Kategórie
Bike-techTrening - ako ste daleko s pripravou na novu sezonu? # tréning # tréningový plán # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # dlhé trasy # vytrvalosť # výkon
ja osobne sa zberam do chorvatska 18 februara...
ako ste natom vy ? uz ma niekto prvych 1000KM ?
-10% Sponser Electrolytes energetický nápoj, 10 tabliet, fruitmix
4,49 €
-10%
MOC 5,59 €
PowerBar IsoActive - izotonický športový nápoj 1320g červené ovocie
30,99 €
MOC 36,99 €
savings PowerBar IsoActive - izotonický športový nápoj 600g citrón
19,89 €
savings
MOC 28,99 €
ale aj tak som rozhodnuty Vam to v PD na maratone v poslednom kopci nandat...co vy na to?
Vzdialenosť: 83.14 km
Čas: 2:35:12
Priem. rýchl.: 32.1 km/h
Nárast výšky: 620 m
Kalórie: 2,183 C
Priem. teplota: 10.0 °C
http://www.sports-tracker.com/#/workout/LuboSlezak/dqekrveq1bc7t4nk
http://www.endomondo.com/workouts/40394959
ale aj tak som rozhodnuty Vam to v PD na maratone v poslednom kopci nandat...co vy na to?
ak počkáš než sa dotrepem pod posledný kopec tak sa teším
priemer tepu som mal 142. Dnes to bol planovany vytrvalostny trening, zameraný práve drzanie tepov a kadencie. Jasne ze som vedel ist rychlejsie, len mi to bolo divne, este len zacinam treningy podla tepov
btw: ja už na tukové šľapanie jazdiť nemôžem, od januára je 9kg preč a toľko kíl nemám ani v lete ako teraz
Daj recept na tie tuky, ja s mojimi neviem pohnúť, a to som aj pivo prestal piť
samozrejme strava jest vela,pocas behania,bicyklovania,plavania=nastartovat poriadne metabolizmus a zrychlit ho a pit vela tekutin
ryby,cestoviny,ryby,cestoviny,ryza apod hovadiny
vsetko varene,dusene
kua matt ziadne take
v PD neni nahodou mierny stupacik do finisha
kebyze na horaku jazdim castejsie vazne by som nad nim uvazoval
akoze ziadne take? to naco tu mam tu namahavu objemovu pripravu? rozumej tortu a pivo?
Je.
Na začiatku sezóny jazdiť dve hodiny s prevodom 42x19-21 a točiť 90 otáčok je ďaleko efektívnejšie ako jazdiť dve hodiny s prevodom 53x15 a točiť 7O otáčok aj keď v prvom prípade prejdeš menej km a ideš pomalšie...
ja som v stvrtok schudol 4.8kg