zatial som to nepoul, ale na koncert by som zasiel ... v lete to chlapci rozbehnu ... nu ja teraz ukludnujem seba sa s nejakou kapelkou, ze Evil Machine ... taky nejaky black metal ...
Gamma Ray prisli na scenu, ked som ja uz koncil s takou hudbou a zacal som pocuvat Senead O Connor, Pink Floyd a take ... clovek sa meni ... Gamma Ray vznikli z Helloven-u alebo z Manover-u? uz si nespominam ... ale teda tieto spomenute + Iron Maiden, to bola moja stredna skola ...
slipknot, metallica, filter, staticX, staind, audioslave, ozzy, orbital, the crystal method, .... cize siroky zaber (v podstate vsetko, okrem britney spears, backstreet boys a podobnych bakelitovych kapiel, resp. interpretov.. take nemusim. a este hiphop, specialne slovenksy, to mi je totalne proti srsti..)
pani ja som minule to vyskusal ist so sluchatkami po na biku, no bol som totalne out...... vobec som nevedel o okoli, bol som hluchy totalne a to je riziko moc velke.... neodporucam nikomu....
madman v podstate suhlas,akurat ja rad Rock'n'Roll od Punku,Oi!,Heavy Metalu po Psychobilly,ale dobra zabava je aj na SKA,ale ako som uz pisal nie na biku,skor v posilke...
U nas v posilke chlapci pocuvaju slovensky hip-hop a dakedy je to katastrofa . Radsej si dat stuple do usi, alebo to vobec nevnimat a cvicit si svoje.Ale zasa na oplatku ich dakedy ja dontim pocuvat moje ruske CD (samozrejme nie Tatu) ale iba chvilku lebo toto tiez vela ludi nemusi.
mne momentalne huci Finntroll a Ensiferum
pomedzi to stare klasiky ako Judas Priest, Iron Maiden, Guns 'n Roses, UFO, AC/DC, ZZ Top, Motorhead, Meat Loaf
este som zabudol na nove klasiky: Skid Row, Gamma Ray, Stratovarius, Edguy, Rhapsody of Fire, Freedom Call
a z kludnejsich veci ficim strasne na Men at Work - Down Under, to je "one hell of a fucking great song"
ale pocuvam aj somariny typu : Karpatske Chrbaty,Abusus, Vrbovski vitazi, Skapra supina, ska2tonics
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pridavam sa k vam chlapci
toť dobrý názor...
no a u mna niekedy hukot kamionov a podobne...
http://www.youtube.com/watch?v=1fAs_4yZ ... ed&search=
toto?: http://www.youtube.com/watch?v=DthyGrAB4hI
zaujimave video ...
nie je nad cerstvy vzduch na bajku a AIR
pomedzi to stare klasiky ako Judas Priest, Iron Maiden, Guns 'n Roses, UFO, AC/DC, ZZ Top, Motorhead, Meat Loaf
este som zabudol na nove klasiky: Skid Row, Gamma Ray, Stratovarius, Edguy, Rhapsody of Fire, Freedom Call
a z kludnejsich veci ficim strasne na Men at Work - Down Under, to je "one hell of a fucking great song"
ale pocuvam aj somariny typu : Karpatske Chrbaty,Abusus, Vrbovski vitazi, Skapra supina, ska2tonics
no vidim,ze marecej tiez radsej tvrdsie