Presne tak, "Mala Liska" ma pravdu Tento vikend som bol na testovacke speslov, vozil som sa dost dlho na top S-workse E***** 29. Pokial ide clovek na pohodu tak ten bike sa sprava dost nepohodlne (na full) no ked sa do toho udrie tak je to neskutocna strela. Napr. rychla jazda po rozbitej zvaznici a pod. Nic netreba riesit, iba poriadne dupat. Ked je po terene, okamzite ma clovek HT. Plati to ako pre vidlu, tak aj pre zadok...Hovorim o rezime s Brainom na tvrdo. Ked sa potoci kolieckami je z toho normalna hojdacka ako kazdy iny full. Proste Epic je stavany na vykon...
Milsu: dlhodobo som ho síce nejazdil no viem ako sa správa a funguje (či u vidlice - terralogic alebo tlmiča brain). Dovolil som si sem svoj názor napísať na základe skúseností. Prešlo mi rukami pri servise dosť vidlíc a tlmičov a boli medzi nimi aj tie "inteligentné". Takže ak sem napíšem nejaký názor, tak mám na to aj dôvod a stojím si za ním.
Nepopieram, že sú to systémy fungujúce veľmi dobre. Sú však stavané na závodné použitie a ak ich niekto bude používať na pohodové výjazdy a čakať komfort, potom výber "inteligentných" systémov nebol dobrá voľba. Vždy bude v citlivosti tento druh tlmenia o niečo zaostávať za dobre nastavenou "klasikou".
Takže nebojujme v debate každý horlivo za to svoje najlepšie a vnesme tu aj trochu objektivity. Nie každý kto si kúpi 100/120 mm FS bike naháňa po maratónoch sekundy.
K slovu masochista- je trochu prehnané, no nemusíš to brať doslovne, neplánoval som tu rozpisovať také slohy ako je tu vyššie, no snáď si pochopil čo som tým myslel a už sa ťa to tak nedotkne.
Pozor na problémy starších Terralogicov. Po pár rokoch používania (ako u koho) zvykol mať tento systém problém s tesnosťou a tým pádom aj funkčnosťou TL.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Enjoy
na brain nadávajú len tí čo ho nejazdili, alebo svojou nizkou vykonnostou nedokázali naplno využiť jeho potencialu
Keď nie tak sa navyjadruj.
v kaktuse mi povedali ze dodacia doba SJ fsr elite je okolo vianoc
Keď nie tak sa navyjadruj.
to ani nemoze povedat svoj nazor
Keby som sa vyjadril tak by to nebol názor, ale vymýšľanie si a zavádzanie.
PS. nie som masochista
Nepopieram, že sú to systémy fungujúce veľmi dobre. Sú však stavané na závodné použitie a ak ich niekto bude používať na pohodové výjazdy a čakať komfort, potom výber "inteligentných" systémov nebol dobrá voľba. Vždy bude v citlivosti tento druh tlmenia o niečo zaostávať za dobre nastavenou "klasikou".
Takže nebojujme v debate každý horlivo za to svoje najlepšie a vnesme tu aj trochu objektivity. Nie každý kto si kúpi 100/120 mm FS bike naháňa po maratónoch sekundy.
K slovu masochista- je trochu prehnané, no nemusíš to brať doslovne, neplánoval som tu rozpisovať také slohy ako je tu vyššie, no snáď si pochopil čo som tým myslel a už sa ťa to tak nedotkne.
Ja používam Stumpjumpera FSR 2010 s brainom + najnovšie s vidlou Fox 32 Talas 2011 terralogic.
U mňa úplná spokojnosť (140/140).
Nové 2011 FIT modely sú už bez takéhoto problému.
Jo, bol to model s XTR...tiez mi to moc nevonalo...na svojom biku mam X:0 (3x9) a to je podla mna proste genialne
a toto je asi najuniverzalnejsi podla mna SJ FSR EXPERT 2012
a toto je asi najuniverzalnejsi podla mna SJ FSR EXPERT 2012
kde si to jazdil prosimta?
jazdil si aj elite?