Myslim ze sa da urobit vklad na ucet v SK CSOB a mas to tam skoro okamzite.
Pytal som sa nedavno pracovnicky CSOB. Uz to nie je pravda. Momentalne vznikaju na slovensku pobocky FIO banky http://www.fiobanka.sk/bankove-sluzby/platobny-styk/cr-sr ale ako to pouzit na platbu na ucet inej banky v CR - to by trebalo vypatrat.
Prevod (trvalý príkaz opakujúci sa každý mesiac) z účtu ČSOB v SR na účet ČSOB v ČR - 0 dní.
Podľa výpisov je dátum realizácie a datum připsání vždy rovnaký - 25. deň v mesiaci, pokiaľ to nie je sobota, nedeľa alebo sviatok. Ak je na českej strane sviatok a na slovenskej strane nie, tak vtedy 1 až 3 dni (ak do toho padne aj sobota a nedeľa).
Poplatok na slovenskej strane - v balíku služieb, na českej strane 6 CZK za prevod EURO->CZK.
ved hej, ale za predpokladu ze mas ucet v CSOB v SR, pre jednu platbu ho nebudes zakladat,
predtym to bolo mozne vkladom na ucet aj bez vlastnictva uctu.
mam taku divnu otazku, nevie niekto ako je mozne, ze zvierata sa ludom pozeraju do oci? myslim tym, ze ako je mozne, ze sproste zviera vie, kde maju ludia oci? Mozem mat kuklu, okuliare a prilbu, a aj tak sa mi psy ci macky pozeraju rovno do oci, ked idem okolo nich. Jak je vobec mozne, ze vedia kde ma uplne iny zivocisny druh, teda clovek, oci? A to plati zrejme aj u divokych zvieratach.
Viem, ze dlhsi ocny kontakt s neznamym psom je prenho prejav agresie, ale fakt nechapem ako to on dokaze rozpoznat, ze sa nanho uprene diva nejaky dvojnozec a ze sa mu tiez na oplatku pozrie rovno do oci. Toto tiez plati aj v divocine.
Chcelo by to spravit nejake testy, ale nemam doma k dispozicii ziadne vacsie zvieratko. Na googli som tiez nic nenasiel.
mam taku divnu otazku, nevie niekto ako je mozne, ze zvierata sa ludom pozeraju do oci? myslim tym, ze ako je mozne, ze sproste zviera vie, kde maju ludia oci? Mozem mat kuklu, okuliare a prilbu, a aj tak sa mi psy ci macky pozeraju rovno do oci, ked idem okolo nich. Jak je vobec mozne, ze vedia kde ma uplne iny zivocisny druh, teda clovek, oci? A to plati zrejme aj u divokych zvieratach.
Viem, ze dlhsi ocny kontakt s neznamym psom je prenho prejav agresie, ale fakt nechapem ako to on dokaze rozpoznat, ze sa nanho uprene diva nejaky dvojnozec a ze sa mu tiez na oplatku pozrie rovno do oci. Toto tiez plati aj v divocine.
Chcelo by to spravit nejake testy, ale nemam doma k dispozicii ziadne vacsie zvieratko. Na googli som tiez nic nenasiel.
Otazka: Ako by ste riesili, keby isty clen fora na vas utocil svojim nevhodnym podpisom a navyse v nom uvadzal nepodlozene tvrdenia (vseobecne zname skor pod pojmom klamstva)? Poziadali by ste moderatorov, aby mu dali ban? Alebo by ste mu rozbili reflektor na tom nestartujucom nemeckom nepodarku?
Hm, ale je to trochu komplikovane. To by som sa musel trtkat do Pezinoku keby som mu chcel ten reflektor rozbit. Nevies kedy pojde do BA? Zeby som si nanho pockal.
Aj včera bol ale na aute v Starom meste. Dám ti tichý bonz keď pôjde znova lebo minule mi vravel, že musí ísť konečne na stretko paštekárskych ***** hehe
Skoda, ze mi nenapadlo spytat sa vcera. Uz to mohlo byt vybavene. Inak ja by som s ***** na ziadne stretko nesiel. Staci, ze sa ich par najde v praci. Ale rozumiem, ze ked je clovek cely den zavrety sam, pali jednu od druhej a pozera von cez to zamrezovane okno, tak mu to uz pride aj ako celkom dobry napad.
Neuveris, ale zacal som sa par dni dozadu pohravat s rovnakou myslienkou, aj ked som si povodne hovoril, ze to je proti principu fora. Ak sa k tomu odhodlam, tak preventivne to uz precistim o viacero kuskov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mne kazda operacia zo SLSP do inej banky trva 3 pracovne dni. vzdy.
Pytal som sa nedavno pracovnicky CSOB. Uz to nie je pravda. Momentalne vznikaju na slovensku pobocky FIO banky http://www.fiobanka.sk/bankove-sluzby/platobny-styk/cr-sr ale ako to pouzit na platbu na ucet inej banky v CR - to by trebalo vypatrat.
Podľa výpisov je dátum realizácie a datum připsání vždy rovnaký - 25. deň v mesiaci, pokiaľ to nie je sobota, nedeľa alebo sviatok. Ak je na českej strane sviatok a na slovenskej strane nie, tak vtedy 1 až 3 dni (ak do toho padne aj sobota a nedeľa).
Poplatok na slovenskej strane - v balíku služieb, na českej strane 6 CZK za prevod EURO->CZK.
predtym to bolo mozne vkladom na ucet aj bez vlastnictva uctu.