Neviem sa stále rozhodnúť aké pneumatiky si mám obuť na svojho milačika DEMA ADRO teraz tam mám WTB Velociraptor sadu, bolii vo výpredaji za 14E sada... Neviem čo mám dať teraz. Chcel som dať longus http://katalog.longus.sk/ito5-S121425.jpg ale nieje to pre mna to pravé...(cesta na malíkové...blato, kopce, voda...) a idem lenva lenva... poradte čo tam mám dať prevažne jazdím mimo cesty ale niekedy musím ísť aj po asfalte. keby bolo na mne tak sa nepýtam a dám opäť WTB-čky a neriešim...lenže zlava uz skončila a su pre mna drahé...
Nechod zbytocne, napis do kazdej cyklopredajne v BB mail s poziadavkou ci maju plast znacky XY akykolvek si uz vyberies a chod len tam odkial ti odpisu ze maju alebo ti ho vedia objednat. Pripadne zavolaj. Jednoduche nie? A ked nikde tak si ho nechaj poslat na dobierku z inej cyklopredajne v inom meste kde ho maju.
ja viem kde sa nachadzaju ale neviem ako sa volaju tie obchody takze kontakt najst nebude take lahke ale niektore co viem tak "obeham" telefonicky, dik
ako pozeram tak tie swalbky racing ralph su skor do sucha a nn skor mokrejsi teren takze zoberem tie rara zatial na zadnu a uvidime mozno pride aj na prednu
naco pouzivat zavodne plaste na bezne jazdenie?
sice drzia a su lahke-gramarske(papierove) ale rychlo sa deru hl. na asfalte....a su nachylnejsie na defekt a rozrezanie..... a podstatne cena je vyssia ako u beznych
tak to ich budes menit ako ponozky...zachvilu zodrane
cize podla teba sa deru velmi rychlo? na kazdom povrchu? lebo ja som myslel ze kvalitnejsie plaste vydrzia dlhsie, a tiez v tych testoch su urcene pre v podstate vsetky povrchy resp. asfalt/lahky teren 50/50... som chcel byt rychly a aj trvacny som zvedavy na ne. BTW: mas ich odskusane ci len tak tipujes? keby si radsej napisal ze ake su pre mna vhodne... by som sa potesil 70chodniky! (nie cesty) a 30 lahky teren
mal som kendu nevegal 2.1 a kupil som swalbe racing ralf 2.1(na zadne), siel som na bajku do cykloshopu cca 3km a siel som tak 19km/h a naspat so schwalbe 26km/h a ani som nevedel ze idem(a to je este len zaciatok sezony). Sice bola zodrata ale takuto pozitivnu zmenu som ani necakal. Uvidim este v zakrutach a terene, takisto aj vydrz... Zatial 102% zo 100
lebo ja som myslel ze kvalitnejsie plaste vydrzia dlhsie
Co znamena kvalitnejsie. Vezmi si, ze Formula 1 pouziva pneumatiky v treningu, ktore vydrzia jedno-dve kola. Podobne v zavode, musia prezuvat. Alebo preteky do vrchu. DH pneumatiky na pretekoch vydrzia tak 1-2 zjazdy a su znicene. Neexistuje plast, ktory drzi, a ma maly valivy odpor a vydrzi, vzdy je to o kompromise. Vacsinou vydrzi a nedrzi
tak porovnal som co som mal s tym co mam a v predu je stale kenda ale ta tam nijako nevadi skor pasuje ako som sa docital ale tak s kendou som nemal problem, len ma to nejak brzdilo
ak kupujes swalbe racing ralf 2.1 na bezne jazdenie, tak asi mas dost €, nebolo by lepsie kupit si viacej sad plastov? jeden par do necasu (resp. do terenu, kde nevies co mozes cakat...), dalsi skor na vylety (asfalt, nenarocny teren) + pumpu z lidlu
ako som zistil tak na rychlost ma dost velky vplyv aj predny plast, pri 82kg(13kg+69kg) je na prednom kolese az 35kg na zadnom 47kg. Samozrejme ked este slapeme tak nas tlaci na zadne koleso teda predne sa nadvihuje takze rozdiel tam bude vacsi. Ale aj tak ked si date na predne nejake pomale plaste za 10€ a dozadu nejake rychle tak to v celku dost slusne pocitite. Hovorim hlavne o sebe kedze v predu mam kendu nevegal a v zadu schwalbe racing ralf. A chcel som tym povedat ze podla mna treba optimalne vyvazit obe kolesa, teda u mna by sa dopredu hodil napr schwalbe rocket ron.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ako pozeram tak tie swalbky racing ralph su skor do sucha a nn skor mokrejsi teren takze zoberem tie rara zatial na zadnu a uvidime mozno pride aj na prednu
sice drzia a su lahke-gramarske(papierove) ale rychlo sa deru hl. na asfalte....a su nachylnejsie na defekt a rozrezanie.....
cize podla teba sa deru velmi rychlo? na kazdom povrchu? lebo ja som myslel ze kvalitnejsie plaste vydrzia dlhsie, a tiez v tych testoch su urcene pre v podstate vsetky povrchy resp. asfalt/lahky teren 50/50... som chcel byt rychly a aj trvacny
http://www.bike-forum.cz/forum/nobby-nic-model-2008-2009-2010.html#comment1562923
http://www.suncycle.sk/diely-mtb/mtb_plaste/17-20/mtb_plast_schwalbe_marathon_hs_368_175/
skus pozret temy: plaste..je toho tu vela....
rr -papierovy chrt
Co znamena kvalitnejsie. Vezmi si, ze Formula 1 pouziva pneumatiky v treningu, ktore vydrzia jedno-dve kola. Podobne v zavode, musia prezuvat. Alebo preteky do vrchu. DH pneumatiky na pretekoch vydrzia tak 1-2 zjazdy a su znicene. Neexistuje plast, ktory drzi, a ma maly valivy odpor a vydrzi, vzdy je to o kompromise. Vacsinou vydrzi a nedrzi
tak porovnal som co som mal s tym co mam
to lto: ano uz som zistil ze je to o kompromise
a si myslis ze v terene sa plaste nederu?
a dalsia vec: niektore nase chodniky su skor teren
a dalsia vec: casom dopredu asi pojde rocket ron či?
http://www.suncycle.sk/diely-mtb/mtb_plaste/17-20/mtb_plast_schwalbe_marathon_hs_368_175/
skus pozret temy: plaste..je toho tu vela....
Sa dosmej
Aktualna ponuka podla katalogu schwalbe 2011 katalog str23 MTB All terain:
http://www.schwalbe.de/gbl/en/produkte/mtb/produkt/?ID_Produktgruppe=44&ID_Produkt=241
Asi som mala rovno poslat link, tych marathonov robi schwalbe vela.
Ten Suncycle tam ma toto, ma to podobny nazov len je to kategoria Tour:
http://www.schwalbe.com/gbl/en/produkte/tour_city/produkt/index.php5?flash=1&ID_Produktgruppe=36&ID_Produkt=134&ID_Land=38&ID_Sprache=2&ID_Einsatzbereich=9&tn_mainPoint=Produkte&tn_subPoint=Tour/City