dufam ze sa podelime o treningove rady a hlavne skusenosti ...myslim ze je uz najvyssi cas ukoncit zimnu pripravu a zacat pripravu na sezonu 2011.
ja osobne sa zberam do chorvatska 18 februara... ale inak zimna priprava nestala za vela ,kedze asi vsetci mame pracovne povinnosti a nejake tie rodinne povinnosti
dneska sa mi podarilo zajsť 42 km v tom vetre. Isiel som na vytrvalosť, po rovine strazil som si pulz a kadencia kolo 90, ale priemerna rýchlosť mi vyšla nejakych 20km/h. Je aj pri takom tempe efektivny trening?
dneska sa mi podarilo zajsť 42 km v tom vetre. Isiel som na vytrvalosť, po rovine strazil som si pulz a kadencia kolo 90, ale priemerna rýchlosť mi vyšla nejakych 20km/h. Je aj pri takom tempe efektivny trening?
presne si to zajazdil ako sa to ma....len to trva dlho....na speed nepozeraj,asi aj ja som siel podobnu speed vyslo mi to na 26.5 km/h
mal som päťky ale že by ma to nejako moc trápilo nehnevaj sa na mna ale 20 km/h? to sa nedá ale fakt, na aké tepy si išiel?
a preco by nemohol ist?....zaciatok sezony musi mat kazdy vysoku priemerku? kolko ma rokov?...ja som siel priemer tepovy do 130 som si ho drzal....nechapem tvoje cudovanie...ak by si siel dnes proti vetru celych 60km tak by som chcel vidiet aky by si mal tep..zalezi akymi prevodmi tahas,takisto ci mas kopce...
presne si to zajazdil ako sa to ma....len to trva dlho....na speed nepozeraj,asi aj ja som siel podobnu speed vyslo mi to na 26.5 km/h
priemer tepu som mal 142. Dnes to bol planovany vytrvalostny trening, zameraný práve drzanie tepov a kadencie. Jasne ze som vedel ist rychlejsie, len mi to bolo divne, este len zacinam treningy podla tepov
kua ako vám závidím, že už jazdíte na ceste , dnes síce vyšlo , ale po tej mokrote z roztopeného snehu, kamienkoch a proti tomu vetrisku...to nie , mám sa rád a bicykel tiež, takže sa o5 vytrepem na trenažér a trošku potočím proti motorovej brzde
btw: ja už na tukové šľapanie jazdiť nemôžem, od januára je 9kg preč a toľko kíl nemám ani v lete ako teraz
Daj recept na tie tuky, ja s mojimi neviem pohnúť, a to som aj pivo prestal piť
trenovat min. tolko minut,aby ti preplo telo na spalovanie tukov a nie cukrov..cize ziadne vykony s vysokym tepom....ziskat najprv vytrvalost a sportovat dlho...pokial viem min 40 minut behania,dovtedy sa telo brani a berie cukor zo svalov,potom nastane sok pre neho a zacne brat tuky, ak evolucia nenapredovala,tak by to z biologickej mediciny tak malo fungovat stale
samozrejme strava jest vela,pocas behania,bicyklovania,plavania=nastartovat poriadne metabolizmus a zrychlit ho a pit vela tekutin
ryby,cestoviny,ryby,cestoviny,ryza apod hovadiny
vsetko varene,dusene
Je.
Na začiatku sezóny jazdiť dve hodiny s prevodom 42x19-21 a točiť 90 otáčok je ďaleko efektívnejšie ako jazdiť dve hodiny s prevodom 53x15 a točiť 7O otáčok aj keď v prvom prípade prejdeš menej km a ideš pomalšie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale aj tak som rozhodnuty Vam to v PD na maratone v poslednom kopci nandat...co vy na to?
Vzdialenosť: 83.14 km
Čas: 2:35:12
Priem. rýchl.: 32.1 km/h
Nárast výšky: 620 m
Kalórie: 2,183 C
Priem. teplota: 10.0 °C
http://www.sports-tracker.com/#/workout/LuboSlezak/dqekrveq1bc7t4nk
http://www.endomondo.com/workouts/40394959
ale aj tak som rozhodnuty Vam to v PD na maratone v poslednom kopci nandat...co vy na to?
ak počkáš než sa dotrepem pod posledný kopec tak sa teším
priemer tepu som mal 142. Dnes to bol planovany vytrvalostny trening, zameraný práve drzanie tepov a kadencie. Jasne ze som vedel ist rychlejsie, len mi to bolo divne, este len zacinam treningy podla tepov
btw: ja už na tukové šľapanie jazdiť nemôžem, od januára je 9kg preč a toľko kíl nemám ani v lete ako teraz
samozrejme strava jest vela,pocas behania,bicyklovania,plavania=nastartovat poriadne metabolizmus a zrychlit ho a pit vela tekutin
ryby,cestoviny,ryby,cestoviny,ryza apod hovadiny
vsetko varene,dusene
kua matt ziadne take
v PD neni nahodou mierny stupacik do finisha
kebyze na horaku jazdim castejsie vazne by som nad nim uvazoval
akoze ziadne take? to naco tu mam tu namahavu objemovu pripravu? rozumej tortu a pivo?
Je.
Na začiatku sezóny jazdiť dve hodiny s prevodom 42x19-21 a točiť 90 otáčok je ďaleko efektívnejšie ako jazdiť dve hodiny s prevodom 53x15 a točiť 7O otáčok aj keď v prvom prípade prejdeš menej km a ideš pomalšie...
ja som v stvrtok schudol 4.8kg