Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja sa pri jazde kocham zvukom svojho zadneho Hope naboja a nic ine mi nechyba :D
Zobraziť komentár 16.01.2012 - 00:33:56
00
Ten som už dobre dlho nepočul... :(
Zobraziť komentár 16.01.2012 - 10:40:54
00
skontroloval by som si pruzinky
Zobraziť komentár 16.01.2012 - 12:12:46
00
Myslel som to tak, že jazdím na inom setupe. Houpy odpočívajú v pokoji a prachu...
Zobraziť komentár 16.01.2012 - 12:15:31
00
tak potom beriem spat. Nie je nad svitorenie Hope a Fulcrum nabojov :-)
Zobraziť komentár 16.01.2012 - 12:38:48
00
lukino303...neviem ako by som ti to napisal aby si sa neurazil a pochopil to, ale skusim

prednedavnom som isiel na Skalku si trochu pobezkovat, vonku vsade nakydaneho snehu a nasiel som veru aj napriek tomu tebe podobneho...v stupani na Skalku z Kremnice. cesta pod cerstvou snehovou prikrivkou bol suvisly lad, takze jedina sanca tam vyjst na aute bola za predpokladu ze nikde cestou nezastavis, alebo nespomalis a tym ti neklesnu otacky. auta mali co robit aby sa oproti sebe vyhli a netukli sa. a v tom si to sinie na kopec borec na biku samozrejme stredom jazdneho pruhu, pretoze krajnicu tvorili zamrznute ladove mantinely. a vsetky auta ktore ho dobehli mali smolu vratane mna. museli spomalit, klesli im otacky a uz sa na tom lade nerozbehli...takze bolo treba nacuvat 3km naspat na krizovatku kde sa odbaca smerom na Krahule, skusit to opat a modlit sa ze tam nestretnes opat podobneho adrenalinoveho sialenca.

a aby toho nebolo malo, stretol som daneho jazdca este raz a to v klesani zo Skalky do Kremnice ked som sa vracal domov. opat rovnaky styl jazdy, ale tentokrat to zavanalo riadnym pruserom. vysiel som spoza zakruty a tam spominany biker opat v strede jazdneho pruhu isiel dole ako priposraty. oproti stali auta ktore nemali to stastie a mohli si akurat tak nacuvat. ale akosi aj napriek mojej pomalej rychlosti som sa dost vyrazne blizil k jeho zadnemu kolesu. jemne som stlacil brzdu a zacalo ma smykat smerom k nemu. zacal ma oblievat smrtelny pot a ani na moje trubenie ze zozadu sa blizi nebezpecenstvo absolutne nereagoval. ked som uz cez kapotu auta nevidel jeho zadne koleso, lucil som sa s pokojnym zivotom. a vtedy auto nabehlo na premrznuty sneh a zacalo konecne brzdit. chybalo snad 30cm a z daneho adrenalinoveho jazdca by som urobil minimalne mrzaka nakolko kombinacia 1,7tonoveho auta a bliziaceho sa zamrznuteho zaveja by bola asi tazky super pre cyklistu.

takze ak si chces nieco na cestach v tychto podmienkach dokazovat, kludne tak rob aj nadalej. lenze ked sa ti nieco stane, pre tvojich rodicov uz nebudes "darca organov" ale bud byvaly syn, alebo predcasny invalidny dochodca a vodic co ta zramuje bude do smrti v kruhu tvojich blizkych vrah alebo strojca Vasho rodinneho nestastia. mozno si za teba pojde aj posediet a znici si za to zvysok zivota...

no ale ak si chces stoj co stoj dopriat adrenalinu, obuj si radsej turisticke topanky a chod do Ziarskej doliny, myslim ze je tam 5stupen lavinoveho nebezpecenstva. a daj si rovno aj sluchatka, nech nemusis zbytocne pocut moznu valiacu sa lavinu
Zobraziť komentár 16.01.2012 - 14:19:06
01
lepsie by to nenapisal nik Matus, to mi ver. Realna situacia zo zivota.
A ten "darca organov" si snad vstupi do svedomia.
Zobraziť komentár 16.01.2012 - 14:29:58
00
vás tu čítať .. ja žasnem .. a btw oveľa horší kruháč je v BB a zrjeme bude aj ten čo teraz stavajú medzi devínskou a lamačom
Zobraziť komentár 16.01.2012 - 15:00:01
00
Nahodou celkom zaujimava tema. Presne ako pisal stax - taka Darwinovska. Kto chce kam... ;)

Ja to vidim ako väcsina a dam trochu iny priklad: Pokial vodic ma v aute vypeckovanu hudbu a nepocuje kvoli tomu zozadu sa priblizujuce vozidlo s pravom prednostnej jazdy a neumozni mu bez zbytocneho zdrzania plynulo pokracovat v jazde (neviem ako presne je to definovane v zakone, o to teraz nejde), tak sa dopusta priestupku. A samozrejme keby taky vodic sposobil nehodu kvoli tomu, ze nepocul, ze nanho niekto napr. zozadu trubi (tzn. nevenoval by sa dostatocne vedeniu vozidla), tak sa tiez dopusta priestupku, prip. aj trestneho cinu (ak by sa stalo nieco vaznejsie). No a rovnaka situacia sa da aplikovat aj na inych ucastnikov cestnej premavky, teda na cyklistov, chodcov a pod. Cize ak cyklista pocas jazdy po ceste alebo cesticke pre cyklistov pocuva hudbu ako "podmaz" a neovplyvnuje to jeho schopnosti ako ucastnika premavky, tak je mu to tazko mozne zakazovat. Druha vec je, ze ak by sa nieco stalo, tak by len velmi velmi tazko dokazal, ze sa dostatocne venoval premavke, ked bude druha strana tvrdit, ze davala zvukove znamenie a cyklista to nepocul, lebo mal sluchadla. Takze za mna plati, ze kedze je cyklista omnoho zranitelnejsi, je hlavne v jeho vlastnom zaujme mat co najlepsi kontakt s premavkou, aby minimalizoval rizika, ktore mu z nej vyplyvaju, a teda by si nic do usi pchat nemal. Ale zas treba povedat, ze plno ludi v nemocniciach caka na rozne organy... :)
Zobraziť komentár 16.01.2012 - 16:42:32
00
Asi začnem so sebou nosiť nožničky a budem pekne za jazdy strihať kábliky. No a keď si ma nevšimnete a na poslednú chvíľu v ľaku myknete hlavou tak možno ustrihnem aj uško.
Zobraziť komentár 16.01.2012 - 17:17:15
00
... a budem pekne za jazdy strihať kábliky.

"Zkuste to bez drátů, milý Marconi!" (JC)

Naposledy upravil laco dňa 16.01.2012 - 18:38:09, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 16.01.2012 - 18:37:23
00
zrjeme bude aj ten čo teraz stavajú medzi devínskou a lamačom

ktorý? ten najväčší? robia nám ich tam 4!!! ak som správne počítal :fubar:
Zobraziť komentár 16.01.2012 - 18:37:47
00
Ja nosim stuplik len do jedneho ucha, to mi staci, lebo v radiu aj tak nepustaju moc bass-ov. V radiu FM pustaju dobru muziku a malo reklamy, preto to nemusim prepinat na svoje mp3. A druhym uchom pocujem vsetko ostatne, premavku, vtaciky, vrzganie... a to ucho obcas striedam, takze nehrozi bolest hlavy. Neviem si predstavit mat na bajku sluchatka do oboch usi, to aj v praci sa tak citim nesvoj (ked surfujem)
Zobraziť komentár 16.01.2012 - 20:44:25
00
Matt kluud ja viem čo myliš už som sa s takou situaciou stretol že auto zamnou nemoholo dobrzdiť ale počul som trubu a stiahol som to do priekopy a ten debilko za volantom mi ešte ukazal či mi šibe nie žeby bol rad že ma nemá na svedomii :) :)
Zobraziť komentár 17.01.2012 - 14:57:10
00
:D:D kto chce kam pomozme mu tam ... :D
Zobraziť komentár 17.01.2012 - 15:51:03
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up