Čaute.Potrebujem surne kupit servisnu pumpu(na domace fukanie) pre cestny bicykel,teda stači do 10-11bar.Na nete som našiel mnoho púmp,no chcel by som kupiť čo najlepšie čo možno najlacnejšie,tak do 30eur keby sa dalo.Mam zle skusenosti s lacnymi pumpami a vždy som kupil zle a pumpa nevydržala tlak.Preto by som potreboval poradit,pri vybere.Taktiež neviem či lepie brat s alu alebo kovovym telom.Prosim odpište čo najskor.Diky.
Tuna v meste mame len jeden cyklo kamenak a tam maju len jednu pumpu nejaku nad 40eur a na suncycle som teraz videl nejaku v akcii za 26.90 do 11bar a vyzera celkom dobre.Tuna nechcem isto kupovat.
Poradte dobru a spolahlivu pumpu na cestak ( pouzitelnu aj na MTB ), pripadne skusenosti s CO2. Zaujimaju ma hlavne osobne skusenosti nie teorie
Zaujali ma tieto dve :
1. Blackburn AirStick
2. Blackburn Mammoth 2Stage s moznostou prepinania tlaku a objemu
Mám tu malú airstick na cesťák a je v pohode ako núdzovka.
Je malinká, nič neváži a dá sa s nou nafúkať uplne v pohode na dojazdovy tlak.
Dá sa s nou nafúkať celkom vysoký tlak, ale trvá to tak dlho že az.
Nevyhodou je ze ma maly objem, takze budes vyzerat na kraji cesty ako uchyl ktory onanuje 5 minut pri kolese.
Raz som s nou fukal 2.25 horsky plast ... to bola ina robota, dostal som postupne krce do oboch ruk
Na MTBčku vozim UST tak sa spolieham ze to fukat nebudem a na cestak mi ide presne o to aby som to nafukal na dojazd pretoze s tou mojou co dosluzila to bolo uplne na prd Je mi jasne ze mala pumpa = maly objem a umerny k tomu je aj cas za ktory sa to nahusti. Preto zvazujem aj CO2.
Ja mam Blackburn AirStik 2Stage.
Pri fukani kolesa 2,2 pri prepnuti na nizky tlak to netrva tak dlho, a clovek sa tiez moc nenarobi.
Flinker ma asi nejaku vadnu, alebo slabe ruky.
Navyse je paradne mala, a nikde nezavadza.
Odporucam.
odporúčam LEZYNE pressure drive , je to mini pumpa špeci pre cesťák, v podstate niečo ako pumpa na mtb vidlice - čiže viac roboty pri fúkaní ale tlak tak ako má na cesťaku byť a najlepšie je že má normálnu hadičku na fúkanie takže nehrozí poškodenie ventilka.
mám tiež Blackburn AirStik 2Stage a maximálna spokojnosť. dá sa prepínať objem/tlak. cesťák sa dá dobre nafúkať za priemerný čas by som povedal. ja by som si ju kúpil znovu určite. Pripevnenú ju mám na MTB a vo vrecku ju vozím na cesťáku. parádne malé rozmery. ktovie ako je natom ešte jej mladší súrodenec ale to som už nechcel riskovať kôli použitiu aj na MTB.
Ja mam Blackburn AirStik 2Stage.
Pri fukani kolesa 2,2 pri prepnuti na nizky tlak to netrva tak dlho, a clovek sa tiez moc nenarobi.
Odporucam.
Ruky nemam vadne, ale pouzivam a referujem na Airstick SL, ktora je velka tak ako doklada fotecka
Aj tato ma dva "stage" ale take jednoduchsie - vysunuta a zasunuta
Poradte velku domacu pumpu na cestak+mtb. S tou ktoru mam viac ako 7 nefuknem a ked sedim mam scapnute koleso. Prirucnu nepotrebujem, nosim bombicku. Cena do 40? Staci? Vyberte najlepsie nieco od Matta, nech to hned objednam Dik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://eshop.dema-bicycles.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=52840&category_id=4637&manufacturer_id=1869&option=com_virtuemart&Itemid=1
Zaujali ma tieto dve :
1. Blackburn AirStick
2. Blackburn Mammoth 2Stage s moznostou prepinania tlaku a objemu
Je malinká, nič neváži a dá sa s nou nafúkať uplne v pohode na dojazdovy tlak.
Dá sa s nou nafúkať celkom vysoký tlak, ale trvá to tak dlho že az.
Nevyhodou je ze ma maly objem, takze budes vyzerat na kraji cesty ako uchyl ktory onanuje 5 minut pri kolese.
Raz som s nou fukal 2.25 horsky plast ... to bola ina robota, dostal som postupne krce do oboch ruk
http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;product=4158;page=1;menu=1000,5,71;mid=48;pgc=0;orderby=2
Odporucam.
http://hustilky.heureka.sk/vella-duopist/specifikace/#section
Mishox nuz tato je zaujimava kvoli hadicke zaradim do vyberu.
Odporucam.
Ruky nemam vadne, ale pouzivam a referujem na Airstick SL, ktora je velka tak ako doklada fotecka
Aj tato ma dva "stage" ale take jednoduchsie - vysunuta a zasunuta