Mal som jeden Hai bike objednany z http://www.kubicasport.eu/uvodna-stranka/ lenze mi povedali, ze moju velkost budu mat az koncom maja, kto by tolko cakal...
Ako hladam, tak hladam, na nete ziaden obchod, kde by znacku Hai Bike predavali nenasiel...
Dik
howg.
Zaujímavá logika. Avšak stále akosi uniká šíriteľom tejto myšlienky to, že tie biky v bežných predajných cenách ničím nezaostávajú za inými značkami. Je len na predajcovi za akú cenu ich ponúkne.
Myslím že každý vie ako hlboko má do peňaženky a podľa toho si dokáže vybrať.
....presnejsie bajkov som uz vyskusal velmi vela, vo vlastnictve mal asi 5ks HT (AUTHOR, GIANT atd.) ..... FULY (STOCKLE, GIANT. SANTACRUZ).... mimochodom pred kupou SANTACRUZ som uvazoval tiez o HAI BIKE a keby som nebol taky zastanca VPP tak ho uz mam asi tiez.....konkretne tenhle tatos....HAI - TENSION
....poradil som par ludom z okolia, ktori chceli kupit bajk, nech uvazia aj jeden z HAI bajkov a vsetci, ktori kupili su teraz nadmieru spokojni.....
....dalsia vec je lakovanie a pod. ....vsak v akomkolvek dlhsom kamenistom zjazde prides k par skrabancom a to hovorim az na kov....(vlastna skusenost, UZ aj na SC)....ale to sa da vyriesit prebrusit + metal.vypln + brusna pasta + AUTO-AKRYLAT. farenbny autolak(pri divokych farbach asi trosku problem, musis doniest bajk a oni ti namiesaju farbu podla farby ramu aku chces) - dvakrat som to uz takto reparoval a bez problemov.....
...ad "kvalita ramov".....nikto z nas nerobi v skusobni, co sa tyka unavy materialov, kvality zvarov a pod. takze tvrdit , ze HAI je odflaknuty a znackove nie, je asi trosku prehnane.....
....len tak pre porovnanie kamarat dosiel na HAI bajku tohtorocny SULOV 95km a to odpisal iba platnicky nic ine a dalsi skoro odpisal SPESLA skoro dvakrat tak draheho.....a kazdy asi vie ako to v Sulove vyzeralo.....takze ak tam skoro odpises SPESLA EPIC-a a neodpises HAI tak potom o akom porovnani tu hovorime...(oba boli FULLy)....samozrejme je to individualny pripad, ale ktory nie je....mimochodom CHRYSLER tiez nie je ziadna amaterska AUTO znacka a ako skoncila.....moj nazor ak chces slusny bajk za super cenu tak HAI je fakt velmi dobra volba, ale ak chces znamu znacku tak prihod viac bubakov a je to na tobě...
Takze kazdy skace tak vysoko ako sa to da...
Takze tak....
tak octa je srot nech uz mas akekolvek auto
Tak jednu OCTU 4X4 uz mam niekolko sezon, a na zdvihaku je len ked menim kola LETO-ZIMA a ked menim olej.
Alebo ta uputal a DACIA DUSTER???
ps:HAI je v pohode, aj ked LP forever
Inac je velmi usmevne, ze ti, ktori nadavaju a poukazuju na HAIBIKE ako na srot....tak ti jazdia na:
DEMA, LEDER FOX, CTM, VERTEC, KELLYS a pod. skvostoch
len rychle porovnanie co clovek dostane za rovnaku cenu (ramy nie su rovnakeho razenia)
Specialized
http://www.jumpsport.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=389&category_id=125&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=268
Hai
http://www.kubicasport.eu/produkt/1947/Haibike-Q-FS-RC-2010/
vacsinou zatracuju ti, co mlatia prstami do klavesnice, ti ostatni mlatia nohami do pedalov a takto debaty maju na salame..
naposledy mi ista clenka tunajsieho fora tvrdila ze si nemoze kupit kellysa pretoze na bajku robi neskutocne psie kusy a udajne kellys by take zaobchadzanie nevydrzal - preto ma nejakeho fajnoveho lapiera ..
teraz toho lapiera predava - a ma na nom vraj natocenych 1000 km
takze da sa kupit ten haibike aj v Bratislave alebo okolí ? konkretne tento bike http://www.kubicasport.eu/produkt/2276/Haibike-Edition-XT--2010---Magura-Julie--Super-cena
Stačí predsa napísať mail [email protected] či ho má v tvojej veľkosti aby si sa neprehnal zbytočne. Dohodneš si termín, prídeš, vyskúšaš, povozíš sa tam a ak budeš spokojný zoberieš ho. A z vlastnej skúsenosti viem, že osobne sa dá ešte všeličo dohodnúť
Napíš mu mail, že si z BA a máš ťažký zadok a že za jeho rozhýbanie by si akú-takú zľavu chcel a uvidíš... Ale inak, viem že nemá problém a ten bike ti kľudne pošle aj kuriérom a ty budeš môcť ďalej kysnuť pri pc ...