gonx: Nechapem co chces stale opravovat?
To, ze maju hydrauliky pri nizkych teplotach nizsiu ucinnost, castokrat aj so zvukovym doprovodom je bezny jav. Pokial sa s tym nevies zmierit, tak pockaj s jazdenim na +10°C
.Andrej.: Neviem preco by mal ist komfort stranou? Naozaj nepoznam okrem teba nikoho, kto by preferoval mechanicke kotucovky pred funkcnostou hydraulickych brzd. Taketo rozhodnutie alebo preferovanie moze byt len z financneho pohladu, ale nie z funkcneho. Ale kazdy nech si brzdi pre mna, za mna aj patou
No a co som prekrucal? O zablokovani kolesa vo vyssej rychlosti si pisal ty. Co podla vyznamu tohto slovneho spojenia znamena uvedenie kolesa do smyku, co je samozrejme velmi vzdialene efektivnemu brzdeniu. Alebo si to zablokovanie myslel inak?
Ani ho neries, vidis, ze chalan bledne zavistou, ze este nenaskrabal na normalne brzdy
Čaute viem znie to divne ale no tak každý raz začína a prečo sa neopýtať nie?
No dosť dlho som mal V-brake brzdy... tie je predsa jednoducho doťahovať a celkovo starať sa o ne...
A teraz po dlhšom jazdení na mojom novom biku brzdy (tektro auriga comp mechanicke) mi nebrzdia už poriadne chcem sa spýtať ako ich doťahovať? Totižto bojím sa že tam niečo urvem .
flyte dobre radi. Treba to lanko poriadne napnut a dotiahnut. Len neviem, kde na hydraulickych brzdach Tektro Auriga Comp najdete to lanko.
Nic sa na tych brzdach nedotahuje. Maximalne je mozne nastavit vzdialenost paky od riadidiel a to je vsetko. Ked nebrzdia skontroluj brzdove oblozenie (ci nie je zodrate). Ale to by aj vydavalo divne zvuky, to by si si asi vsimol. Druha moznost preco slabo brzdia je, ze si napr. sprejoval vidlicu a retaz olejom v spreji, prilis si nedaval pozor a olej sa dostal na kotuce. Potom pri zabrzdeni sa dostal aj na brzdove oblozenie. V takom pripade je potrebne kotuc aj oblozenie odmastit (napr. Cyklostarom) a mozno to pomoze. Ak to nepomoze, tak vymen brzdove oblozenie za nejake nove nenasiaknute mastnotou. Osvedcene je napr. modre BBB.
Ja som postupoval od V, cez mechaniky až k hydraulikám....potom natalo .....a zasa sa vraciam späť k véčkam . Však načo kupovať Ferrari, keď mi stačí obyčajná Škodovka.
pokial jazdis na biku len v nedelu ked je pekne pocasie, tak ti vecka uplne stacia, pokial jazdis za kazdeho pocasia, v terene, snehu o veckach vobec neuvazuj.jednoznacne disky. GONX , to uz je tebe ci mechanicke alebo hydra. mechanicke pokial viem, ovladaju len jednu dosticku a pritlacaju k druhej statickej. hydry ovladaju obidve dosticky a vedia sa same vystredit na kotuc - teoreticky...
jednoznacne je na diskove vacsi spolah a hlavne lepsi brzdny ucinok. tolko moj nazor
Divné zvuky? No ked idem trošku rýchlejšie tak to tak divne cinká...
A bike to je CTM Raptor moc nejaké skoky nedávam len sa chystám a zjazdy tiež nie su nejaké obrie.
Tak skúsim naliať na handričku technického benzínu poprebehám kotúče a hádam to bude fajn nie?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To, ze maju hydrauliky pri nizkych teplotach nizsiu ucinnost, castokrat aj so zvukovym doprovodom je bezny jav. Pokial sa s tym nevies zmierit, tak pockaj s jazdenim na +10°C
.Andrej.: Neviem preco by mal ist komfort stranou? Naozaj nepoznam okrem teba nikoho, kto by preferoval mechanicke kotucovky pred funkcnostou hydraulickych brzd. Taketo rozhodnutie alebo preferovanie moze byt len z financneho pohladu, ale nie z funkcneho. Ale kazdy nech si brzdi pre mna, za mna aj patou
No a co som prekrucal? O zablokovani kolesa vo vyssej rychlosti si pisal ty. Co podla vyznamu tohto slovneho spojenia znamena uvedenie kolesa do smyku, co je samozrejme velmi vzdialene efektivnemu brzdeniu. Alebo si to zablokovanie myslel inak?
Ani ho neries, vidis, ze chalan bledne zavistou, ze este nenaskrabal na normalne brzdy
Uz je to tu aj tak dost zaspinene, takze pokarcovat mozme cez SS
Uz je to tu aj tak dost zaspinene, takze pokarcovat mozme cez SS
Jediny, kto tu rozpraval nezmysly si tu ty
No dosť dlho som mal V-brake brzdy... tie je predsa jednoducho doťahovať a celkovo starať sa o ne...
A teraz po dlhšom jazdení na mojom novom biku brzdy (tektro auriga comp mechanicke) mi nebrzdia už poriadne chcem sa spýtať ako ich doťahovať? Totižto bojím sa že tam niečo urvem
Nic sa na tych brzdach nedotahuje. Maximalne je mozne nastavit vzdialenost paky od riadidiel a to je vsetko. Ked nebrzdia skontroluj brzdove oblozenie (ci nie je zodrate). Ale to by aj vydavalo divne zvuky, to by si si asi vsimol. Druha moznost preco slabo brzdia je, ze si napr. sprejoval vidlicu a retaz olejom v spreji, prilis si nedaval pozor a olej sa dostal na kotuce. Potom pri zabrzdeni sa dostal aj na brzdove oblozenie. V takom pripade je potrebne kotuc aj oblozenie odmastit (napr. Cyklostarom) a mozno to pomoze. Ak to nepomoze, tak vymen brzdove oblozenie za nejake nove nenasiaknute mastnotou. Osvedcene je napr. modre BBB.
pokial jazdis na biku len v nedelu ked je pekne pocasie, tak ti vecka uplne stacia, pokial jazdis za kazdeho pocasia, v terene, snehu o veckach vobec neuvazuj.jednoznacne disky. GONX , to uz je tebe ci mechanicke alebo hydra. mechanicke pokial viem, ovladaju len jednu dosticku a pritlacaju k druhej statickej. hydry ovladaju obidve dosticky a vedia sa same vystredit na kotuc - teoreticky...
jednoznacne je na diskove vacsi spolah a hlavne lepsi brzdny ucinok. tolko moj nazor
A bike to je CTM Raptor moc nejaké skoky nedávam len sa chystám a zjazdy tiež nie su nejaké obrie.
Tak skúsim naliať na handričku technického benzínu poprebehám kotúče a hádam to bude fajn nie?
Edit: respektíve stačí toto ? http://velosprint.sk/shop/c.481_702_703/cistic-finish-line-citrus-biosolvent-350-ml.p.24493