Ale vazne. Neviem koho budem volit. Viem ze musim volit. Viem ze nebudem volit Smer, SNS, 99, Noriku, Kotlebu, komunistov (k tomu patri otazka, ze v ktorych stranach) ... zatial to vyzera, ze vyber nie je ktovieco, ale asi sa zuzi na SaS a SDKU, nie ze by boli cisti obzvlast teraz ked sa na nich nakydalo ale zatial najviac ukazalo SDKU a SaS po vyrasteni z kratasov mozno ukaze trocha viac. Z tkzv. pravice (nech som uplny) mi na KDH vadi ich tazka zavislost na "lokalnych strukturach" a daco co by som nazval selektivnym konzervativizmom, Most ma sklamal svojim kseftarenim s mocou v regionoch. Nechytajte ma za slova, je to nepripravena spontanna odpoved, ale asi vela sa na tom za tych par dni nezmeni i ked ocakavam este dalsie bulvarne "bomby" na posledny okamzik, ked sa uz neda branit.
A poznamka pre tych, ktorym sa daco na tom nebude pacit. Mojim hlbokym presvedcenim je (aj ked tazko presaditelnym), ze volebne pravo a povinnost by mali mat len platitelia nenulovej dane z prijmu. Teda, dochodci, bezdomovci, nezamestnani, socialne odkazani ... nicim neprispievaju na chod statu, tak preco by mali o nom rozhodovat. A hlavne su predajni. No a naviac dochodcov nezaujima buducnost.