Občas mám také nočné mory, že idem v aute, stláčam brzdový pedál a ono to nechce poriadne zabrzdiť a vždy do niečoho narazím. Asi mám des z 806-ky, tam mi prídu také... (ale to je tým, že brzdy nepoužívam a keď treba, tak zľahka, nie som zvyknutý).
Marvin, tak mas asi nejaky zazracny plast. Alebo pouzivas iba hardverove tlacidla pod displejom na prijatie a ukoncenie hovoru? Displeje tych dvoch ci troch plastakov co presli za posledne dva roky rukami mne by som urcite neoznacil za odolne.
Síce mi veľa dotykáčov rukami neprešlo, ale možno stačí iba nekupovať tie kórejské bazmeky a netreba potom priplácať za gorilu.
Marvin, ja som si nekupil ziadny telefon uz minimalne 10 rokov. Dokonca aj tych 50 centov za Gorilu platila firma. Ale tak pochval sa tym Tvojim neznicitelnym plastovym kuskom - co je to za znacku a typ? To ma celkom zaujima. Ja sa nespravam k telefonom nijak barbarsky, ale naozaj som este nezazil a ani som nepocul od nikoho, ze by plastak bez folie dokazal prezit bez skrabanca.
Robo, ja som myslel, ze sa vyhrazas tmaxovi sukromnym autom, nie sluzobnym. Takze pardon a dufam, ze som Ta neurazil. Ja totiz samozrejme nechcem, aby Ti zlyhali nemecke brzdy ked ma stretnes ako idem na bajku.
Je to SE X10 mini. je pravda že sa nemá o čo poškriabať, lebo ho nosím vo vačku bez kľúčov a keď padá tak vždy na hranu (čo práve býva skleneným displayom osudné). A zodrať display prstami ako si naznačil, sa mi zdá ako utópia. Ale uznávam. Pre ženy, čo nosia telefón v kabelke zasypaný ostatným bordelom to sklo má zmysel. A už by sme si mohli písať aj o niečom inom.
Edit: Používam ho aj na bajku s celoprstovými rukavicami. Pôvodne som si myslel, že to nemôže ostať bez následkov, ale môže.
Jezus: - Never všetkému, čo si prečítaš na internete. Sklo to rozhodne nie je. Je to síce pomerne tvrdé, ale prehýba sa to pod prstom a aj na poklepanie to má "plastový zvuk". navyše je to jeden odliatok s celým telom telefónu.
- Síce si priamo o zodratí prstami nepísal, ale napr. aj z tejto vety sa to dalo pochopiť: "Alebo pouzivas iba hardverove tlacidla pod displejom na prijatie a ukoncenie hovoru?"
A teraz si už najozaj myslím, že sme túto tému vyčerpali. Som zvedavý čím ma prekvapíš.
CraObs, kludne prelepuj folie aj kazdy mesiac a kludne aj 5 rokov. Vsetko je otazkou priorit. Niekomu zalezi na kvalite spracovania komponentov na bajk, niekomu na kvalite spracovania elektroniky a niekomu na oboch veciach. lapalko sa pytal, ja som sa mu snazil poradit podla mojich skusenosti. Ci si z toho niekto nieco zoberie je len na nom.
Marvin, neviem ci Ta prekvapim, ale poviem len tolko, ze viac verim udajom z osvedcenych webov, ako Tvojmu "objektivnemu" zhodnoteniu. Btw. ja netvrdim, ze sa jedna o klasicke sklo. Mozno je to len nejaka tvrdena zlucenina na povrchu. Na to su ale chemici aby to definovali. Mna si len jednoducho nepresvedcil o tom, ze mas neznicitelny a neposkriabatelny plast. Ale Ty tomu kludne ver aj dalej. Viac k teme nemam co dodat ani ja.
Jezus, rad by som vedel, co urobis, ak sa ti poskriabe Gorilla Glass...ja mam take sklicko na telefone, ale radsej si nanho dam kvalitnu foliu ako by som potom mal skrabance na displeji. Aj na hodinkach zvykne byt mineralne sklo a predsa su na nom skrabance...
http://www.pluska.sk/sport/ostatne/ktory-sport-si-zasluzi-zo-statnej-kasy-najviac-hlasujte.html
celkom zaujimava anketa... aj ked si myslim, ze je prd platna tak konecne sa niekde prejavil zaujem aj o cyklistiku a nie len o futbal a hokej v ktorom beznadejne tapame uz par rokov, zatialco v cyklistike a v motocrosse sa nam kazdym rokom dari coraz viac (samozrejme nezabudam na vodne sporty v ktorych dominujeme celkom dlho, ale myslim, ze viete co chcem povedat)
misoR: Ked sa poskrabe, bude poskrabane. A ked sa rozbije, bude rozbite. Ked nahodou bude treba, tak ho dam vymenit. To uz je riziko "podnikania". Ale ako som uz pisal - kolega ma Gorillu uz rok a ziadne opotrebenie. Okrem toho, Gorila je na Slovensku uz peknych par rokov a prve skrabance sa zacali objavovat az teraz nedavno.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Občas mám také nočné mory, že idem v aute, stláčam brzdový pedál a ono to nechce poriadne zabrzdiť a vždy do niečoho narazím. Asi mám des z 806-ky, tam mi prídu také... (ale to je tým, že brzdy nepoužívam a keď treba, tak zľahka, nie som zvyknutý).
Síce mi veľa dotykáčov rukami neprešlo, ale možno stačí iba nekupovať tie kórejské bazmeky a netreba potom priplácať za gorilu.
Nemecké brzdy Romanko!Už sa mi ho raz skoro podarilo dostať pod Mana!
Robo, ja som myslel, ze sa vyhrazas tmaxovi sukromnym autom, nie sluzobnym. Takze pardon a dufam, ze som Ta neurazil. Ja totiz samozrejme nechcem, aby Ti zlyhali nemecke brzdy ked ma stretnes ako idem na bajku.
Edit: Používam ho aj na bajku s celoprstovými rukavicami. Pôvodne som si myslel, že to nemôže ostať bez následkov, ale môže.
Tak teraz si ma faaakt pobavil.
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10_mini-3125.php
"Scratch-resistant glass"
P.S. Ja som nepovedal, ze som zodral displej prstami. Ono jednoducho tie skrabance vzniknu. A nie od prstov, ale od vsetkeho ostatneho...
- Síce si priamo o zodratí prstami nepísal, ale napr. aj z tejto vety sa to dalo pochopiť: "Alebo pouzivas iba hardverove tlacidla pod displejom na prijatie a ukoncenie hovoru?"
A teraz si už najozaj myslím, že sme túto tému vyčerpali. Som zvedavý čím ma prekvapíš.
K tomu sklu zaujímavá technológia: http://www.macblog.sk/iphone/nova-forma-ochrany-iphonu-pred-poskrabanim-dalsia-vrstva-skla-5713.html
Marvin, neviem ci Ta prekvapim, ale poviem len tolko, ze viac verim udajom z osvedcenych webov, ako Tvojmu "objektivnemu" zhodnoteniu. Btw. ja netvrdim, ze sa jedna o klasicke sklo. Mozno je to len nejaka tvrdena zlucenina na povrchu. Na to su ale chemici aby to definovali. Mna si len jednoducho nepresvedcil o tom, ze mas neznicitelny a neposkriabatelny plast. Ale Ty tomu kludne ver aj dalej.
celkom zaujimava anketa... aj ked si myslim, ze je prd platna tak konecne sa niekde prejavil zaujem aj o cyklistiku a nie len o futbal a hokej v ktorom beznadejne tapame uz par rokov, zatialco v cyklistike a v motocrosse sa nam kazdym rokom dari coraz viac (samozrejme nezabudam na vodne sporty v ktorych dominujeme celkom dlho, ale myslim, ze viete co chcem povedat)
Aj mne to vypisalo to iste, bohvie aky bol stav tych sportov, pred publikovanim linky na tomto fore