ...samozrejme malo by to potom ist cez vsetky prehliadace. ziadne virusy a podobne by tam uz byt byt nemali, len to zatial google "neodomkol"
dnes uz isli prve starsie nevybavene objednavky, ostatne pojdu postupne od pondelka, bohuzial vacsina dodavatelov ma dovolenku do 9.1.
taktiez od pondelka bude dostupny telefon a aj odpovedanie na mailove dotazy bude dufam co najrychlejsie
Novy web uz funguje aj vo FF:)
Vyzera teda velmi dobre, len mi tam chyba taka malickost a to zoradenie tovaru podla ceny(idealne automaticke)...bolo by to este viac prehladnejsie...ale inak super
treba tam dotiahnut este par veci, je tam este par chybiciek. prihlasovanie do systemu cez hesla zo starsej verzie e-shopu by malo fungovat od pondelka. skladova dostupnost tovaru bude postupne nabiehat pocas januara ( momentalne by mal sediet tovar zo sekcii Zvyhodnene sety, Diely-cestné, Vidlice-cestné, Hlavové zlozenia, Retaze, Predstavce, Sedlovky, Trenažéry, Tip na darcek, Vyziva, Masazne kremy, Diely-cross, Tretry, Vidlice-MTB, Sedla, Prilby, Okuliare, Ramy, Bicykle, SRM Training System, Livestrong ). Treba tam taktiez este premazat par starych poloziek ktore uz nie su skladom, pripadne sa nedaju zohnat
na automatickom zoradeni vyrobkov podla ceny a vyrobcu sa este pracuje
nejake dalsie pripomienky co este zlepsit kludne piste aj sem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale vyzera to pjekne
ale vyzera to pjekne
ani na opere postupne to pribúda
odporucam kazdemu kto mrkoce nech si vyskusa prevadzku eshopu, zhananie kravin po vsetkych certoch, minimalne marze, balienie desiatok balikov, nosenie na postu, maily, buzeracie vselijakych "odbornikov"
ten web sa uz dufam vyriesi natrvalo, ten isty eshop system pouziva napr. aj kupkolo a ine a nehackli im to tak matt mal asi len smolu..
dnes uz isli prve starsie nevybavene objednavky, ostatne pojdu postupne od pondelka, bohuzial vacsina dodavatelov ma dovolenku do 9.1.
taktiez od pondelka bude dostupny telefon a aj odpovedanie na mailove dotazy bude dufam co najrychlejsie
Ved ja sa nestazujem, nenadavam, iba sa pozastavujem a nechapem.
Vyzera teda velmi dobre, len mi tam chyba taka malickost a to zoradenie tovaru podla ceny(idealne automaticke)...bolo by to este viac prehladnejsie...ale inak super
na automatickom zoradeni vyrobkov podla ceny a vyrobcu sa este pracuje
nejake dalsie pripomienky co este zlepsit kludne piste aj sem